Slovensko má talent

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Jancuk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

to ma byt show alebo strapnovanie ? co tam predvadza Kramar
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

hej hej kramar to tam dava :D
Michal Cervienka bol fakt uzasny take precitene vystupenie som este nevidel a bolo vidno ze to hral od srdca :)
// Kramar:pocasie to je dobra relacia, niekto tam zacina niekto tam konci :lol: jak dodzubal rakovsku tak jej treba lol
// Lucia bola dost dobra osobne sa mi to pacilo viac ako Gyongyi a nikdy by som nepovedal ze ma 14 rokov...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ten kameraman bol vyborny :) Snad to potom v zostrihoch na nete nezmazu :)
Nevidel som uvodne cisla, ale mam to nahrate, takze snad pozriem neskor.
Ta brusna tanecnica tazi iba z nedostatku konkurencie, tvrdim to vzdy a tvrdit budem - oproti skutocnym brusnym tanecniciam je to uplna lamka lamkata, ked sa mi bude velmi chciet tak vyhrabem video z dovolenky, tam je jedna dobra :)
Akordeonista bol vyborny, ten by mal urcite postupit a potom aj nepocujuci tanecnik.
A alternativna haluz...to bolo dost zle, keby sa aspon hybali naraz, ale v jednej chvili tam ani nevedeli co maju robit(jeden vzadu kyval rukou a ked videl ze vsetci uz robia iny pohyb, tak zmenil aj on :D )
Dobri boli aj old school brothers...ale dnes bude este typek s tym jojom ci co to je a toho vo finale chcem. Takze tu mam trojicu ludi, ktorych chcem vo finale a postupit mozu iba dvaja :smt104
Ale aj Sean Paul a folklorny subor bola dobra kombinacia :)
///kameraman tocil brusnu tanecnicu a na konci jej cisla spadol :D
////no ty kokso, Slizo musi postupit, on je u mna horuci adept na vitazstvo v celej show :shock:
////Erika Dance: takto ma vyzerat skupinove cislo, skoda, ze dnes maju taku velku konkurenciu
////Duo Fernando tiez dobre, no na finale to asi nie je
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Hehe, čo urobil ten kameraman, to som nepostrehol.. (Hral som CS) No dnes je to také vybral by som ale 5-6 účinkujúcich, z Kramára bude speváčisko :lol:

1. Old School Brothers
2. Tá 14 ročná speváčka
3. Žongléra určite
4. Kramára :lol:
5. Asi ten nepočujúci :)
6. Akordeonista :)
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

mam 7 adeptov ...Slizo to dal barborke pekne :lol: keby ze mam v sebe polddeci tak dam urcite hlas brusnej tanecnici :smt050 :aasmile6: ... inak olschool brothers , ta 14 rocna duffy,nepocujuci , slizo , folkloristi a Cervienka, Erika dance .... ;)
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

No, tak ale Slížo ten jej nakladal :lol: "Ešte som sa ťa chcela niečo spýtať" "Čo si zabudla?" :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Super, Michalovi divaci potvrdili, ze je sef. Teraz to bude mat porota poriadne tazke.
Na moje prekvapenie sa Slizo do uzsieho vyberu nedostal, co ma trochu prekvapilo, ale co uz.
Postupenie OSB ma tiez trochu prekvapilo, ale v podstate to porota zhodnotila a zhrnula spravne.
Kazdopadne si to zasluzia.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Už to vieme :) OLD School Brothers, rozumné rozhodnutie.. Aj keď chudák nepočuje, ale táto šou je o talente..
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Slizo je nepochybne klasa, o tom pokoj, ale stipka skromnosti by mu neuskodila. Ja osobne ludi jemu podobnych moc nemusim. Zdrave sebavedomie by nemalo chybat nikomu, ale zas odtial-potial. ked nahodou padne na hubu, aby si to niekam nezavesil do prievanu :)
tonken
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonken »

pre mna dalsia komercna a uboha relacia ktora sa mi nepacila od zaciatku akurat som sa na tom smial ze ako niektory dokazu klesnut... cest vynimkam

najviac ma dorazilo ked dnes na nedelnajsej omsi mal nas farar kazen a nejako do toho zakomponoval aj slovensko ma talent a kecal o relacii... na hlavu na hlavu :-D ubohe ubohe... dedinka nasa :)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

IMHO trapnosou sa to nechyta na mojsejovcov, vyvoleni a big brother... toto ma aspon pointu, ti ludia nieco DOKAZU
Gothar
Moderátor
Moderátor

tonken napísal:pre mna dalsia komercna a uboha relacia ktora sa mi nepacila od zaciatku akurat som sa na tom smial ze ako niektory dokazu klesnut... cest vynimkam

najviac ma dorazilo ked dnes na nedelnajsej omsi mal nas farar kazen a nejako do toho zakomponoval aj slovensko ma talent a kecal o relacii... na hlavu na hlavu :-D ubohe ubohe... dedinka nasa :)
Pozri si vystupenie toho akordeonistu z dneska a este raz si premysli, ci to nazves ubohym.
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

Nemyslel som si ze ten akordeonista to tam tak prevalcuje..nieze by nebol ozaj vyborny ale necakal som ze ho ludia takto posunu...predsa len v dnesnej dobe to nieje az tak in(akordeon)...ale talent ma obrovsky to treba uznat a o nasadeni ani nehovorim :D
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Presne tak, prípadne pozri Slíža alebo Old School Brothers :wink:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

morfeusko napísal:Nemyslel som si ze ten akordeonista to tam tak prevalcuje..nieze by nebol ozaj vyborny ale necakal som ze ho ludia takto posunu...predsa len v dnesnej dobe to nieje az tak in(akordeon)...ale talent ma obrovsky to treba uznat a o nasadeni ani nehovorim :D
veď práve to je to. Prečo vypadli všetky hip-hopové a breakerské skupiny (až na jednu, ktorá je fakt dobrá)? prečo nepostupujú speváci? pretože to ludia poznajú, a už je to nuda.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Old School Brothers boli dobry :)
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Mimochodom kto postupil ???
tonken
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonken »

GothaR napísal:Pozri si vystupenie toho akordeonistu z dneska a este raz si premysli, ci to nazves ubohym.
hmm preto som tam napisal cest vynimkam...sak jasne ze niektore vystupenia su super, krasne, ze niektory ludia maju talent...ale vzdy mi pokazili dojem ti, ktori sa tam len zhodili a este prosikali o to aby mohli ist dalej. ok priznavam teraz to uz ubohe nieje ale predtym... no odradilo ma to
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

GIGABYTE napísal:Už to vieme :) OLD School Brothers, rozumné rozhodnutie.. Aj keď chudák nepočuje, ale táto šou je o talente..
No veď ale on nepochybne talent má ;) spomedzi všetkých nepočujúcich by iba málo vedelo takto zatancovať , navyše ako habera povedal presne podľa rytmu ... Musí to byť sk*rvena drina...
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Radšej by som bol aby postúpil Slížko namiesto Červienku, ale musím uznať, že aj keď nemam k tomu žiaden vzťah, hral výborne a páčilo sa mi to. Vymenil by som ale Slíža za tú opernú speváčku čo bola minule.
BTW, nabudúce pôjde Ištván :D
Napísať odpoveď