Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

O športe...

Kto vyhra sezonu 2009/2010???

Kosice
23
26%
Slovan
24
27%
Zvolen
3
3%
Skalica
2
2%
Trencin
2
2%
Martin
19
21%
Banska Bystrica
5
6%
Nitra
6
7%
Zilina
0
Žiadne hlasovania
Poprad
6
7%

Celkom hlasov: 90

dalver
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dalver »

Ten slovan.. :oops:
Trochu necháopem jednu vec, prečo ked bol Hovi posledý týžden na liekoch s virozou, bol chorý a aj v novinách pisali, že schudol. Do kopy sa dal 2 dni pred zaciatkom ligy a oni ho tam postavia? Jano Chovan mal aj v priprave lepšie výsledky ako Hovi, celkom mu ide a aj tak nechytá :roll:

KK celkom prekvapil aj ked nebodoval, rovanko ako aj VSR SR 20, som myslel že dostanu viacej..
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

dalver napísal:Ten slovan.. :oops:
Trochu necháopem jednu vec, prečo ked bol Hovi posledý týžden na liekoch s virozou, bol chorý a aj v novinách pisali, že schudol. Do kopy sa dal 2 dni pred zaciatkom ligy a oni ho tam postavia? Jano Chovan mal aj v priprave lepšie výsledky ako Hovi, celkom mu ide a aj tak nechytá :roll:

KK celkom prekvapil aj ked nebodoval, rovanko ako aj VSR SR 20, som myslel že dostanu viacej..
hovi bol drahsi , preto chytal :roll:
J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Drago napísal:Bol som v Trencine na hokeji, a brankari boli jednoznacne najslabsimi clankami zostavy. Klempa bol slabucky jak cajicek, vsetko vyrazal pred seba, na druhej strane Hala dostal gol hned z prvej strely v 24. sekunde a uz sa to s nim viezlo. Kezmarcania vystrelili na branu mozno 10 - 15 krat a styri goly :) v zavere to Trencin pokaslal ked z vedenia 3:2 Kezmarok otocil za nejake 2 minuty na 3:4. Na konci sme vyrovnali a bolo predlzenie a pak najazdy. Aspon ze tie 2 body mame.

Slovan ma prekvapil
Klempa už má svoje roky - to bude asi aj tým :wink: , ale Hala ako hovoríš tak aj mna tým prekvapil ale to je pravdepodobne z toho začiatku a postupne pôjde s výkonmi hore :)
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

podla mna kezmarok bude silny lebo muzstvo ma dobre aj v trencine to ukazal lebo vyhraval 4:3 a len tak tak ze trencin vyrovnal ale dufam ze kosice uz konecne ziskaju titul
J.O.S.E
King
King

správa

No dnes sa hrá zápas Kežmarok - Slovensko 20, dúfam že sa rozhodne až na samostatne nájazdy, aby to bolo dramaticke až do poslednej chvíle, obidve mužstva podali dobrý výkon v prvých zápasoch ale aj obidve prehrali :)

btw. hrá sa aj zápas kola medzi Slovanom a Trenčínom - repríza minuloročného finále, kto podľa vás bude uspešnejší :?:
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: správa

Príspevok od používateľa DYLYNO »

J.O.S.E napísal:No dnes sa hrá zápas Kežmarok - Slovensko 20, dúfam že sa rozhodne až na samostatne nájazdy, aby to bolo dramaticke až do poslednej chvíle, obidve mužstva podali dobrý výkon v prvých zápasoch ale aj obidve prehrali :)

btw. hrá sa aj zápas kola medzi Slovanom a Trenčínom - repríza minuloročného finále, kto podľa vás bude uspešnejší :?:
no ja to tipujem na remizu, ani BA a ani TN sa nejak v prvom kole nepredviedli..podla mna to bude hokej, ktory sa bude hrat len v strednom pasme....no uvidime...
J.O.S.E
King
King

DYLYNO napísal:no ja to tipujem na remizu, ani BA a ani TN sa nejak v prvom kole nepredviedli..podla mna to bude hokej, ktory sa bude hrat len v strednom pasme....no uvidime...
tak remiza byť nemôže mimochodom ak sa vriadnom hracom čase nerozhodne nasledujú nájazdy a víťaz berie tušim dva body a porazeny je bez bodu
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

J.O.S.E napísal:No dnes sa hrá zápas Kežmarok - Slovensko 20, dúfam že sa rozhodne až na samostatne nájazdy, aby to bolo dramaticke až do poslednej chvíle, obidve mužstva podali dobrý výkon v prvých zápasoch ale aj obidve prehrali :)

V zapase Slovan - Trencin to vidim skor na Slovan, ktory je na domacom lade velmi tazko k porazeniu. Kezmarok - SR 20, tu zvitazi Kezmarok, maju celkom dobry kader, ked som bol predvcerom v Trencine tak som sa divil akych maju hracov, kedze som nesledoval letne prestupy. Skusenosti Pavlicka, Skoviru, Sechneho budu mat navrch proti mladickej neskusenosti dvadsiatky
J.O.S.E
King
King

Drago napísal:V zapase Slovan - Trencin to vidim skor na Slovan, ktory je na domacom lade velmi tazko k porazeniu. Kezmarok - SR 20, tu zvitazi Kezmarok, maju celkom dobry kader, ked som bol predvcerom v Trencine tak som sa divil akych maju hracov, kedze som nesledoval letne prestupy. Skusenosti Pavlicka, Skoviru, Sechneho budu mat navrch proti mladickej neskusenosti dvadsiatky
tak to som nevedel že aj pavličko spolu so Skovirom tam hrajú, Šechneho viem lebo som bol na zápas ešte minulu sezonu čo hrali proti Humennemu /odkiaľ som/ a bavil veľmi dobre, ale to že títo dvaja odchovanci Popradu tam hrajú je pre mna novinka - tak to asi ten Kežmarok uspeje :)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

