Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

O športe...

Kto vyhra sezonu 2009/2010???

Kosice
23
26%
Slovan
24
27%
Zvolen
3
3%
Skalica
2
2%
Trencin
2
2%
Martin
19
21%
Banska Bystrica
5
6%
Nitra
6
7%
Zilina
0
Žiadne hlasovania
Poprad
6
7%

Celkom hlasov: 90

t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Som si este raz preletel Zigov clanok a tak ako ho nemam ako cloveka rad tak v jednom ma naozaj velku pravdu:

O: Je ťažké strhnúť spoluhráčov a nabudiť ich k výkonom?

ŽP: Človek sa snaží povedať niečo v kabíne. Stále si hovoríme dookola to isté, stále tie isté chyby. Nedá sa niečo povedať hráčovi, aby sa to naučil. Buď to v ňom je, alebo nie. Najhoršie je, že tu nefunguje nejaká výmena hráčov ako to je v NHL, to, že hráč cíti stále na seba tlak, a vie, že ak nebude hrať, tak príde niekto ďalší. Toto tu bohužiaľ neexistuje a v tom vidím základnú chybu.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

t0m4s3: teraz sa pytam, lebo neviem ze ci vobec nieco take existuje v Europe... ale tento styl vymeny hracov je fakt n1!

Inac ste pozerali ten rozhovor s tym sefom rozhodcov ci kto to bol? Dost skoro som zistil ze gol neplati ak pred pukom sa do brankoviska dostane co i len superova hokejka... :o
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

vcerajsi hokej sa mi velmi pacil.konecne dajaky kosican upratal pred branou lebo ty nasi "cajovi"obrancovia su na nic.Dufam ze zajtra to skalici natreme a konecne sa dostaneme do finale.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Retne: Palffy hovoril o vymene hracov, ze v NHL nie je problem nahradit ho dalsim hracov, ved sa kazdorocne robia drafty, stovky mladych talentov cakaju na miestenku do NHL, muzstva maju svoje farmy nabite kvalitnymi hracmi. A co je u nas na Slovensku??? Farma kde hra vela skrachovanych hokejistov, ktori nemaju sancu uplatnit sa v extralige a ak sa aj dostanu do extraligoveho muzstva, tak odohraju 4 striedania za zapas vo stvrtej lajne. Hracov nie je kym nahradit, takze nie je na nich ani tlak, maximalne tak tlak z financnych pokut od vedenia.
Retne
Darca
Darca

hojko: ja som pochopil, ale pytal som sa na to ze ci je vobec niekde v europe kvalitna farma, podla mna niektori nielen mladi hraci radsej hraju niekde na farme v NHL ako v europe v A muzstve. Mozno farmy maju v Rusku, lebo tam je tych financii tiez dost, ale aj tak tento styl vymeny hracov si myslim je len v NHL. Ale vsetko je to vec financii, je nemozne nieco take vytvorit bez obrovskych financnych inekcii..
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Trošku vám zruším konverzu, ale ako zatiaľ hrá Slovan-Trenčín?..(mamina spí v obyvke, je po robote, tak ju nechcem budiť..) :) Ďakujem.. :)

//Ty kokos..to myslíte, že naschvál takto preťahujú sériu, alebo Slovan konečne zatiahol obrate a prevzal zápasy do vlastných rúk?.. :)
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

TN 1:4 BA po 2. tretine
po tretinach 1:1, 0:3
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Drzim palce Slovanu a dufam, ze otocia z 1:3 na 4:3, tak ako to otocila Dukla proti Martinu a potom sa tesim na tie hlupe keci od trencianskych fans.
Retne
Darca
Darca

ZitePunkom: tu si to sleduj :) http://hokejportal.sk/
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

fúúú dneska to bol zo strany Slovana pekný výkone a tie góly no coment, som rád že sa rozhodne v BA.
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

tak asi je dobojovane a v ba vyhra slovan, co ma netesi. ale v kutiku duse som si prial finale KE-BA. v ktorom drzim KE za ktore som uz davnejsie zahlasoval ze vyhraju
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Som nesmierne poteseny ze Slovan neprestal bojovat aj ked prehraval v serii 1:3. Dufam ze v poslednom zapase v BA sa rozhodne v prospech Slovana a finale KE:BA bude super vyvrcholenim sezony.
Retne
Darca
Darca

PACO8 napísal:Som nesmierne poteseny ze Slovan neprestal bojovat aj ked prehraval v serii 1:3. Dufam ze v poslednom zapase v BA sa rozhodne v prospech Slovana a finale KE:BA bude super vyvrcholenim sezony.
Tak to by bolo vyvrcholenie, mozno by aj padol rekord ze za aky cas by nebol ani jeden volny listok z vsetkych 8378 :)

