Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Slovnaft Extraliga 2007/08
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4 ... 56, 57, 58  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Kto to cele vyhra tento rok?
Martin
8%
 8%  [ 12 ]
Slovan
40%
 40%  [ 60 ]
Trencin
8%
 8%  [ 12 ]
Skalica
8%
 8%  [ 13 ]
Kosice
34%
 34%  [ 52 ]
Celkom hlasov : 149

Autor Správa
dalver
Light Expert
Light Expert

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 08.06.2007

PríspevokZaslal: 08 Sep 2007, 18:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ten slovan.. Embarassed
Trochu necháopem jednu vec, prečo ked bol Hovi posledý týžden na liekoch s virozou, bol chorý a aj v novinách pisali, že schudol. Do kopy sa dal 2 dni pred zaciatkom ligy a oni ho tam postavia? Jano Chovan mal aj v priprave lepšie výsledky ako Hovi, celkom mu ide a aj tak nechytá Rolling Eyes

KK celkom prekvapil aj ked nebodoval, rovanko ako aj VSR SR 20, som myslel že dostanu viacej..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
kubodinho
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 02.03.2005

PríspevokZaslal: 08 Sep 2007, 18:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

dalver napísal:
Ten slovan.. Embarassed
Trochu necháopem jednu vec, prečo ked bol Hovi posledý týžden na liekoch s virozou, bol chorý a aj v novinách pisali, že schudol. Do kopy sa dal 2 dni pred zaciatkom ligy a oni ho tam postavia? Jano Chovan mal aj v priprave lepšie výsledky ako Hovi, celkom mu ide a aj tak nechytá Rolling Eyes

KK celkom prekvapil aj ked nebodoval, rovanko ako aj VSR SR 20, som myslel že dostanu viacej..
hovi bol drahsi , preto chytal Rolling Eyes
Návrat hore
J.O.S.E
Light Professional
Light Professional

Založený: 24.05.2007

PríspevokZaslal: 08 Sep 2007, 19:10    Predmet: správa Odpovedať s citátom  

Drago napísal:
Bol som v Trencine na hokeji, a brankari boli jednoznacne najslabsimi clankami zostavy. Klempa bol slabucky jak cajicek, vsetko vyrazal pred seba, na druhej strane Hala dostal gol hned z prvej strely v 24. sekunde a uz sa to s nim viezlo. Kezmarcania vystrelili na branu mozno 10 - 15 krat a styri goly Smile v zavere to Trencin pokaslal ked z vedenia 3:2 Kezmarok otocil za nejake 2 minuty na 3:4. Na konci sme vyrovnali a bolo predlzenie a pak najazdy. Aspon ze tie 2 body mame.

Slovan ma prekvapil
Klempa už má svoje roky - to bude asi aj tým Wink , ale Hala ako hovoríš tak aj mna tým prekvapil ale to je pravdepodobne z toho začiatku a postupne pôjde s výkonmi hore Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Peky05
Medium Star
Medium Star

Založený: 01.07.2007

PríspevokZaslal: 09 Sep 2007, 3:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

podla mna kezmarok bude silny lebo muzstvo ma dobre aj v trencine to ukazal lebo vyhraval 4:3 a len tak tak ze trencin vyrovnal ale dufam ze kosice uz konecne ziskaju titul
Návrat hore
J.O.S.E
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 09 Sep 2007, 15:00    Predmet: správa Odpovedať s citátom  

No dnes sa hrá zápas Kežmarok - Slovensko 20, dúfam že sa rozhodne až na samostatne nájazdy, aby to bolo dramaticke až do poslednej chvíle, obidve mužstva podali dobrý výkon v prvých zápasoch ale aj obidve prehrali Smile

btw. hrá sa aj zápas kola medzi Slovanom a Trenčínom - repríza minuloročného finále, kto podľa vás bude uspešnejší Question
Návrat hore
DYLYNO
Expert
Expert

Založený: 30.08.2006

PríspevokZaslal: 09 Sep 2007, 17:47    Predmet: Re: správa Odpovedať s citátom  

J.O.S.E napísal:
No dnes sa hrá zápas Kežmarok - Slovensko 20, dúfam že sa rozhodne až na samostatne nájazdy, aby to bolo dramaticke až do poslednej chvíle, obidve mužstva podali dobrý výkon v prvých zápasoch ale aj obidve prehrali Smile

btw. hrá sa aj zápas kola medzi Slovanom a Trenčínom - repríza minuloročného finále, kto podľa vás bude uspešnejší Question
no ja to tipujem na remizu, ani BA a ani TN sa nejak v prvom kole nepredviedli..podla mna to bude hokej, ktory sa bude hrat len v strednom pasme....no uvidime...
Návrat hore
J.O.S.E
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 09 Sep 2007, 17:49    Predmet: Re: správa Odpovedať s citátom  

