Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

O športe...

Kto vyhra sezonu 2009/2010???

Kosice
23
26%
Slovan
24
27%
Zvolen
3
3%
Skalica
2
2%
Trencin
2
2%
Martin
19
21%
Banska Bystrica
5
6%
Nitra
6
7%
Zilina
0
Žiadne hlasovania
Poprad
6
7%

Celkom hlasov: 90

Dead_Warrior
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Titul ostal doma tak ako sa predpokaldalo :D Belasi Majstri :smt112
prepisali sme zase raz historiu :)

Lebo po dlhom case sa titul oslavoval na domacom lade :)
Kto neskace neni majster hophophop
BullyBoy
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BullyBoy »

slovaaaan! Pekny zapas a naozaj mi lepilo ku koncu hehe :) Slava vitazom, cest porazenym!
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

som smutny :( ale co uz dufam ze na dalsi rok vyhrame ale to je este daleko blahozelam blave aj ked nerad
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

BullyBoy napísal:slovaaaan! Pekny zapas a naozaj mi lepilo ku koncu hehe :) Slava vitazom, cest porazenym!
Naco lepi? to bolo dohodnute aby to bolo trochu dramaticke :D pustili 1,2 goly aby to vyzeralo napinavejsie aby podaktori nemohli povedat ze rozhodcovia piskali v nas prospech :lol: (joke samozrejme)
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

bieda, nemám rád slovan,ale ani košice, čiže bolo mi to trochu fuck. Aj keď bol by som radšej keby vyhral východ :roll:
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

hlavne ze vyhral hokej! konecne som zasa videl hrat SLOVAN, MAJSTER 2008!!! :hokej2:
BullyBoy
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BullyBoy »

curious napísal:bieda, nemám rád slovan,ale ani košice, čiže bolo mi to trochu fuck. Aj keď bol by som radšej keby vyhral východ :roll:
vacsina slovakov drzala palce vychodu...
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

skoro všetci okrem blavákov a blízkeho okolia :D ale našli sa aj nejaké vánimky :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Krásny zápas. Veľmi dobré finále. Slovanu congrat... a Košiciam, no skúsime to na rok.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

škoda košíc :( Aspoň nech to BB dotiahne do extraligy :)
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Hokej som videl len tak zbezne v bare a vitazstvo Slovana ma tesi. Bolo zaujimave sledovat ako cely bar (okrem nejakych troch ludi vratane mna) fandi Kosiciam :D
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

aj tak je najlepsi Liptovskyyy Mikulaaaas :D ..
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

veru, shlasim s tym, ze tohtorocne play-off bolo asi najlepsie, ake slovenska extraliga zazila (aj ked ratam vylukovu sezonu), videli sme krasne zapasy, mnohe zvraty (aj ked nie vsetky asi ciste...)

play-off teda velmi pekne, ale cakal som teda, ze finale bude vyvrcholenie, ale pre mna nadalej ostava vrcholom sezony seria MT - TN alebo KE - SI, finale nemalo az tak ustavu

@Soviet: HC 05 postupi. Nechcem sa zas hrat na mudreho, ale opat, vraj, bohuziaal, je to tak, ze su v tom peniaze. SNV nema financie na postuo do extraligy a tak si ostatne domyslite a uvitajte HC 05 BB v extralige (iba zeby sa aj v 1. lige udial necakany zvar :? )
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

hojko napísal:Krasna foto: http://www.hokej.sk/obrazky/35/35405.jpg

Slovan :smt039
tie obrazky si robil ty? :wink:

-sa cudujem ze toho chlapika este nezbili, nie kazdemu sa musi ten text pacit
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Urcite som to nefotil ja ;) Nevidim dovod na to, aby ho bili, vsak je to len obycajne tricko s vtipnym napisom, nevidim na tom nic zle, nikoho neprovokuje... a pri tej posteve ako chlapik vyzera, tak asi by si na neho vela ludi netruflo.

Co sa tyka hokeja, nemal som moznost sledovat dnes, ale som rad, ze to vyhral Slovan.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

hojko napísal:Urcite som to nefotil ja ;) Nevidim dovod na to, aby ho bili, vsak je to len obycajne tricko s vtipnym napisom, nevidim na tom nic zle, nikoho neprovokuje... a pri tej posteve ako chlapik vyzera, tak asi by si na neho vela ludi netruflo.

Co sa tyka hokeja, nemal som moznost sledovat dnes, ale som rad, ze to vyhral Slovan.
no sice hej lebo je to fotene asi niekde v Bratislave pred zapasom

ja som tiez hokej nepozeral ale brat v druhej izbe skandoval pred telkou a z ulice bolo pocut vykriky, informovanost je vsade :wink:
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

No teraz som vstal po vcerajsom rusnom dni, asi ako jediny mozem opisat ojmi zo zapasu... Tak hokej, nasral ma len Kulhov gol, kebyze Miro standartne pokryva svoju lavu stranu tak by sa nic nestalo, a mozno by bolo 2:2 no konci tretej tretiny.

Kosicki hokejisti ma nesklamali, sklamalo ma pochopitelne to ze som cestoval domov s skolenou hlavou a pocitom ze titul vyhralo muztvo ktore nema ani ludi ktori sa z vitaztva tesia, taketo tvrdenie som nadobudol asi po 10 minute od ukoncenia zapasu, ked na statione ostalo viacej Kosicanov ako Blavakov a este jeden stary Blavak ma dojal, ze ako argument na to ze kde su vsetci povedal:" No ono viete chalani nikto tu uz nie je pretoze Bratislavu uz nebavi to ze su stale Majstri tak nie je co oslavovat", hmmm tak naco tam potom vsetci idu ked ich to nebavi, ako nieco viac originalne si mohol vymysliet.... Ale tak nasli sa aj v pohode typci, pocas zapasu tam ista nevrazivost bola, ale po zapase sme si zatlieskali a bolo v pohode...

Nazor na to ze v hokeji vladnu peniaze , si stale nemozem pripustit k srdcu, je to podla mna hlupost, ako je jasne ze ak ma Slovan velky rozpocet a dokaze si kupit kvalitnych hracov tak to mi je jasne, ale ze by aj peniaze zasahoval do zapasov inou formou, tomu neverim...
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Retne: ono to ze neoslavovali na namesti neznamena ze neoslavovali v meste doma v krcmach atd... a tiez tam ti ludia nemozu byt vecnost lebo Kosicki fans resp hocijaky hostujuci odchadzaju vacsinou AZ KED odidu drviva vacsina domacich. Uvediem ti len jeden priklad hral sa posledny zapas BA-TN pochopitelne dovody na oslavu najme na tribunach vacsina ludi uz odchadzali zhromazdovalo sa to pri vychodoch len este D2ka bola ako tak plna dosli securitaci a zacali to nezne rozhanat aby sli domov ludia, aby mohli ist aj oni domov lenze to nemoze pokym tam su hostujuci fans...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Dead_Warrior.. ale Retne písal o oslave na štadióne a nie na námestí.. no ja síce na play-off bol iba na poslednom zápase so Skalicou a poslednom stredajšom zápase so Slovanom, ale po ukončení zápasu minimálne 10-15min bolo celoštadiónové standing ovation.. a až potom začali diváci odchádzať.. Retnemu šlo asi o toto.. ;)

btw.. dnes má byť o 14:00-15:00 uvítanie košických hokejistov v Steel Arene.. vstup zdarma.. :)
http://www.hckosice.sk/spravy/index.php?clanok=3749
Zamknuté