|
| Kto to cele vyhra tento rok? |
| Martin |
|
8% |
[ 13 ] |
| Slovan |
|
39% |
[ 61 ] |
| Trencin |
|
7% |
[ 12 ] |
| Skalica |
|
8% |
[ 13 ] |
| Kosice |
|
36% |
[ 57 ] |
|
| Celkom hlasov : 156 |
|
| Autor |
Správa |
Joxxo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.03.2007 Príspevky: 1427 Bydlisko: C:/Slovensko/Vychod/.../ Karma: 
|
Zaslal: 28 Mar 2008, 21:21 Predmet: |
|
|
Paradny zapas a ako bolo spomenute ten Rybarov zakrok to bolo nieco ! (este ze som podal na KE )  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pilifo Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.10.2007 Príspevky: 350
Zaslal: 28 Mar 2008, 21:23 Predmet: |
|
|
Aj keď som bol dá sa povedať nezaujatý v celom semifinále, tak som prial finále skôr Skalici ako Košiciam...predsa už mali len krôčik k víťazstvu, ale nakoniec sa ukázalo to, že po 4 góloch už Skalica celú 3. tretinu ani poriadne nevystrelila, tak to Košice využili a už som videl, že Skaličania nemajú šancu to už zvrátiť No ale tak finále Slovan - Košice - bude to asi zaujímavejšie ako by mal Slovan na 4 zápasy rozbiť Skalicu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 580 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 28 Mar 2008, 21:53 Predmet: |
|
|
bol som na zapase a mozem konecne povedat ze cely stadion fandil a hnal nasich do predu.Bol to velmi dobry zapas utocny padlo vela golov,len jedna chybicka krasy Lipovsky dva goly boli jeho ale to nevadi hlavne ze sme postupili.Mame slovan mame mu co vracat zo sezony 2002/2003 ked sme prehrali 0:4 na zapasy dufam ze im to vratime.
KOŠICÉÉÉ DO TOHO |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spyx Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2006 Príspevky: 657 Bydlisko: Atlantis Karma: 
|
Zaslal: 28 Mar 2008, 22:00 Predmet: |
|
|
| Skalica si v 3. tretine ani len neškrtla. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 1859 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2008, 0:35 Predmet: |
|
|
nadherne to bolo, po prvej tretine a aj za stavu 2:4 som prepadol zufalosti ale tretia tretina ked sme nepustili SKA k nicomu, neskutocne nieco! fandila cela krcma! muzi, zeny, mladi, stari, vsetci proste...
finale Kosice - Slovan......dufam ze Slovan vsetky prachy urcene na uplatky vyhodil na trencin a teraz na Kosice uz nebudu mat peniaze, tak vyhraju Kosice just kidding... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dead_Warrior Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1365 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2008, 1:10 Predmet: |
|
|
I ked som si zelal finale Slovan - Skalica tak aj na Kosice sa vcelku tesim, zas sa ukaze inteligencia slovenskeho naroda (cest vynimkam) zase to bude boj Slovan vs. zvysok Slovenska ale co uz zvykol som si ze nas skoro nikto nema rad ale este ze sa najdu fanuskovia Slovana aj v inych castiach Slovenska nie len v BA
SLOVAN + MARTIN (Pomstili sme Martin, pomstime aj Skalicu)
btw Slovan is Everywhere
Este nam ostali dake tuhe rezervy na rozhodcov takze nam radsej ten titul dajte uz teraz a usetrime na dalsiu sezonu(joke)... MY MAAME LOOVE  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 580 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2008, 1:22 Predmet: |
|
|
| Dead_Warrior napísal: |
ale este ze sa najdu fanuskovia Slovana aj v inych castiach Slovenska nie len v BA |
ale tych je velmi malo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Steven666 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.12.2007 Príspevky: 447 Bydlisko: lahodí mi szegedín Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2008, 8:27 Predmet: |
|
|
by si si sa divil koľko ich je  |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 6403
Zaslal: 29 Mar 2008, 9:46 Predmet: |
|
|
A ešte treba brať do úvahy aj ten fakt, že polovica Bratislavčanov je aj tak z východu a tí normálni budú držať Košiciam..
Ale Dead_Warrior to pomenoval správne.. finále bude Slovan vs. zvyšok Slovenska.. nech by bola vo finále proti Slovanu trebárs aj maďarská Bekescsába..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1781 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2008, 10:34 Predmet: |
|
|
pekny zapas, ale za stavu 2:4 to boli tazke stavy
btw, vysledok mal byt 6:4, ten hunov gol mal platit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dead_Warrior Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1365 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2008, 10:59 Predmet: |
|
|
| Peky05 napísal: |
ale tych je velmi malo  |
Hokejovych fans je menej ale tych futbalovych je dost po celom Slovensku, by si sa divil kolko SK Slovan fans najdes po Slovensku... ved napr na zapas Slovan - Trnava sa robili vyjazdy na domaci zapas z roznych krajov Slovenska... dosli z kazdeho kuta ja osobne som stretol skupinku ktora prisla z Rimavskej Soboty ale to uz patri do inej temy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
heLLhole Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.02.2008 Príspevky: 127 Bydlisko: under the sun Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2008, 12:14 Predmet: |
|
|
| Dead_Warrior napísal: |
Hokejovych fans je menej ale tych futbalovych je dost po celom Slovensku, by si sa divil kolko SK Slovan fans najdes po Slovensku... ved napr na zapas Slovan - Trnava sa robili vyjazdy na domaci zapas z roznych krajov Slovenska... dosli z kazdeho kuta ja osobne som stretol skupinku ktora prisla z Rimavskej Soboty ale to uz patri do inej temy  |
no prave to ze tam boli sami slovanisti z dedin a este idu nadavat trnavakom do sedlakov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 1859 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2008, 14:01 Predmet: |
|
|
| smejo napísal: |
ked som pozeral v krcme tak som mal dojem ze nebol ofsajd, ale mimo obrazu pod kamerou bol asi Kmit v ofsajde |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1765 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2008, 17:45 Predmet: |
|
|
| smejo napísal: |
Ako povedal mirak2, cez modru prechadzali az 4 hraci a jedneho-Kmita nebolo vidno, on asi bol v offside  |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1781 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2008, 18:03 Predmet: |
|
|
ok, tak potom beriem s5 - podla toho, co bolo vidno v TV ofsajd nebol, preto som tak reagoval  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|