xivo napísal:No do p*če
Mne to uploadol kámoš z v Blave, pretože mne tiež ide net 30Kb/s
A momentálne je doma (na orave)
TIP - ja som minule ťahalzo savefile 3 -kb/s tak som šiel preč vypol monitor a keď som sa vrátil o hodinu tak to ťahalo 20 - kb/s pričom mám net pomalší ako Dial - up - TRY
Alebo skúste Download Akcelerátor
v download akcelatore to nepojde pretoze by si musel mat premium account
uploadni to na nejake ftp alebo niekam inam, napr yousendit
xivo napísal:...a keď som sa vrátil o hodinu tak to ťahalo 20 - kb/s pričom mám net pomalší ako Dial - up ..
hmm tak to mas asi dost zvlastny internet, lebo max dial-up je 56Kb/s a to je download max 7KB/s, takze bud mas o kus rychlejsi net ako dial, alebo si sa nevratil domov, ale k niekomu kto ma net o dost rychlejsi
p55p napísal:
hmm tak to mas asi dost zvlastny internet, lebo max dial-up je 56Kb/s a to je download max 7KB/s, takze bud mas o kus rychlejsi net ako dial, alebo si sa nevratil domov, ale k niekomu kto ma net o dost rychlejsi
Ježiš, som zťahoval album od In Flames zo savefile a takto to šlo. 60MB - rarko mi nahodilo asi 4-y hodiny a mal som to stiahnuté za hodinu a pol (a neboj viem dobre aký mám net)
xivo napísal:
Ježiš, som zťahoval album od In Flames zo savefile a takto to šlo. 60MB - rarko mi nahodilo asi 4-y hodiny a mal som to stiahnuté za hodinu a pol (a neboj viem dobre aký mám net)
ja si to stiahnem len mam jeden problem: mam malo volnej ramky [firefox vsetko zozral] a mam 66% [asi 95MB] a potrebujem restartnut FF lenze to by som musel prerusit stahovanie a neviem ci by to obnovilo stahovanie
//EDIT:
ja sa na to vykaslem, ja tu teraz kvoli tomu nebudem do polnoci, kua, dam to zajtra stahovat u tety ked budeme zatial varit gulas na zahrade...
//EDIT:
tak to uz stahujem u tety na notebooku cez LeechGet 2004 a uz mam 1,5MB
soldier napísal:ako si sa naucil robit v 3ds maxe ? mne sa to zda inak takze....kolko ti trvala tvorba toho videa?
Videl si to video ?
btw, to video som nerobil ja (iba som časť renderoval) - robili ho 3-ja chlapíci (jeden z hojko userov XilleR66 )
ak niečo nebudeš vedieť tak cez SS mu napíš (možno ti odpíše) - inač on ma ftom trochu učil a aj ebooky (dá sa z toho veľa naučiť)