|
|
|
| Kto to cele vyhra tento rok? |
| Martin |
|
8% |
[ 12 ] |
| Slovan |
|
40% |
[ 60 ] |
| Trencin |
|
8% |
[ 12 ] |
| Skalica |
|
8% |
[ 13 ] |
| Kosice |
|
34% |
[ 52 ] |
|
| Celkom hlasov : 149 |
|
| Autor |
Správa |
ZitePunkom Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 734 Bydlisko: Všade, kde sme spolu... Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 19:36 Predmet: |
|
|
Trošku vám zruším konverzu, ale ako zatiaľ hrá Slovan-Trenčín?..(mamina spí v obyvke, je po robote, tak ju nechcem budiť..) Ďakujem..
//Ty kokos..to myslíte, že naschvál takto preťahujú sériu, alebo Slovan konečne zatiahol obrate a prevzal zápasy do vlastných rúk?..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ing. FijoK Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2007 Príspevky: 414 Bydlisko: Zvolen Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 19:37 Predmet: |
|
|
TN 1:4 BA po 2. tretine
po tretinach 1:1, 0:3 |
|
| Návrat hore |
|
 |
heker Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.05.2006 Príspevky: 330
Zaslal: 25 Mar 2008, 19:45 Predmet: |
|
|
| Drzim palce Slovanu a dufam, ze otocia z 1:3 na 4:3, tak ako to otocila Dukla proti Martinu a potom sa tesim na tie hlupe keci od trencianskych fans. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1644 Bydlisko: Cassovia Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Steven666 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.12.2007 Príspevky: 386 Bydlisko: lahodí mi szegedín Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 20:50 Predmet: |
|
|
| fúúú dneska to bol zo strany Slovana pekný výkone a tie góly no coment, som rád že sa rozhodne v BA. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Monako2 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.05.2005 Príspevky: 904 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 20:54 Predmet: re |
|
|
| tak asi je dobojovane a v ba vyhra slovan, co ma netesi. ale v kutiku duse som si prial finale KE-BA. v ktorom drzim KE za ktore som uz davnejsie zahlasoval ze vyhraju |
|
| Návrat hore |
|
 |
PACO8 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 816 Bydlisko: In my house Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 21:00 Predmet: |
|
|
| Som nesmierne poteseny ze Slovan neprestal bojovat aj ked prehraval v serii 1:3. Dufam ze v poslednom zapase v BA sa rozhodne v prospech Slovana a finale KE:BA bude super vyvrcholenim sezony. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1644 Bydlisko: Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 21:26 Predmet: |
|
|
| PACO8 napísal: |
| Som nesmierne poteseny ze Slovan neprestal bojovat aj ked prehraval v serii 1:3. Dufam ze v poslednom zapase v BA sa rozhodne v prospech Slovana a finale KE:BA bude super vyvrcholenim sezony. |
Tak to by bolo vyvrcholenie, mozno by aj padol rekord ze za aky cas by nebol ani jeden volny listok z vsetkych 8378
Aspon jeden zapas by som si siel pozriet a najlepsie by bodlo hned 4. ale to je predcasne, este ani Slovan ani Kosice nie su vo finale... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 463 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 21:29 Predmet: |
|
|
| keby bolo finale KE:BA tak by to bolo vynikajuce vyvrcholenie sezony,lebo tyto 2 superi si nic nedaruju(ale to asi nikto vo finale) |
|
| Návrat hore |
|
 |
ROKI49 Light Professional

Stav:  Založený: 03.01.2005 Príspevky: 930 Bydlisko: LM Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 23:37 Predmet: |
|
|
nuz co, Slovan asi preplatil Trencin  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tuti Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.10.2006 Príspevky: 256 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 11:03 Predmet: |
|
|
| ROKI49 napísal: |
nuz co, Slovan asi preplatil Trencin  |
podla toho co som videl tak ten rozhodca piskal celkom dobre Slovan hral lepsie to treba uznat a to som fanusikom Trencina a dufam ze na Slovane vyhraju  |
|
| Návrat hore |
|
 |
BullyBoy Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.03.2008 Príspevky: 164
Zaslal: 26 Mar 2008, 15:19 Predmet: |
|
|
Krasa! Slovan uz len nech dotiahne aj 7 zapas uspesne do konca... a potom finale a Kosiceee alebo Skalica  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ing. FijoK Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2007 Príspevky: 414 Bydlisko: Zvolen Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 18:12 Predmet: |
|
|
01:17, gol Kosice, 0:1.
