Hokejovych fans je menej ale tych futbalovych je dost po celom Slovensku, by si sa divil kolko SK Slovan fans najdes po Slovensku... ved napr na zapas Slovan - Trnava sa robili vyjazdy na domaci zapas z roznych krajov Slovenska... dosli z kazdeho kuta ja osobne som stretol skupinku ktora prisla z Rimavskej Soboty ale to uz patri do inej temyPeky05 napísal:ale tych je velmi malo
Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
no prave to ze tam boli sami slovanisti z dedin a este idu nadavat trnavakom do sedlakovDead_Warrior napísal:Hokejovych fans je menej ale tych futbalovych je dost po celom Slovensku, by si sa divil kolko SK Slovan fans najdes po Slovensku... ved napr na zapas Slovan - Trnava sa robili vyjazdy na domaci zapas z roznych krajov Slovenska... dosli z kazdeho kuta ja osobne som stretol skupinku ktora prisla z Rimavskej Soboty ale to uz patri do inej temy
-
theBliZZard
Star
-
PACO8
Light Professional
Slovan ma dnes milo prekvapil, necakal som taky hladky priebeh prveho zapasu. Nezaskodilo by trosku napinavosti tejto serii samozrejme s vitaznym koncom pre Slovan
. Doma hra Slovan este relativne dobre, omnoho tazsie zapasy budu v Steel Arene. Skoda ze to je az na druhom konci Slovenska, rad by som tam skocil.
-
Dead_Warrior
Professional
Tak prave som sa vratil zo stadiona, ten prvy gol bol velmi dobry rychly a Slovan mohol v pokoji hrat pridal este dake goly a uz to bolo v nasich rukach, len zase ta nasa druha tretina v ktorej nic nehrali a miestami z toho boleli oci. Ale ustali sme to a doviedli zapas do vitazneho konca. Co sa tyka atmosfery tak taka primerna kedze polka D2 drzali huby a len jak blbi kukali na lad za pukom a z casu na cas zakricali daco. A potom clovek kto chodi cely rok na hokej a ma permosku na D2 sa tam koli takmyto debilom nedostane. Rozhodca zase raz nesklamal. Ale celkovo spokojnost na mojej strane 
Sloooooooooovan (tlap-tlap)

Sloooooooooovan (tlap-tlap)