Cafte, myslíte si že sa dá niekde zohnať software na diagnostiku automobilov. Niečo také jak majú v servise, napichnú sa z notbúkom na auto a zistia na ňom všetky chyby? Počul som že ten softík je dosť drahý a preto sa nedá zohnať. Vie niekto o tom niečo, prípadne ma nejaké skúsenosti? alebo poradte ako sa volá ten program.
gaffer napísal:Cafte, myslíte si že sa dá niekde zohnať software na diagnostiku automobilov. Niečo také jak majú v servise, napichnú sa z notbúkom na auto a zistia na ňom všetky chyby? Počul som že ten softík je dosť drahý a preto sa nedá zohnať. Vie niekto o tom niečo, prípadne ma nejaké skúsenosti? alebo poradte ako sa volá ten program.
hej.. je to tak ako hovoris.. ten soft je mrtne drahy asi tak 46 tacov.. zohnat sa da z netu ked to chces pre seba tak v pohode ale ked to servisu radsej kupit.. s programom mam skusenosti totiz mame tak v skole dopravna
a vola sa to ze autodata.. sa mi zda ze posledny rocnik je 06..
Pre ake auto to chces ?
Autodata 2006 je univerzalny pre vela druhov aut. Inac da sa aj stiahnut nemusis kupovat za 46 papierou pozri na katz.
Kabel podla druhu auta staci zohnat schemu na internete je ich dost a dat urobit za par stoviek kable su vacsinou na COM port. Tiez su aj "male" softiky rovno pre dany druh auta maju par kB.
No vidis a zbytocne to tahas. Lebo Autodata je len databaza vozidiel s presnymi info ku vsetkym modelom. Ale nie je na diagnostiku. Na to treba specialne softy, napr. VAG pre VW group, etc.
No vidis a zbytocne to tahas. Lebo Autodata je len databaza vozidiel s presnymi info ku vsetkym modelom. Ale nie je na diagnostiku. Na to treba specialne softy, napr. VAG pre VW group, etc.
No nevadi, vyskúšam. A vedel by si poradit nejaky softik na FIATa?
chcel by som sa spytat ze ako tento softwer pracuje a ake casti auta dokaze diagnostikovat... a ci je to tazke nastavit alebo podobne a kde sa da kupit ten kabel na prepojenie..
ja by som sa kcel spitat ci nepoznate nieco take co prepoji NB a auto .. ze by som tam mal ukazeny aj napr. aktualny stav tachometra , otackomera atd. Dki moc