ale mam tu nieco zaujimavejsie
| Citácia: |
Vcerajsi suboj Trencina s bratislavskym Slovanom priniesol vyrovnanie semifinalovej serie na 3:3 a na rozhodnutie o finalistovi extraligy si budeme musiet pockat do zajtra. Zapas na lade sa odohral v korektnom duchu, no neprijemny incident sa odohral vo VIP priestoroch trencianskeho stadiona.
Osobny sofer a zaroven ochrankar podpredsedu predstavenstva „belasych“ Erika Assimakopoulosa fyzicky napadol jedneho zo sponzorov trencianskeho klubu a sposobil mu zlomeninu licnej kosti a nosa ako aj opuch mozgu. Pre zraneneho musela prist privolana sanitka. Sam Assimakopoulos nemal s incidentom nic spolocne, rovnako ako dalsi predstavitelia jedneho, ci druheho timu. Generalny manazer Slovana Maros Krajci nam incident ozrejmit nevedel. „Zo stadiona som odisiel skor ako k tomu doslo, takze neviem vam povedat nic blizsie.“ Viceprezident Dukly Trencin, Viliam Ruzicka nam povedal: „Najskor prislo k vzajomnej hadke oboch v cestnej lozi, pricom zo strany trencianskeho sponzora nedoslo k ziadnemu fyzickemu napadnutiu a na samotnom konflikte nemal podiel ani alkohol.“ Predstavitelia Dukly Trencin sa k vzniknutej situacii vyjadrili aj prostrednictvom listu, v ktorom vyjadrili zhrozenie z konfliktu. Celu zalezitost momentalne vysetruje policia a preto sa nam ani jeden z akterov potycky nevyjadril. Vzhladom k vzniknutej situacii zvazuju funkcionari trencianskeho klubu svoju ucast na rozhodujucom siedmom zapase v Bratislave. |
vyjadrenie dukly trencin:
| Citácia: |
Hokejovy klub DUKLA Trencin tymto listom reaguje na vcerajsi incident, ktory sa stal vo V.I.P. priestoroch Zimneho stadiona v Trencine a zaroven vyjadruje zhrozenie nad uvedenym cinom.
Po skonceni vcerajsieho hokejoveho stretnutia medzi Duklou Trencin a Slovanom Bratislava sofer (ochrankar) pana E.A. z Bratislavy brutalne napadol jedneho z nasich dlhorocnych sponzorov J.B. a sposobil mu vazne zranenia, a to zlomeninu nosa, zlomeninu licnej kosti a opuch mozgu, co potvrdilo aj CT vysetrenie a nasledne po tomto cine urychlene opustil zimny stadion.
Mame za to, ze vyssie uvedene spravanie sa nepatri na „sportove pole“ a myslime, ze vo V.I.P. priestoroch na sportoviskach, v nasom pripade na zimnom stadione, by sa mali pohybovat len osoby, ktore sport podporuju a fandia mu.
V suvislosti s tymto incidentom vedenie Dukly Trencin zvazuje svoju ucast na zajtrajsom poslednom semifinalovom hokejovom stretnuti v Bratislave.
Tuto zalezitost taktiez davame na vedomie na Ministerstvo vnutra SR, aby sa predislo zbytocnym incidentom na zajtrajsom hokejovom stretnuti v Bratislave. |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
martin M Star

Stav:  Založený: 18.02.2006 Príspevky: 517
Zaslal: 26 Mar 2008, 20:43 Predmet: |
|
|
| sakra to neznie dobre ten zapas musi byt! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 463 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 20:46 Predmet: |
|
|
| dnes Kosice to mohli vyhrat prve 2 tretiny hrali dobre aj v utoku aj v obrane ale 3.tretinu dosrali no newa bude sa rozhodovat doma dufam ze vyhrame |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|