ja by som sa kcel spitat ci nepoznate nieco take co prepoji NB a auto .. ze by som tam mal ukazeny aj napr. aktualny stav tachometra , otackomera atd. Dki moc
Skus sa spytat v najblizzsom autoservise... Inak aby sa tie hodnoty dali menit, proste vyladit motor tak na to su normalne suciastky, BLiTZ to robi, urcite aj HKS popripade AdvaN. Vela aut z JPN drift sutazi (nie D1, tam je to zakazane) to ma. Skyline R34 sa da tak mrdnut na 1000HP .
asi nebudem tomu rozumieť o nič menej ako servisáci zo servisu-videl som ich osobne pri práci(na značke nezáleží), výnimkou bol len jeden servis mercedesu, podotýkam len jeden. to že sa to dá stiahnúť to viem, len zatiaľ neviem kde
Zdravíčko môžem poprosit všetkych čo sú v tejto teme doma, že ak maju nejaky software ci by mi ho poslali na [email protected]? vopred velmi pekne dakujem
vikki napísal:ja by som sa kcel spitat ci nepoznate nieco take co prepoji NB a auto .. ze by som tam mal ukazeny aj napr. aktualny stav tachometra , otackomera atd. Dki moc
aj VAG-COM
//autoeditácia príspevku ( 01 Apr 2009, 19:36 )
moosha napísal:A kde sa teda ten kabel pripoji ?
napr.sharan pri poistkovej skrinke a felicia tak isto
na diagnostiku pre renault (co sa tyka chybovych hlasok+mazanie, a citanie RJ) na to staci SCANMASTER + Kabel ELM327. Ja mam taky Bluetooth interface a ide to v poho... Ide s tym aj Peugeot a mali by aj ostatne znacky.
potrebujes na to kabel ktory ma presne taky isty nazov ako software. Cize ak mas soft, je ti uplne zbytocny. S inym kablom nepojde.
Cize potrebujes hex-can 912.
ahoj poradili by ste mi nejaky soft na diagnostiku auta Ford Mondeo rocnik 2009, pripadne aj link na stiahnutie do posty keby dakto mal. dakujem vopred