Slovensko má talent
Pozri si vystupenie toho akordeonistu z dneska a este raz si premysli, ci to nazves ubohym.tonken napísal:pre mna dalsia komercna a uboha relacia ktora sa mi nepacila od zaciatku akurat som sa na tom smial ze ako niektory dokazu klesnut... cest vynimkam
najviac ma dorazilo ked dnes na nedelnajsej omsi mal nas farar kazen a nejako do toho zakomponoval aj slovensko ma talent a kecal o relacii... na hlavu na hlavuubohe ubohe... dedinka nasa
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
veď práve to je to. Prečo vypadli všetky hip-hopové a breakerské skupiny (až na jednu, ktorá je fakt dobrá)? prečo nepostupujú speváci? pretože to ludia poznajú, a už je to nuda.morfeusko napísal:Nemyslel som si ze ten akordeonista to tam tak prevalcuje..nieze by nebol ozaj vyborny ale necakal som ze ho ludia takto posunu...predsa len v dnesnej dobe to nieje az tak in(akordeon)...ale talent ma obrovsky to treba uznat a o nasadeni ani nehovorim
-
tonken
Medium Expert
hmm preto som tam napisal cest vynimkam...sak jasne ze niektore vystupenia su super, krasne, ze niektory ludia maju talent...ale vzdy mi pokazili dojem ti, ktori sa tam len zhodili a este prosikali o to aby mohli ist dalej. ok priznavam teraz to uz ubohe nieje ale predtym... no odradilo ma toGothaR napísal:Pozri si vystupenie toho akordeonistu z dneska a este raz si premysli, ci to nazves ubohym.
-
RoQa
Darca
No veď ale on nepochybne talent máGIGABYTE napísal:Už to viemeOLD School Brothers, rozumné rozhodnutie.. Aj keď chudák nepočuje, ale táto šou je o talente..
Ako povedal spolubyvajuci: Slizo je len klaun z ulice.Sajmon napísal:Radšej by som bol aby postúpil Slížko namiesto Červienku, ale musím uznať, že aj keď nemam k tomu žiaden vzťah, hral výborne a páčilo sa mi to. Vymenil by som ale Slíža za tú opernú speváčku čo bola minule.
BTW, nabudúce pôjde Ištván
Sice mu to ide, ale Cervienka zahral neuveritelne, navyse Slizo mozno niektorych odradil svojim prehnanym sebavedomim, sice na to ma pravo, lebo je dobry, ale mohol sa trocha krotit.
Tonken: ja som sa na tych uboziakoch bavil
jj aj ja si myslim ze to bolo preto ... a ako sa choval k tej barbore no proste otrasGothaR napísal:Ako povedal spolubyvajuci: Slizo je len klaun z ulice.
Sice mu to ide, ale Cervienka zahral neuveritelne, navyse Slizo mozno niektorych odradil svojim prehnanym sebavedomim, sice na to ma pravo, lebo je dobry, ale mohol sa trocha krotit.
Tonken: ja som sa na tych uboziakoch bavilTeraz ma skor odradzaju niektori semifinalisti (hlavne nekoordinovane detske subory), vo finale to uz bude len dobre
Tak si nejake vystupenie pozri, bol dost dobry, ale vcera vecer mal velku konkurenciu.kachna napísal:lol slizo. tak toto je vykvet bratislavy. takychto chlapcov treba nahadzat do temy "vsetko o hip hope" a zamknut ju nadobro... nevidel som ani jedno jeho vystupenie ale uz len podla reci co struhal na podiu som mu v duchu posielal minusove hlasy... humus
rozoberali ste "kuzlo" dua fernanda?
No to kuzlo - pravdepodobne bola ta vrtula z ohybneho materialu, pretoze na zaciatku ked po nech buchal nejakou tyckou ci co to bolo, tak to robil velmi jemne. Potom to s novinami si vsimol dokonca aj Habera - kuzelnik iba vysypal ustrizky do ventilatora a "nasekanu" cast novin hned zakryl rukou a odlozil. Potom to bolo samozrejme cele zakryte, takze listy vrtule sa mohli na prekazkach lahko ohybat tak, aby si to divaci nevsimli.
Vysvetlit si neviem akurat ten vrtak smrti, to je dobry trik
-
Soviet
Darca
Hmm no kukol som to len tak medzi recou..
Ten harmonikar to zahral fakt uzasne..
