|
|
|
| Kto to cele vyhra tento rok? |
| Martin |
|
7% |
[ 12 ] |
| Slovan |
|
39% |
[ 60 ] |
| Trencin |
|
7% |
[ 12 ] |
| Skalica |
|
8% |
[ 13 ] |
| Kosice |
|
35% |
[ 54 ] |
|
| Celkom hlasov : 151 |
|
| Autor |
Správa |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2079 Bydlisko: I'll avenge Sara's death! Karma: 
|
Zaslal: 23 Mar 2008, 23:36 Predmet: |
|
|
PACO8 a ty si si nahodou len tak nevsimol kto chytal v trencianskej branke ? Podpriemerna trojka Fumac, pockaj ked sa daju do poriadku Kovac s Halom a mate po ptakach  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1756 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 24 Mar 2008, 0:03 Predmet: |
|
|
| Drago napísal: |
PACO8 a ty si si nahodou len tak nevsimol kto chytal v trencianskej branke ? Podpriemerna trojka Fumac, pockaj ked sa daju do poriadku Kovac s Halom a mate po ptakach  |
A co daju sa dokopy? lebo zapas je tu o dva dni...
Kua len nech kosice zajtra vyhraju  |
|
| Návrat hore |
|
 |
PACO8 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 816 Bydlisko: In my house Karma: 
|
Zaslal: 24 Mar 2008, 0:46 Predmet: |
|
|
| Drago takt o som si fakt nevsimol lebo som sledoval len prvu tretinu u babky |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 1808 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 24 Mar 2008, 20:58 Predmet: |
|
|
| dnesny hokej bol fakt vyborny, utocny, bojovny....skvele divadlo |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 6260
Zaslal: 24 Mar 2008, 21:31 Predmet: |
|
|
mirak2.. len žeby to presne takto vyzeralo aj najbližšie v Skalici v nezmenenom garde..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1756 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 24 Mar 2008, 21:47 Predmet: |
|
|
| brm napísal: |
mirak2.. len žeby to presne takto vyzeralo aj najbližšie v Skalici v nezmenenom garde..  |
to by bolo
Ale fakt nadherny hokej
Inac co si myslite o Zigovi? Ako klesol u mna neviem kde, tie jeho vyroky, spravanie sa na lade, vsetko to na mna posoby tak, ze az sa mi na neho tazko pozera...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13852 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 24 Mar 2008, 21:50 Predmet: |
|
|
Nie si sam. Hokej hra paradne, ale narobi okolo toho cirkusu - no hadam skoro ako Riha ak nie viac  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hossa1881 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.07.2005 Príspevky: 736 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 24 Mar 2008, 21:54 Predmet: |
|
|
pre nezainteresovaneho divaka pekny hokej...najviac ma potesilo ked rybarovi zigo zaclanal este od jeho korcule sa puk odrazil a miklik dal gol, ze rybar ani nezaregistroval...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
spike97 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2007 Príspevky: 514
Zaslal: 25 Mar 2008, 0:40 Predmet: |
|
|
| Videl som len prvé 2 tretiny,ale ako vidím tak v tretej som prišiel o veľa...ale pekného hokeja nebolo ani v tých 2 tretinách málo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

|
Zaslal: 25 Mar 2008, 0:50 Predmet: |
|
|
| Hossa1881 napísal: |
pre nezainteresovaneho divaka pekny hokej...najviac ma potesilo ked rybarovi zigo zaclanal este od jeho korcule sa puk odrazil a miklik dal gol, ze rybar ani nezaregistroval...  |
No tak to ma za http://www.hokej.sk/spravy/?clanok=50107 a to ako nechapal ze sa mohol stat najproduktivnejsim hracom Extraligy, pricom hral o dost menej zapasov ako ostatni hraci v tabulke.
Svojim pobyhom nahral Kosicanovi presne na hokejku a aby toho nebolo dost este aj clonil brankarovi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13852 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 18:20 Predmet: |
|
|
Som si este raz preletel Zigov clanok a tak ako ho nemam ako cloveka rad tak v jednom ma naozaj velku pravdu:
O: Je ťažké strhnúť spoluhráčov a nabudiť ich k výkonom?
ŽP: Človek sa snaží povedať niečo v kabíne. Stále si hovoríme dookola to isté, stále tie isté chyby. Nedá sa niečo povedať hráčovi, aby sa to naučil. Buď to v ňom je, alebo nie. Najhoršie je, že tu nefunguje nejaká výmena hráčov ako to je v NHL, to, že hráč cíti stále na seba tlak, a vie, že ak nebude hrať, tak príde niekto ďalší. Toto tu bohužiaľ neexistuje a v tom vidím základnú chybu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

|
Zaslal: 25 Mar 2008, 18:56 Predmet: |
|
|
t0m4s3: teraz sa pytam, lebo neviem ze ci vobec nieco take existuje v Europe... ale tento styl vymeny hracov je fakt n1!
Inac ste pozerali ten rozhovor s tym sefom rozhodcov ci kto to bol? Dost skoro som zistil ze gol neplati ak pred pukom sa do brankoviska dostane co i len superova hokejka...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 573 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 19:09 Predmet: |
|
|
| vcerajsi hokej sa mi velmi pacil.konecne dajaky kosican upratal pred branou lebo ty nasi "cajovi"obrancovia su na nic.Dufam ze zajtra to skalici natreme a konecne sa dostaneme do finale. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13643 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 19:23 Predmet: |
|
|
| Retne: Palffy hovoril o vymene hracov, ze v NHL nie je problem nahradit ho dalsim hracov, ved sa kazdorocne robia drafty, stovky mladych talentov cakaju na miestenku do NHL, muzstva maju svoje farmy nabite kvalitnymi hracmi. A co je u nas na Slovensku??? Farma kde hra vela skrachovanych hokejistov, ktori nemaju sancu uplatnit sa v extralige a ak sa aj dostanu do extraligoveho muzstva, tak odohraju 4 striedania za zapas vo stvrtej lajne. Hracov nie je kym nahradit, takze nie je na nich ani tlak, maximalne tak tlak z financnych pokut od vedenia. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

|
Zaslal: 25 Mar 2008, 19:31 Predmet: |
|
|
| hojko: ja som pochopil, ale pytal som sa na to ze ci je vobec niekde v europe kvalitna farma, podla mna niektori nielen mladi hraci radsej hraju niekde na farme v NHL ako v europe v A muzstve. Mozno farmy maju v Rusku, lebo tam je tych financii tiez dost, ale aj tak tento styl vymeny hracov si myslim je len v NHL. Ale vsetko je to vec financii, je nemozne nieco take vytvorit bez obrovskych financnych inekcii.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|