Sólový album Serja Tankiana (SOAD)
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No ľutuj..stačí pozrieť recenzie na systemofadown.cz a ľutuje človek..Ja som tam bol ale poviem ti také niečo zažiť človek keď zažije je pecka...Prvý krát som bol na koncerte a hneď sa šťastia namňa usmialo nesmierneho...prvá rada pod pódiom v strede..najlepší flek som obtiaholIng. FijoK napísal:Mne sa ten album velmi paci (a to som SOAD nemusel), aj na koncert som chcel ist, ale nevysli mi peniaze, tak to lutujem
Mno, moje dojmy, celkovo som začal system počuvať len nedavno, a neberte ma zle ja som hudobny analfabet, takže som zase zistil že moja novooblubena skupina sa už rozpadla
(ako som to zistil s nirvanou pred xy rokmi
) no, a teda som stiahol všetko čo som našiel vratane Serja a som neskutocne spokojny 9.5/10 
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Je to veľmi dobrý album, ale S.O.A.D. to proste nie je (aj keď tento počin sa mi páči viac ako tvorba Scars On Broadway)...
Jednoducho, počujem výborné piesne od Serja, ale stále čakám na moment, keď sa ozve Daron...
Inak najlepšie songy sú "Saving Us", "Sky Is Over", "Beethoven's Cunt" a "Empty Walls"...
Jednoducho, počujem výborné piesne od Serja, ale stále čakám na moment, keď sa ozve Daron...
Inak najlepšie songy sú "Saving Us", "Sky Is Over", "Beethoven's Cunt" a "Empty Walls"...