J.O.S.E napísal:tak to som nevedel že aj pavličko spolu so Skovirom tam hrajú, Šechneho viem lebo som bol na zápas ešte minulu sezonu čo hrali proti Humennemu /odkiaľ som/ a bavil veľmi dobre, ale to že títo dvaja odchovanci Popradu tam hrajú je pre mna novinka - tak to asi ten Kežmarok uspeje :)
Tak Kezmarok rozdrvil SR 20 7:1, a Trencin vyhral na Slovane 1:2 po predlzeni, tak Slovan po dvoch kolach bez bodu, to uz je vacsie prekvapenie nez v Martine.
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

zase tote kosice to pohnojili ja nechapem ale kezmarok klobuk dole velmi dobre zahralo proti 20 a som rad ze slovan prehral :lol:
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

J.O.S.E
jj..to mas pravdu...vitaz po predlzeni alebo najazdoch ma 2 body a porazeny odchadza na prazdno...
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

zatial sa tej 20 niak nedari bo dost vysoko prehrali teraz s tym kezmarkom
kubodinho
Professional
Professional

Pedrosino napísal:zatial sa tej 20 niak nedari bo dost vysoko prehrali teraz s tym kezmarkom
jj presne aj mne sa zda , ze vyber sice mlady ale predsa len to je najlepsie co v tejto vekovej kategorii mame a nehra zatial nic moc
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Najlepsie? Hraju tam aj hraci zo zamoria? Navyse 20rokov je nic a skusenosti robia vela. Mladici by starych harcovnikov nemali porazat a som zvedavy ci za sezonu vybojuju viac ako 10b.
kubodinho
Professional
Professional

t0m4s3 napísal:Najlepsie? Hraju tam aj hraci zo zamoria? Navyse 20rokov je nic a skusenosti robia vela. Mladici by starych harcovnikov nemali porazat a som zvedavy ci za sezonu vybojuju viac ako 10b.
noo myslel som mladych co hraju na slovensku. ale kazdopadne je to pre nich len dobre ze nazberaju skusenosti
J.O.S.E
King
King

správa

t0m4s3 napísal:Najlepsie? Hraju tam aj hraci zo zamoria? Navyse 20rokov je nic a skusenosti robia vela. Mladici by starych harcovnikov nemali porazat a som zvedavy ci za sezonu vybojuju viac ako 10b.
ono to je si myslím, že dobre, ked je v extralige aj slovenska 20, pretože títo mladí hráči naberú aké také skúsenosti, zohrajú sa, a ked sa k nim pred MS 20 pridajú aj hráči z nižších zámorských súťaži tak sa črtá mužstvo, ktoré nemusí bojovať len o záchranu ale môže pomýšľať aj na vyradovacie boje :wink:

btw. spočiatku budu fasovať dosť golov ale postupne bude tých golov pomenej a prídu aj prvé body /dúfam, že prídu :wink: /.
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

J.O.S.E napísal:ono to je si myslím, že dobre, ked je v extralige aj slovenska 20, pretože títo mladí hráči naberú aké také skúsenosti, zohrajú sa, a ked sa k nim pred MS 20 pridajú aj hráči z nižších zámorských súťaži tak sa črtá mužstvo, ktoré nemusí bojovať len o záchranu ale môže pomýšľať aj na vyradovacie boje :wink:

btw. spočiatku budu fasovať dosť golov ale postupne bude tých golov pomenej a prídu aj prvé body /dúfam, že prídu :wink: /.
no ono je to take, ze naberu skusenosti, len zatial sa este velmi ani s pukom nezoznamili...mozno sa po nejako 10tom kole preberu..uvidime..ale bolo by dobre keby nieco na majstrostvach predviedli, potom by to uz malo aky taky ohlas, ze sa to vyplatilo zapojit do extraligy...
J.O.S.E
King
King

DYLYNO napísal:no ono je to take, ze naberu skusenosti, len zatial sa este velmi ani s pukom nezoznamili...mozno sa po nejako 10tom kole preberu..uvidime..ale bolo by dobre keby nieco na majstrostvach predviedli, potom by to uz malo aky taky ohlas, ze sa to vyplatilo zapojit do extraligy...
tak vieš ono je to dosť často aj o financiach a to mužsto sa nemôže priparavovať v zložení v ktorom by malo isť na MS mnoho hráčov hraje v zámori ale najlepšie by bolo keby sme ich dokázali zaplatiť tu /ale to reálne nie je :? /

tak ja si myslím, že sa to tak či tak vyplatilo že ich zabudovali do extraligy s touto pre nas novinkou prišiel trener Ján Filc, ktorý to pochytil z nejakej inej krajiny ale neviem presne z ktorej, a pozri sa nato takto je to stále lepšie akoby sa naša 20 zišla pred majstrovstami a trenovalo možno týžden tak budú viac spolu a určite sa zohrajú si myslim a aj niečo pochytia od tých mužstiev proti ktorým hrajú a samozrejme aj treneri majú možnosť odkukať spôsoby taktík :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Aj tak sa cudujem hracom, ktori tam sli hrat, pretoze dostavaju fixny plat 10 tisic mesacne + maju zaplatenu stravu, ubytovanie a podobne. Kedze tam hra kamarat, tak viem, ze je tam dobry kolektiv, srandy maju, trenuju dvojfazovo, avsak ci sa vytvorenie tohto muzstvo oplatilo sa uvidi az pri MS20.
Zamknuté