|
|
|
| Kto to cele vyhra tento rok? |
| Martin |
|
8% |
[ 12 ] |
| Slovan |
|
40% |
[ 60 ] |
| Trencin |
|
8% |
[ 12 ] |
| Skalica |
|
8% |
[ 13 ] |
| Kosice |
|
34% |
[ 52 ] |
|
| Celkom hlasov : 149 |
|
| Autor |
Správa |
Dizzy Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.05.2006 Príspevky: 357 Bydlisko: BA, HPR :) Karma: 
|
Zaslal: 11 Apr 2008, 21:06 Predmet: |
|
|
hlavne ze vyhral hokej! konecne som zasa videl hrat SLOVAN, MAJSTER 2008!!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
BullyBoy Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.03.2008 Príspevky: 164
Zaslal: 11 Apr 2008, 21:10 Predmet: |
|
|
| curious napísal: |
bieda, nemám rád slovan,ale ani košice, čiže bolo mi to trochu fuck. Aj keď bol by som radšej keby vyhral východ  |
vacsina slovakov drzala palce vychodu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
curious Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2008 Príspevky: 195 Bydlisko: SomewhereOverTheRainbow Karma: 
|
Zaslal: 11 Apr 2008, 21:16 Predmet: |
|
|
skoro všetci okrem blavákov a blízkeho okolia ale našli sa aj nejaké vánimky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2744 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 11 Apr 2008, 21:26 Predmet: |
|
|
| Krásny zápas. Veľmi dobré finále. Slovanu congrat... a Košiciam, no skúsime to na rok. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1475 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 11 Apr 2008, 21:42 Predmet: |
|
|
škoda košíc Aspoň nech to BB dotiahne do extraligy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
PACO8 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 816 Bydlisko: In my house Karma: 
|
Zaslal: 11 Apr 2008, 21:58 Predmet: |
|
|
Hokej som videl len tak zbezne v bare a vitazstvo Slovana ma tesi. Bolo zaujimave sledovat ako cely bar (okrem nejakych troch ludi vratane mna) fandi Kosiciam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
skypej Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 216 Bydlisko: kde sa zobudim :P Karma: 
|
Zaslal: 11 Apr 2008, 23:21 Predmet: |
|
|
aj tak je najlepsi Liptovskyyy Mikulaaaas .. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ing. FijoK Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2007 Príspevky: 395 Bydlisko: Zvolen Karma: 
|
Zaslal: 12 Apr 2008, 0:48 Predmet: |
|
|
veru, shlasim s tym, ze tohtorocne play-off bolo asi najlepsie, ake slovenska extraliga zazila (aj ked ratam vylukovu sezonu), videli sme krasne zapasy, mnohe zvraty (aj ked nie vsetky asi ciste...)
play-off teda velmi pekne, ale cakal som teda, ze finale bude vyvrcholenie, ale pre mna nadalej ostava vrcholom sezony seria MT - TN alebo KE - SI, finale nemalo az tak ustavu
@Soviet: HC 05 postupi. Nechcem sa zas hrat na mudreho, ale opat, vraj, bohuziaal, je to tak, ze su v tom peniaze. SNV nema financie na postuo do extraligy a tak si ostatne domyslite a uvitajte HC 05 BB v extralige (iba zeby sa aj v 1. lige udial necakany zvar ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13022 Bydlisko: Európa Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 3509 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 12 Apr 2008, 3:00 Predmet: |
|
|
tie obrazky si robil ty?
-sa cudujem ze toho chlapika este nezbili, nie kazdemu sa musi ten text pacit |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13022 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 12 Apr 2008, 3:06 Predmet: |
|
|
Urcite som to nefotil ja Nevidim dovod na to, aby ho bili, vsak je to len obycajne tricko s vtipnym napisom, nevidim na tom nic zle, nikoho neprovokuje... a pri tej posteve ako chlapik vyzera, tak asi by si na neho vela ludi netruflo.