Slizo ..sice to vie a "zhodil" Barboru ale ta namyslenost mi vadila dost..
Ten nepocujuci..To bola dost haluz.hlavne to tlieskanie
A old school brothers..zaujali no..
Inak ta spevacka 14rocna..Je sice pekna..ale samostatne spievanie tu nema co hladat...
Mohol by tu inak niekto davat, ze kto postupil..Pre nas ktory to pozeram len obrazne na nete by to sem tam mozno pomohlo..Thanks
Inak ta spevacka 14rocna..Je sice pekna..ale samostatne spievanie tu nema co hladat...
Mohol by tu inak niekto davat, ze kto postupil..Pre nas ktory to pozeram len obrazne na nete by to sem tam mozno pomohlo..Thanks
Najnovsie info najdes tu: http://talent.markiza.sk/newsSoviet napísal:Hmm no kukol som to len tak medzi recou..
mne sa ten červienka fakt páčil- vážne fanatik ale v dobrom!!!
a druhého by som to toho dalibora- vážne dokázať toto to si niekto nevie ani predstaviť a zatancovať to s takým citom a ešte do rytmu- vážne klobúk dole!!
a OSB neboli zlý ale toto vystúpenie sa im nepodarilo- nejako ma to nabavilo:(
ale zase och vybrali možno aj preto lebo majú dobrého manažéra a bol tam lobbing- ináč oni už dosiahli dosť - načo sa trepali do tej súťaže ved oni sa nepotrebujú zviditeľňovať
a druhého by som to toho dalibora- vážne dokázať toto to si niekto nevie ani predstaviť a zatancovať to s takým citom a ešte do rytmu- vážne klobúk dole!!
a OSB neboli zlý ale toto vystúpenie sa im nepodarilo- nejako ma to nabavilo:(
ale zase och vybrali možno aj preto lebo majú dobrého manažéra a bol tam lobbing- ináč oni už dosiahli dosť - načo sa trepali do tej súťaže ved oni sa nepotrebujú zviditeľňovať
cital som na nete, ze istvan si vybral cosi od sama chalupku... ehm, neviem, ci uz vystupoval alebo nie, cize sa budem drzat v ciste teoretickej rovine 
"slovak", ktory nevie po slovensky a aj to co vie, tak je napoly madarcina, pride na sutaz Slovensko ma talent a este ma tu odvahu vybrat si basen od slovenskeho romantika, ktory cely svoj zivot obetoval pre narod a bojoval za narodnu slobodu (proti madarizacii), tak to uz mi pride ako buzeracia (i ked podla mna to tak nemyslel), navyse pri momentalnej slovensko-madarskej situacii...
ved to vsetci romantici sa budu v hroboch obraciat, ze ich basen bude recitovat polomadar
pevne verim, ze on za tym nehlada nic, ale troska sebakritiky nezaskodi - ked uz nie on, tak aspon jeho rodina/kamarati/okolie mu mohli troska dopomoct s vyberom a celkovo vysvetlit mu co a ako, zjavne mu nedopina
pokial by tam siel zviditelnovat nejaku inu schopnost (nejaku fyzicku cinnost), tak sa nad nim vobec nepozastavim..
//edit:
tak nebolo to az take strasne, na slovencine si asi dal zalezat
... a mimiku ma perfektnu 
"slovak", ktory nevie po slovensky a aj to co vie, tak je napoly madarcina, pride na sutaz Slovensko ma talent a este ma tu odvahu vybrat si basen od slovenskeho romantika, ktory cely svoj zivot obetoval pre narod a bojoval za narodnu slobodu (proti madarizacii), tak to uz mi pride ako buzeracia (i ked podla mna to tak nemyslel), navyse pri momentalnej slovensko-madarskej situacii...
ved to vsetci romantici sa budu v hroboch obraciat, ze ich basen bude recitovat polomadar
pevne verim, ze on za tym nehlada nic, ale troska sebakritiky nezaskodi - ked uz nie on, tak aspon jeho rodina/kamarati/okolie mu mohli troska dopomoct s vyberom a celkovo vysvetlit mu co a ako, zjavne mu nedopina
pokial by tam siel zviditelnovat nejaku inu schopnost (nejaku fyzicku cinnost), tak sa nad nim vobec nepozastavim..
//edit:
tak nebolo to az take strasne, na slovencine si asi dal zalezat