Sólový album Serja Tankiana (SOAD)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
heLLhole
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heLLhole »

The Unthinking Majority - awesome !!
:P
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Bol niekto na koncerte v Ostrave včera 5.6 ?? To bol proste nemý úžas čo Serj predviedol..To sa nedá opísať slovami..Ak ste neboli..môžte ľutovať...Ja sa spamätávam ešte teraz..Serj je BOH !!!
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

Mne sa ten album velmi paci (a to som SOAD nemusel), aj na koncert som chcel ist, ale nevysli mi peniaze, tak to lutujem :(
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ing. FijoK napísal:Mne sa ten album velmi paci (a to som SOAD nemusel), aj na koncert som chcel ist, ale nevysli mi peniaze, tak to lutujem :(
No ľutuj..stačí pozrieť recenzie na systemofadown.cz a ľutuje človek..Ja som tam bol ale poviem ti také niečo zažiť človek keď zažije je pecka...Prvý krát som bol na koncerte a hneď sa šťastia namňa usmialo nesmierneho...prvá rada pod pódiom v strede..najlepší flek som obtiahol :D Už sú aj nejaké videá na youtube..Ale aj Fair To Midland to odohrali perektne..ale krátko..dákych 30-40min len :(
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Mno, moje dojmy, celkovo som začal system počuvať len nedavno, a neberte ma zle ja som hudobny analfabet, takže som zase zistil že moja novooblubena skupina sa už rozpadla :D (ako som to zistil s nirvanou pred xy rokmi :D) no, a teda som stiahol všetko čo som našiel vratane Serja a som neskutocne spokojny 9.5/10 :)
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

jeden z najlepsich albumov, co som kedy pocul :) a jediny cely, ktory mam v prehravaci...stale dookola pocuvam..
najlepsie songy The Unthinking Majority, Honking Antelope a pomaly Elect the Dead...
btw..hadajte koho mam v avatare :P
:aasmile1:
Nancy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Nancy »

celkom sa to podoba na soad... ale co ine sme mohli cakat, ze? strasne sa mi paci klip na empty walls, tomu sa moze (co sa tyka soadu) vyrovnat iba lonely day. .. a pesnicka the unthinking majority je na slabsi orgazmus
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Je to veľmi dobrý album, ale S.O.A.D. to proste nie je (aj keď tento počin sa mi páči viac ako tvorba Scars On Broadway)...
Jednoducho, počujem výborné piesne od Serja, ale stále čakám na moment, keď sa ozve Daron...
Inak najlepšie songy sú "Saving Us", "Sky Is Over", "Beethoven's Cunt" a "Empty Walls"...
Napísať odpoveď