|
|
|
| Kto to cele vyhra tento rok? |
| Martin |
|
8% |
[ 12 ] |
| Slovan |
|
40% |
[ 60 ] |
| Trencin |
|
8% |
[ 12 ] |
| Skalica |
|
8% |
[ 13 ] |
| Kosice |
|
34% |
[ 52 ] |
|
| Celkom hlasov : 149 |
|
| Autor |
Správa |
dalver Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 49 Bydlisko: 821 Karma: 
|
Zaslal: 08 Sep 2007, 18:54 Predmet: |
|
|
Ten slovan..
Trochu necháopem jednu vec, prečo ked bol Hovi posledý týžden na liekoch s virozou, bol chorý a aj v novinách pisali, že schudol. Do kopy sa dal 2 dni pred zaciatkom ligy a oni ho tam postavia? Jano Chovan mal aj v priprave lepšie výsledky ako Hovi, celkom mu ide a aj tak nechytá
KK celkom prekvapil aj ked nebodoval, rovanko ako aj VSR SR 20, som myslel že dostanu viacej.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kubodinho Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 1238
Zaslal: 08 Sep 2007, 18:56 Predmet: |
|
|
| dalver napísal: |
Ten slovan..
Trochu necháopem jednu vec, prečo ked bol Hovi posledý týžden na liekoch s virozou, bol chorý a aj v novinách pisali, že schudol. Do kopy sa dal 2 dni pred zaciatkom ligy a oni ho tam postavia? Jano Chovan mal aj v priprave lepšie výsledky ako Hovi, celkom mu ide a aj tak nechytá
KK celkom prekvapil aj ked nebodoval, rovanko ako aj VSR SR 20, som myslel že dostanu viacej.. |
hovi bol drahsi , preto chytal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
J.O.S.E Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2007 Príspevky: 874 Bydlisko: pivnica 11:DD Karma: 
|
Zaslal: 08 Sep 2007, 19:10 Predmet: správa |
|
|
| Drago napísal: |
Bol som v Trencine na hokeji, a brankari boli jednoznacne najslabsimi clankami zostavy. Klempa bol slabucky jak cajicek, vsetko vyrazal pred seba, na druhej strane Hala dostal gol hned z prvej strely v 24. sekunde a uz sa to s nim viezlo. Kezmarcania vystrelili na branu mozno 10 - 15 krat a styri goly v zavere to Trencin pokaslal ked z vedenia 3:2 Kezmarok otocil za nejake 2 minuty na 3:4. Na konci sme vyrovnali a bolo predlzenie a pak najazdy. Aspon ze tie 2 body mame.
Slovan ma prekvapil |
Klempa už má svoje roky - to bude asi aj tým , ale Hala ako hovoríš tak aj mna tým prekvapil ale to je pravdepodobne z toho začiatku a postupne pôjde s výkonmi hore  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 463 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 09 Sep 2007, 3:06 Predmet: |
|
|
| podla mna kezmarok bude silny lebo muzstvo ma dobre aj v trencine to ukazal lebo vyhraval 4:3 a len tak tak ze trencin vyrovnal ale dufam ze kosice uz konecne ziskaju titul |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2007 Príspevky: 874 Bydlisko: pivnica 11:DD Karma: 
|
Zaslal: 09 Sep 2007, 15:00 Predmet: správa |
|
|
No dnes sa hrá zápas Kežmarok - Slovensko 20, dúfam že sa rozhodne až na samostatne nájazdy, aby to bolo dramaticke až do poslednej chvíle, obidve mužstva podali dobrý výkon v prvých zápasoch ale aj obidve prehrali
btw. hrá sa aj zápas kola medzi Slovanom a Trenčínom - repríza minuloročného finále, kto podľa vás bude uspešnejší  |
|
| Návrat hore |
|
 |
DYLYNO Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 143 Bydlisko: "U nás doma" Karma: 
|
Zaslal: 09 Sep 2007, 17:47 Predmet: Re: správa |
|
|
| J.O.S.E napísal: |
No dnes sa hrá zápas Kežmarok - Slovensko 20, dúfam že sa rozhodne až na samostatne nájazdy, aby to bolo dramaticke až do poslednej chvíle, obidve mužstva podali dobrý výkon v prvých zápasoch ale aj obidve prehrali
btw. hrá sa aj zápas kola medzi Slovanom a Trenčínom - repríza minuloročného finále, kto podľa vás bude uspešnejší  |
no ja to tipujem na remizu, ani BA a ani TN sa nejak v prvom kole nepredviedli..podla mna to bude hokej, ktory sa bude hrat len v strednom pasme....no uvidime... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 09 Sep 2007, 17:49 Predmet: Re: správa |