Co sa tyka hokeja, nemal som moznost sledovat dnes, ale som rad, ze to vyhral Slovan. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 3509 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 12 Apr 2008, 3:14 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
Urcite som to nefotil ja Nevidim dovod na to, aby ho bili, vsak je to len obycajne tricko s vtipnym napisom, nevidim na tom nic zle, nikoho neprovokuje... a pri tej posteve ako chlapik vyzera, tak asi by si na neho vela ludi netruflo.
Co sa tyka hokeja, nemal som moznost sledovat dnes, ale som rad, ze to vyhral Slovan. |
no sice hej lebo je to fotene asi niekde v Bratislave pred zapasom
ja som tiez hokej nepozeral ale brat v druhej izbe skandoval pred telkou a z ulice bolo pocut vykriky, informovanost je vsade  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne Professional

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1591 Bydlisko: Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 12 Apr 2008, 10:06 Predmet: |
|
|
No teraz som vstal po vcerajsom rusnom dni, asi ako jediny mozem opisat ojmi zo zapasu... Tak hokej, nasral ma len Kulhov gol, kebyze Miro standartne pokryva svoju lavu stranu tak by sa nic nestalo, a mozno by bolo 2:2 no konci tretej tretiny.
Kosicki hokejisti ma nesklamali, sklamalo ma pochopitelne to ze som cestoval domov s skolenou hlavou a pocitom ze titul vyhralo muztvo ktore nema ani ludi ktori sa z vitaztva tesia, taketo tvrdenie som nadobudol asi po 10 minute od ukoncenia zapasu, ked na statione ostalo viacej Kosicanov ako Blavakov a este jeden stary Blavak ma dojal, ze ako argument na to ze kde su vsetci povedal:" No ono viete chalani nikto tu uz nie je pretoze Bratislavu uz nebavi to ze su stale Majstri tak nie je co oslavovat", hmmm tak naco tam potom vsetci idu ked ich to nebavi, ako nieco viac originalne si mohol vymysliet.... Ale tak nasli sa aj v pohode typci, pocas zapasu tam ista nevrazivost bola, ale po zapase sme si zatlieskali a bolo v pohode...
Nazor na to ze v hokeji vladnu peniaze , si stale nemozem pripustit k srdcu, je to podla mna hlupost, ako je jasne ze ak ma Slovan velky rozpocet a dokaze si kupit kvalitnych hracov tak to mi je jasne, ale ze by aj peniaze zasahoval do zapasov inou formou, tomu neverim... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dead_Warrior Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1340 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 12 Apr 2008, 12:00 Predmet: |
|
|
| Retne: ono to ze neoslavovali na namesti neznamena ze neoslavovali v meste doma v krcmach atd... a tiez tam ti ludia nemozu byt vecnost lebo Kosicki fans resp hocijaky hostujuci odchadzaju vacsinou AZ KED odidu drviva vacsina domacich. Uvediem ti len jeden priklad hral sa posledny zapas BA-TN pochopitelne dovody na oslavu najme na tribunach vacsina ludi uz odchadzali zhromazdovalo sa to pri vychodoch len este D2ka bola ako tak plna dosli securitaci a zacali to nezne rozhanat aby sli domov ludia, aby mohli ist aj oni domov lenze to nemoze pokym tam su hostujuci fans... |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 5789
Zaslal: 12 Apr 2008, 12:16 Predmet: |
|
|
Dead_Warrior.. ale Retne písal o oslave na štadióne a nie na námestí.. no ja síce na play-off bol iba na poslednom zápase so Skalicou a poslednom stredajšom zápase so Slovanom, ale po ukončení zápasu minimálne 10-15min bolo celoštadiónové standing ovation.. a až potom začali diváci odchádzať.. Retnemu šlo asi o toto..
btw.. dnes má byť o 14:00-15:00 uvítanie košických hokejistov v Steel Arene.. vstup zdarma..
http://www.hckosice.sk/spravy/index.php?clanok=3749 |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|