hmm tak to mas asi dost zvlastny internet, lebo max dial-up je 56Kb/s a to je download max 7KB/s, takze bud mas o kus rychlejsi net ako dial, alebo si sa nevratil domov, ale k niekomu kto ma net o dost rychlejsixivo napísal:...a keď som sa vrátil o hodinu tak to ťahalo 20 - kb/s pričom mám net pomalší ako Dial - up..
SOČ - ka v 3Ds Maxe :)
-
xivo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ježiš, som zťahoval album od In Flames zo savefile a takto to šlo. 60MB - rarko mi nahodilo asi 4-y hodiny a mal som to stiahnuté za hodinu a pol (a neboj viem dobre aký mám net)p55p napísal: hmm tak to mas asi dost zvlastny internet, lebo max dial-up je 56Kb/s a to je download max 7KB/s, takze bud mas o kus rychlejsi net ako dial, alebo si sa nevratil domov, ale k niekomu kto ma net o dost rychlejsi
-
the.turion
Medium Expert
-
the.turion
Medium Expert
-
the.turion
Medium Expert
-
the.turion
Medium Expert
ja si to stiahnem len mam jeden problem: mam malo volnej ramky [firefox vsetko zozral] a mam 66% [asi 95MB] a potrebujem restartnut FF lenze to by som musel prerusit stahovanie a neviem ci by to obnovilo stahovanie 
//EDIT:
ja sa na to vykaslem, ja tu teraz kvoli tomu nebudem do polnoci, kua, dam to zajtra stahovat u tety ked budeme zatial varit gulas na zahrade...
//EDIT:
tak to uz stahujem u tety na notebooku cez LeechGet 2004 a uz mam 1,5MB
//EDIT:
ja sa na to vykaslem, ja tu teraz kvoli tomu nebudem do polnoci, kua, dam to zajtra stahovat u tety ked budeme zatial varit gulas na zahrade...
//EDIT:
tak to uz stahujem u tety na notebooku cez LeechGet 2004 a uz mam 1,5MB
-
the.turion
Medium Expert
-
xivo
Light Professional
Re: re:
Videl si to video ?soldier napísal:ako si sa naucil robit v 3ds maxe ? mne sa to zda inak takze....kolko ti trvala tvorba toho videa?
btw, to video som nerobil ja (iba som časť renderoval)
ak niečo nebudeš vedieť tak cez SS mu napíš (možno ti odpíše)
-
XilleR
Medium Professional
na tom sme robili traja asi pol roka ale nie od rana do rana tak ked sa mi chcelosoldier napísal:ako si sa naucil robit v 3ds maxe ? mne sa to zda inak takze....kolko ti trvala tvorba toho videa?
-
soldier
Expert
aj ja som tak robil mapu do cs. mal to byt moj dom........ale ked som mal polku hotovu tak sme prerabali dom a tak ....XilleR66 napísal: na tom sme robili traja asi pol roka ale nie od rana do rana tak ked sa mi chcelo
...sa mi do toho nechce