DYLYNO napísal:
no ja to tipujem na remizu, ani BA a ani TN sa nejak v prvom kole nepredviedli..podla mna to bude hokej, ktory sa bude hrat len v strednom pasme....no uvidime...
tak remiza byť nemôže mimochodom ak sa vriadnom hracom čase nerozhodne nasledujú nájazdy a víťaz berie tušim dva body a porazeny je bez bodu
Návrat hore
Drago
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 10.03.2006

PríspevokZaslal: 09 Sep 2007, 17:56    Predmet: Re: správa Odpovedať s citátom  

J.O.S.E napísal:

V zapase Slovan - Trencin to vidim skor na Slovan, ktory je na domacom lade velmi tazko k porazeniu. Kezmarok - SR 20, tu zvitazi Kezmarok, maju celkom dobry kader, ked som bol predvcerom v Trencine tak som sa divil akych maju hracov, kedze som nesledoval letne prestupy. Skusenosti Pavlicka, Skoviru, Sechneho budu mat navrch proti mladickej neskusenosti dvadsiatky
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
J.O.S.E
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 09 Sep 2007, 18:01    Predmet: Re: správa Odpovedať s citátom  

Drago napísal:
V zapase Slovan - Trencin to vidim skor na Slovan, ktory je na domacom lade velmi tazko k porazeniu. Kezmarok - SR 20, tu zvitazi Kezmarok, maju celkom dobry kader, ked som bol predvcerom v Trencine tak som sa divil akych maju hracov, kedze som nesledoval letne prestupy. Skusenosti Pavlicka, Skoviru, Sechneho budu mat navrch proti mladickej neskusenosti dvadsiatky
tak to som nevedel že aj pavličko spolu so Skovirom tam hrajú, Šechneho viem lebo som bol na zápas ešte minulu sezonu čo hrali proti Humennemu /odkiaľ som/ a bavil veľmi dobre, ale to že títo dvaja odchovanci Popradu tam hrajú je pre mna novinka - tak to asi ten Kežmarok uspeje Smile
Návrat hore
Drago
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 10.03.2006

PríspevokZaslal: 09 Sep 2007, 20:10    Predmet: Re: správa Odpovedať s citátom  

J.O.S.E napísal:
tak to som nevedel že aj pavličko spolu so Skovirom tam hrajú, Šechneho viem lebo som bol na zápas ešte minulu sezonu čo hrali proti Humennemu /odkiaľ som/ a bavil veľmi dobre, ale to že títo dvaja odchovanci Popradu tam hrajú je pre mna novinka - tak to asi ten Kežmarok uspeje Smile
Tak Kezmarok rozdrvil SR 20 7:1, a Trencin vyhral na Slovane 1:2 po predlzeni, tak Slovan po dvoch kolach bez bodu, to uz je vacsie prekvapenie nez v Martine.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Peky05
Medium Star
Medium Star

Založený: 01.07.2007

PríspevokZaslal: 09 Sep 2007, 21:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

zase tote kosice to pohnojili ja nechapem ale kezmarok klobuk dole velmi dobre zahralo proti 20 a som rad ze slovan prehral Laughing
Návrat hore
DYLYNO
Expert
Expert

Založený: 30.08.2006

PríspevokZaslal: 10 Sep 2007, 12:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

J.O.S.E
jj..to mas pravdu...vitaz po predlzeni alebo najazdoch ma 2 body a porazeny odchadza na prazdno...
Návrat hore
Pedrosino
Star
Star

Založený: 06.08.2006

PríspevokZaslal: 10 Sep 2007, 13:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

zatial sa tej 20 niak nedari bo dost vysoko prehrali teraz s tym kezmarkom
Návrat hore
kubodinho
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 02.03.2005

PríspevokZaslal: 10 Sep 2007, 15:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pedrosino napísal:
zatial sa tej 20 niak nedari bo dost vysoko prehrali teraz s tym kezmarkom
jj presne aj mne sa zda , ze vyber sice mlady ale predsa len to je najlepsie co v tejto vekovej kategorii mame a nehra zatial nic moc
Návrat hore
t0m4s3
Admin
Admin

Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 10 Sep 2007, 15:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

Najlepsie? Hraju tam aj hraci zo zamoria? Navyse 20rokov je nic a skusenosti robia vela. Mladici by starych harcovnikov nemali porazat a som zvedavy ci za sezonu vybojuju viac ako 10b.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4 ... 56, 57, 58  Ďalšia
Strana 3 z 58

Prejdi na: