Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

O športe...

Kto vyhra sezonu 2009/2010???

Kosice
23
26%
Slovan
24
27%
Zvolen
3
3%
Skalica
2
2%
Trencin
2
2%
Martin
19
21%
Banska Bystrica
5
6%
Nitra
6
7%
Zilina
0
Žiadne hlasovania
Poprad
6
7%

Celkom hlasov: 90

Peky05
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

zase tote kosice to pohnojili ja nechapem ale kezmarok klobuk dole velmi dobre zahralo proti 20 a som rad ze slovan prehral :lol:
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

J.O.S.E
jj..to mas pravdu...vitaz po predlzeni alebo najazdoch ma 2 body a porazeny odchadza na prazdno...
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

zatial sa tej 20 niak nedari bo dost vysoko prehrali teraz s tym kezmarkom
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Pedrosino napísal:zatial sa tej 20 niak nedari bo dost vysoko prehrali teraz s tym kezmarkom
jj presne aj mne sa zda , ze vyber sice mlady ale predsa len to je najlepsie co v tejto vekovej kategorii mame a nehra zatial nic moc
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Najlepsie? Hraju tam aj hraci zo zamoria? Navyse 20rokov je nic a skusenosti robia vela. Mladici by starych harcovnikov nemali porazat a som zvedavy ci za sezonu vybojuju viac ako 10b.
kubodinho
Professional
Professional

t0m4s3 napísal:Najlepsie? Hraju tam aj hraci zo zamoria? Navyse 20rokov je nic a skusenosti robia vela. Mladici by starych harcovnikov nemali porazat a som zvedavy ci za sezonu vybojuju viac ako 10b.
noo myslel som mladych co hraju na slovensku. ale kazdopadne je to pre nich len dobre ze nazberaju skusenosti
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

t0m4s3 napísal:Najlepsie? Hraju tam aj hraci zo zamoria? Navyse 20rokov je nic a skusenosti robia vela. Mladici by starych harcovnikov nemali porazat a som zvedavy ci za sezonu vybojuju viac ako 10b.
ono to je si myslím, že dobre, ked je v extralige aj slovenska 20, pretože títo mladí hráči naberú aké také skúsenosti, zohrajú sa, a ked sa k nim pred MS 20 pridajú aj hráči z nižších zámorských súťaži tak sa črtá mužstvo, ktoré nemusí bojovať len o záchranu ale môže pomýšľať aj na vyradovacie boje :wink:

btw. spočiatku budu fasovať dosť golov ale postupne bude tých golov pomenej a prídu aj prvé body /dúfam, že prídu :wink: /.
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: správa

J.O.S.E napísal:ono to je si myslím, že dobre, ked je v extralige aj slovenska 20, pretože títo mladí hráči naberú aké také skúsenosti, zohrajú sa, a ked sa k nim pred MS 20 pridajú aj hráči z nižších zámorských súťaži tak sa črtá mužstvo, ktoré nemusí bojovať len o záchranu ale môže pomýšľať aj na vyradovacie boje :wink:

btw. spočiatku budu fasovať dosť golov ale postupne bude tých golov pomenej a prídu aj prvé body /dúfam, že prídu :wink: /.
no ono je to take, ze naberu skusenosti, len zatial sa este velmi ani s pukom nezoznamili...mozno sa po nejako 10tom kole preberu..uvidime..ale bolo by dobre keby nieco na majstrostvach predviedli, potom by to uz malo aky taky ohlas, ze sa to vyplatilo zapojit do extraligy...
J.O.S.E
King
King

DYLYNO napísal:no ono je to take, ze naberu skusenosti, len zatial sa este velmi ani s pukom nezoznamili...mozno sa po nejako 10tom kole preberu..uvidime..ale bolo by dobre keby nieco na majstrostvach predviedli, potom by to uz malo aky taky ohlas, ze sa to vyplatilo zapojit do extraligy...
tak vieš ono je to dosť často aj o financiach a to mužsto sa nemôže priparavovať v zložení v ktorom by malo isť na MS mnoho hráčov hraje v zámori ale najlepšie by bolo keby sme ich dokázali zaplatiť tu /ale to reálne nie je :? /

tak ja si myslím, že sa to tak či tak vyplatilo že ich zabudovali do extraligy s touto pre nas novinkou prišiel trener Ján Filc, ktorý to pochytil z nejakej inej krajiny ale neviem presne z ktorej, a pozri sa nato takto je to stále lepšie akoby sa naša 20 zišla pred majstrovstami a trenovalo možno týžden tak budú viac spolu a určite sa zohrajú si myslim a aj niečo pochytia od tých mužstiev proti ktorým hrajú a samozrejme aj treneri majú možnosť odkukať spôsoby taktík :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Aj tak sa cudujem hracom, ktori tam sli hrat, pretoze dostavaju fixny plat 10 tisic mesacne + maju zaplatenu stravu, ubytovanie a podobne. Kedze tam hra kamarat, tak viem, ze je tam dobry kolektiv, srandy maju, trenuju dvojfazovo, avsak ci sa vytvorenie tohto muzstvo oplatilo sa uvidi az pri MS20.
kubodinho
Professional
Professional

hojko napísal:Aj tak sa cudujem hracom, ktori tam sli hrat, pretoze dostavaju fixny plat 10 tisic mesacne + maju zaplatenu stravu, ubytovanie a podobne. Kedze tam hra kamarat, tak viem, ze je tam dobry kolektiv, srandy maju, trenuju dvojfazovo, avsak ci sa vytvorenie tohto muzstvo oplatilo sa uvidi az pri MS20.
ja som pozeral rozhovor s filcom a on vravel ze taky mlady hrac ked uz pozera na hokej cez peniaze ze to neni dobre. a ci sa to oplati? uvidime , ale ja myslim ze to je dobry napad
J.O.S.E
King
King

správa

hojko napísal:Aj tak sa cudujem hracom, ktori tam sli hrat, pretoze dostavaju fixny plat 10 tisic mesacne + maju zaplatenu stravu, ubytovanie a podobne. Kedze tam hra kamarat, tak viem, ze je tam dobry kolektiv, srandy maju, trenuju dvojfazovo, avsak ci sa vytvorenie tohto muzstvo oplatilo sa uvidi az pri MS20.
prečo sa čuduješ tým hráčom :?: to sú aj hráči ktorí neuspeli tušímže na drafte a tak nechceli hrať v zámori a hrajú tu doma, ja by som tiež hral za dvadsiatku radšej ako v zahraniči, praktický majú iste miesto na MS. :) /poniektorí teda/

btw. súhlasím s tebou že pozitívum prípadne negatívum toho že naša dvadsiatka hra extraligu sa ukáže na MS - a teda dúfam, že nebudeme hrať o záchranu ako minulý rok . :wink:
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

niečo pochytia od tých mužstiev proti ktorým hrajú a samozrejme aj treneri majú možnosť odkukať spôsoby taktík
j..tak v tomto s tebou suhlasim....no uvdime casom ako sa im bude darit... :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

J.O.S.E: Problem je v tom, ze podmienky draftu sa po lockout zmenili, teraz je mozne zaviazat hraca len na dva roky. V minulosti to bolo 5 rokov alebo dokonca neobmedzene, takze si v 17tich rokoch zaviazali nadejneho utocnika, na ktoreho mali prava. Ak sa tento utocnik vysvihol, tak ho o par rokov vzali do kempu, poslali na farmu a neskor sa dostal az do A muzstva. Dnes ked draftuju 17-rocneho hraca, tak maju na neho pravo dva roky a za tie dva roky sa nemusi herne vobec vysvihnut, hoci ostane talentom, ale budu chybat tie skusenosti a tazko bude mat niekto zaujem o takeho hraca.

matko888: Hokej je o peniazoch a aj hokejisti zvyknu zit svoj vyssi standard, ktory nieco stoji. Navyse keby zvolili Ameriku ci Kanadu, tak hraju juniorsku sutaz, beru plat, studuju na skole a maju sa celkom dobre. Navyse je tam vacsia moznost presadit sa a dostat sa do NHL.

Pokial ide o SR20 v extralige, tak sa mi to prilis nepozdava. Skor by sa mi javilo, keby hrali v prvej lige, pripade medzi juniorkou.
kubodinho
Professional
Professional

hojko napísal:J.O.S.E: Problem je v tom, ze podmienky draftu sa po lockout zmenili, teraz je mozne zaviazat hraca len na dva roky. V minulosti to bolo 5 rokov alebo dokonca neobmedzene, takze si v 17tich rokoch zaviazali nadejneho utocnika, na ktoreho mali prava. Ak sa tento utocnik vysvihol, tak ho o par rokov vzali do kempu, poslali na farmu a neskor sa dostal az do A muzstva. Dnes ked draftuju 17-rocneho hraca, tak maju na neho pravo dva roky a za tie dva roky sa nemusi herne vobec vysvihnut, hoci ostane talentom, ale budu chybat tie skusenosti a tazko bude mat niekto zaujem o takeho hraca.

matko888: Hokej je o peniazoch a aj hokejisti zvyknu zit svoj vyssi standard, ktory nieco stoji. Navyse keby zvolili Ameriku ci Kanadu, tak hraju juniorsku sutaz, beru plat, studuju na skole a maju sa celkom dobre. Navyse je tam vacsia moznost presadit sa a dostat sa do NHL.

Pokial ide o SR20 v extralige, tak sa mi to prilis nepozdava. Skor by sa mi javilo, keby hrali v prvej lige, pripade medzi juniorkou.
noo vies do hokeja sa az tak nevyznam , ale juniorska sutaz v zamori je lepsia ako nasa extraliga? neviem ktore je lepsie,?
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

matko888: Myslím si hlavne, že juniorská súťaž v USA, či Kanade sú neporovnávateľné so slovenskou Extraligou.

1. juniorka a seniorská súťaž.
2. finančné podmienky... atď

A kvalita sa dosť problematicky porovnáva.

Ale aspoň sa môže zohrať mužstvo, ak na MS pôjde aspoň polovica kádra.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Som rad, ze Martin zabudol na prehru Skalici a udrzal Nitru bez bodov :-) Proti tradicnemu rivalovi vyhra tesi dvojnasobne :-)
J.O.S.E
King
King

správa

hojko napísal:J.O.S.E: Problem je v tom, ze podmienky draftu sa po lockout zmenili, teraz je mozne zaviazat hraca len na dva roky. V minulosti to bolo 5 rokov alebo dokonca neobmedzene, takze si v 17tich rokoch zaviazali nadejneho utocnika, na ktoreho mali prava. Ak sa tento utocnik vysvihol, tak ho o par rokov vzali do kempu, poslali na farmu a neskor sa dostal az do A muzstva. Dnes ked draftuju 17-rocneho hraca, tak maju na neho pravo dva roky a za tie dva roky sa nemusi herne vobec vysvihnut, hoci ostane talentom, ale budu chybat tie skusenosti a tazko bude mat niekto zaujem o takeho hraca.

hojko tu sa nejedná o podmienky draftu nato som vôbec nenarážal ale na kvalitu tých hráčov, /porovnajme si výsledky draftov za minule roky a za rok 2007 :!: - ved na tomto drafte naši vyhoreli okolo 130 miesta najvyššie draftovaný slovak :?: ved slovenský hokej ide dole vodou a o tých hráčov nemájú tými zo zámoria najmenší záujem teda okrem Mikuša a par výnimiek/ - o tomto to cele je že vlastne nedosahujú kvalitu ani zdaleka akú by vo svojom veku mali mať, prečo na prelome rokov bojovala SR 20 o udržanie sa v A - skupine majstrovstiev :?: /ale hlavná vec že pred majstrovstvami boli reči že sa ide pre medailu :D /
naše ligy sú dosť biedne na konkurenciu teda aspon sa teraz zdá že tento ročnik extraligy by mohol byť zaujimavejší ako už ošúchané ročniky silnej štvorky /pevné v to verím :) /

btw. naša 20 mala podľa pôvodného návrhu hrať časť sezony v extralige a časť v 1. lige / mna by fakt, že by hrala 20 v 1 lige potešil nakoľko som z Humenného, ktoré hraje iba tu 1. ligu :? /, ale ja si stále myslím, že to je výborne, že sú zapracovaní v extralige a až čas ukáže či to bolo správne alebo či to nemalo nijaký vplyv na výkonnosť na MS. Ako hovoril tréner Pokovič v relácii TA3 - to či to bolo správne sa ukáže až po MS 20 na prelome roku 2008. :) :wink:
kubodinho
Professional
Professional

Sagittarius napísal:matko888: Myslím si hlavne, že juniorská súťaž v USA, či Kanade sú neporovnávateľné so slovenskou Extraligou.

1. juniorka a seniorská súťaž.
2. finančné podmienky... atď

A kvalita sa dosť problematicky porovnáva.

Ale aspoň sa môže zohrať mužstvo, ak na MS pôjde aspoň polovica kádra.
a kolko zarobia juniori v zamori? len tak informativne
spesko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spesko »

eeejha nad zilinou vyhral kezmarok 3:6 no proste sme dobrí 8)
Zamknuté