Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Som si este raz preletel Zigov clanok a tak ako ho nemam ako cloveka rad tak v jednom ma naozaj velku pravdu:
O: Je ťažké strhnúť spoluhráčov a nabudiť ich k výkonom?
ŽP: Človek sa snaží povedať niečo v kabíne. Stále si hovoríme dookola to isté, stále tie isté chyby. Nedá sa niečo povedať hráčovi, aby sa to naučil. Buď to v ňom je, alebo nie. Najhoršie je, že tu nefunguje nejaká výmena hráčov ako to je v NHL, to, že hráč cíti stále na seba tlak, a vie, že ak nebude hrať, tak príde niekto ďalší. Toto tu bohužiaľ neexistuje a v tom vidím základnú chybu.
O: Je ťažké strhnúť spoluhráčov a nabudiť ich k výkonom?
ŽP: Človek sa snaží povedať niečo v kabíne. Stále si hovoríme dookola to isté, stále tie isté chyby. Nedá sa niečo povedať hráčovi, aby sa to naučil. Buď to v ňom je, alebo nie. Najhoršie je, že tu nefunguje nejaká výmena hráčov ako to je v NHL, to, že hráč cíti stále na seba tlak, a vie, že ak nebude hrať, tak príde niekto ďalší. Toto tu bohužiaľ neexistuje a v tom vidím základnú chybu.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Retne: Palffy hovoril o vymene hracov, ze v NHL nie je problem nahradit ho dalsim hracov, ved sa kazdorocne robia drafty, stovky mladych talentov cakaju na miestenku do NHL, muzstva maju svoje farmy nabite kvalitnymi hracmi. A co je u nas na Slovensku??? Farma kde hra vela skrachovanych hokejistov, ktori nemaju sancu uplatnit sa v extralige a ak sa aj dostanu do extraligoveho muzstva, tak odohraju 4 striedania za zapas vo stvrtej lajne. Hracov nie je kym nahradit, takze nie je na nich ani tlak, maximalne tak tlak z financnych pokut od vedenia.
hojko: ja som pochopil, ale pytal som sa na to ze ci je vobec niekde v europe kvalitna farma, podla mna niektori nielen mladi hraci radsej hraju niekde na farme v NHL ako v europe v A muzstve. Mozno farmy maju v Rusku, lebo tam je tych financii tiez dost, ale aj tak tento styl vymeny hracov si myslim je len v NHL. Ale vsetko je to vec financii, je nemozne nieco take vytvorit bez obrovskych financnych inekcii..
-
Začiatok Konca
Professional
ZitePunkom: tu si to sleduj
http://hokejportal.sk/
Tak to by bolo vyvrcholenie, mozno by aj padol rekord ze za aky cas by nebol ani jeden volny listok z vsetkych 8378PACO8 napísal:Som nesmierne poteseny ze Slovan neprestal bojovat aj ked prehraval v serii 1:3. Dufam ze v poslednom zapase v BA sa rozhodne v prospech Slovana a finale KE:BA bude super vyvrcholenim sezony.
Aspon jeden zapas by som si siel pozriet a najlepsie by bodlo hned 4.
01:17, gol Kosice, 0:1.
ale mam tu nieco zaujimavejsie
ale mam tu nieco zaujimavejsie
vyjadrenie dukly trencin:Vcerajsi suboj Trencina s bratislavskym Slovanom priniesol vyrovnanie semifinalovej serie na 3:3 a na rozhodnutie o finalistovi extraligy si budeme musiet pockat do zajtra. Zapas na lade sa odohral v korektnom duchu, no neprijemny incident sa odohral vo VIP priestoroch trencianskeho stadiona.
Osobny sofer a zaroven ochrankar podpredsedu predstavenstva „belasych“ Erika Assimakopoulosa fyzicky napadol jedneho zo sponzorov trencianskeho klubu a sposobil mu zlomeninu licnej kosti a nosa ako aj opuch mozgu. Pre zraneneho musela prist privolana sanitka. Sam Assimakopoulos nemal s incidentom nic spolocne, rovnako ako dalsi predstavitelia jedneho, ci druheho timu. Generalny manazer Slovana Maros Krajci nam incident ozrejmit nevedel. „Zo stadiona som odisiel skor ako k tomu doslo, takze neviem vam povedat nic blizsie.“ Viceprezident Dukly Trencin, Viliam Ruzicka nam povedal: „Najskor prislo k vzajomnej hadke oboch v cestnej lozi, pricom zo strany trencianskeho sponzora nedoslo k ziadnemu fyzickemu napadnutiu a na samotnom konflikte nemal podiel ani alkohol.“ Predstavitelia Dukly Trencin sa k vzniknutej situacii vyjadrili aj prostrednictvom listu, v ktorom vyjadrili zhrozenie z konfliktu. Celu zalezitost momentalne vysetruje policia a preto sa nam ani jeden z akterov potycky nevyjadril. Vzhladom k vzniknutej situacii zvazuju funkcionari trencianskeho klubu svoju ucast na rozhodujucom siedmom zapase v Bratislave.
Hokejovy klub DUKLA Trencin tymto listom reaguje na vcerajsi incident, ktory sa stal vo V.I.P. priestoroch Zimneho stadiona v Trencine a zaroven vyjadruje zhrozenie nad uvedenym cinom.
Po skonceni vcerajsieho hokejoveho stretnutia medzi Duklou Trencin a Slovanom Bratislava sofer (ochrankar) pana E.A. z Bratislavy brutalne napadol jedneho z nasich dlhorocnych sponzorov J.B. a sposobil mu vazne zranenia, a to zlomeninu nosa, zlomeninu licnej kosti a opuch mozgu, co potvrdilo aj CT vysetrenie a nasledne po tomto cine urychlene opustil zimny stadion.
Mame za to, ze vyssie uvedene spravanie sa nepatri na „sportove pole“ a myslime, ze vo V.I.P. priestoroch na sportoviskach, v nasom pripade na zimnom stadione, by sa mali pohybovat len osoby, ktore sport podporuju a fandia mu.
V suvislosti s tymto incidentom vedenie Dukly Trencin zvazuje svoju ucast na zajtrajsom poslednom semifinalovom hokejovom stretnuti v Bratislave.
Tuto zalezitost taktiez davame na vedomie na Ministerstvo vnutra SR, aby sa predislo zbytocnym incidentom na zajtrajsom hokejovom stretnuti v Bratislave.