|
|
| DYLYNO napísal: |
| no ja to tipujem na remizu, ani BA a ani TN sa nejak v prvom kole nepredviedli..podla mna to bude hokej, ktory sa bude hrat len v strednom pasme....no uvidime... |
tak remiza byť nemôže mimochodom ak sa vriadnom hracom čase nerozhodne nasledujú nájazdy a víťaz berie tušim dva body a porazeny je bez bodu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2004 Bydlisko: I'll avenge Sara's death! Karma: 
|
Zaslal: 09 Sep 2007, 17:56 Predmet: Re: správa |
|
|
V zapase Slovan - Trencin to vidim skor na Slovan, ktory je na domacom lade velmi tazko k porazeniu. Kezmarok - SR 20, tu zvitazi Kezmarok, maju celkom dobry kader, ked som bol predvcerom v Trencine tak som sa divil akych maju hracov, kedze som nesledoval letne prestupy. Skusenosti Pavlicka, Skoviru, Sechneho budu mat navrch proti mladickej neskusenosti dvadsiatky |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 09 Sep 2007, 18:01 Predmet: Re: správa |
|
|
| Drago napísal: |
| V zapase Slovan - Trencin to vidim skor na Slovan, ktory je na domacom lade velmi tazko k porazeniu. Kezmarok - SR 20, tu zvitazi Kezmarok, maju celkom dobry kader, ked som bol predvcerom v Trencine tak som sa divil akych maju hracov, kedze som nesledoval letne prestupy. Skusenosti Pavlicka, Skoviru, Sechneho budu mat navrch proti mladickej neskusenosti dvadsiatky |
tak to som nevedel že aj pavličko spolu so Skovirom tam hrajú, Šechneho viem lebo som bol na zápas ešte minulu sezonu čo hrali proti Humennemu /odkiaľ som/ a bavil veľmi dobre, ale to že títo dvaja odchovanci Popradu tam hrajú je pre mna novinka - tak to asi ten Kežmarok uspeje  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2004 Bydlisko: I'll avenge Sara's death! Karma: 
|
Zaslal: 09 Sep 2007, 20:10 Predmet: Re: správa |
|
|
tak to som nevedel že aj pavličko spolu so Skovirom tam hrajú, Šechneho viem lebo som bol na zápas ešte minulu sezonu čo hrali proti Humennemu /odkiaľ som/ a bavil veľmi dobre, ale to že títo dvaja odchovanci Popradu tam hrajú je pre mna novinka - tak to asi ten Kežmarok uspeje  |
Tak Kezmarok rozdrvil SR 20 7:1, a Trencin vyhral na Slovane 1:2 po predlzeni, tak Slovan po dvoch kolach bez bodu, to uz je vacsie prekvapenie nez v Martine. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 463 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 09 Sep 2007, 21:26 Predmet: |
|
|
zase tote kosice to pohnojili ja nechapem ale kezmarok klobuk dole velmi dobre zahralo proti 20 a som rad ze slovan prehral  |
|
| Návrat hore |
|
 |
DYLYNO Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 143 Bydlisko: "U nás doma" Karma: 
|
Zaslal: 10 Sep 2007, 12:08 Predmet: |
|
|
J.O.S.E
jj..to mas pravdu...vitaz po predlzeni alebo najazdoch ma 2 body a porazeny odchadza na prazdno... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pedrosino Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.08.2006 Príspevky: 533 Bydlisko: Litle ITALi Karma: 
|
Zaslal: 10 Sep 2007, 13:31 Predmet: |
|
|
| zatial sa tej 20 niak nedari bo dost vysoko prehrali teraz s tym kezmarkom |
|
| Návrat hore |
|
 |
kubodinho Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 1238
Zaslal: 10 Sep 2007, 15:02 Predmet: |
|
|
| Pedrosino napísal: |
| zatial sa tej 20 niak nedari bo dost vysoko prehrali teraz s tym kezmarkom |
jj presne aj mne sa zda , ze vyber sice mlady ale predsa len to je najlepsie co v tejto vekovej kategorii mame a nehra zatial nic moc |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13490 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 10 Sep 2007, 15:13 Predmet: |
|
|
| Najlepsie? Hraju tam aj hraci zo zamoria? Navyse 20rokov je nic a skusenosti robia vela. Mladici by starych harcovnikov nemali porazat a som zvedavy ci za sezonu vybojuju viac ako 10b. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|