Bol niekto na koncerte v Ostrave včera 5.6 ?? To bol proste nemý úžas čo Serj predviedol..To sa nedá opísať slovami..Ak ste neboli..môžte ľutovať...Ja sa spamätávam ešte teraz..Serj je BOH !!!
Ing. FijoK napísal:Mne sa ten album velmi paci (a to som SOAD nemusel), aj na koncert som chcel ist, ale nevysli mi peniaze, tak to lutujem
No ľutuj..stačí pozrieť recenzie na systemofadown.cz a ľutuje človek..Ja som tam bol ale poviem ti také niečo zažiť človek keď zažije je pecka...Prvý krát som bol na koncerte a hneď sa šťastia namňa usmialo nesmierneho...prvá rada pod pódiom v strede..najlepší flek som obtiahol Už sú aj nejaké videá na youtube..Ale aj Fair To Midland to odohrali perektne..ale krátko..dákych 30-40min len
Mno, moje dojmy, celkovo som začal system počuvať len nedavno, a neberte ma zle ja som hudobny analfabet, takže som zase zistil že moja novooblubena skupina sa už rozpadla (ako som to zistil s nirvanou pred xy rokmi ) no, a teda som stiahol všetko čo som našiel vratane Serja a som neskutocne spokojny 9.5/10
jeden z najlepsich albumov, co som kedy pocul a jediny cely, ktory mam v prehravaci...stale dookola pocuvam..
najlepsie songy The Unthinking Majority, Honking Antelope a pomaly Elect the Dead...
btw..hadajte koho mam v avatare
celkom sa to podoba na soad... ale co ine sme mohli cakat, ze? strasne sa mi paci klip na empty walls, tomu sa moze (co sa tyka soadu) vyrovnat iba lonely day. .. a pesnicka the unthinking majority je na slabsi orgazmus
Je to veľmi dobrý album, ale S.O.A.D. to proste nie je (aj keď tento počin sa mi páči viac ako tvorba Scars On Broadway)...
Jednoducho, počujem výborné piesne od Serja, ale stále čakám na moment, keď sa ozve Daron...
Inak najlepšie songy sú "Saving Us", "Sky Is Over", "Beethoven's Cunt" a "Empty Walls"...