Aspon jeden zapas by som si siel pozriet a najlepsie by bodlo hned 4. :P ale to je predcasne, este ani Slovan ani Kosice nie su vo finale...
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

keby bolo finale KE:BA tak by to bolo vynikajuce vyvrcholenie sezony,lebo tyto 2 superi si nic nedaruju(ale to asi nikto vo finale)
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

nuz co, Slovan asi preplatil Trencin :P
tuti
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tuti »

ROKI49 napísal:nuz co, Slovan asi preplatil Trencin :P
podla toho co som videl tak ten rozhodca piskal celkom dobre :) Slovan hral lepsie to treba uznat a to som fanusikom Trencina a dufam ze na Slovane vyhraju :?
BullyBoy
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BullyBoy »

Krasa! Slovan uz len nech dotiahne aj 7 zapas uspesne do konca... a potom finale a Kosiceee alebo Skalica :)
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

01:17, gol Kosice, 0:1.

ale mam tu nieco zaujimavejsie
Vcerajsi suboj Trencina s bratislavskym Slovanom priniesol vyrovnanie semifinalovej serie na 3:3 a na rozhodnutie o finalistovi extraligy si budeme musiet pockat do zajtra. Zapas na lade sa odohral v korektnom duchu, no neprijemny incident sa odohral vo VIP priestoroch trencianskeho stadiona.

Osobny sofer a zaroven ochrankar podpredsedu predstavenstva „belasych“ Erika Assimakopoulosa fyzicky napadol jedneho zo sponzorov trencianskeho klubu a sposobil mu zlomeninu licnej kosti a nosa ako aj opuch mozgu. Pre zraneneho musela prist privolana sanitka. Sam Assimakopoulos nemal s incidentom nic spolocne, rovnako ako dalsi predstavitelia jedneho, ci druheho timu. Generalny manazer Slovana Maros Krajci nam incident ozrejmit nevedel. „Zo stadiona som odisiel skor ako k tomu doslo, takze neviem vam povedat nic blizsie.“ Viceprezident Dukly Trencin, Viliam Ruzicka nam povedal: „Najskor prislo k vzajomnej hadke oboch v cestnej lozi, pricom zo strany trencianskeho sponzora nedoslo k ziadnemu fyzickemu napadnutiu a na samotnom konflikte nemal podiel ani alkohol.“ Predstavitelia Dukly Trencin sa k vzniknutej situacii vyjadrili aj prostrednictvom listu, v ktorom vyjadrili zhrozenie z konfliktu. Celu zalezitost momentalne vysetruje policia a preto sa nam ani jeden z akterov potycky nevyjadril. Vzhladom k vzniknutej situacii zvazuju funkcionari trencianskeho klubu svoju ucast na rozhodujucom siedmom zapase v Bratislave.
vyjadrenie dukly trencin:
Hokejovy klub DUKLA Trencin tymto listom reaguje na vcerajsi incident, ktory sa stal vo V.I.P. priestoroch Zimneho stadiona v Trencine a zaroven vyjadruje zhrozenie nad uvedenym cinom.

Po skonceni vcerajsieho hokejoveho stretnutia medzi Duklou Trencin a Slovanom Bratislava sofer (ochrankar) pana E.A. z Bratislavy brutalne napadol jedneho z nasich dlhorocnych sponzorov J.B. a sposobil mu vazne zranenia, a to zlomeninu nosa, zlomeninu licnej kosti a opuch mozgu, co potvrdilo aj CT vysetrenie a nasledne po tomto cine urychlene opustil zimny stadion.
Mame za to, ze vyssie uvedene spravanie sa nepatri na „sportove pole“ a myslime, ze vo V.I.P. priestoroch na sportoviskach, v nasom pripade na zimnom stadione, by sa mali pohybovat len osoby, ktore sport podporuju a fandia mu.
V suvislosti s tymto incidentom vedenie Dukly Trencin zvazuje svoju ucast na zajtrajsom poslednom semifinalovom hokejovom stretnuti v Bratislave.
Tuto zalezitost taktiez davame na vedomie na Ministerstvo vnutra SR, aby sa predislo zbytocnym incidentom na zajtrajsom hokejovom stretnuti v Bratislave.
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

sakra to neznie dobre ten zapas musi byt!
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

dnes Kosice to mohli vyhrat prve 2 tretiny hrali dobre aj v utoku aj v obrane ale 3.tretinu dosrali no newa bude sa rozhodovat doma dufam ze vyhrame
Zamknuté