Som chudy, mozem vzrusit babu?
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
zase to je individualne
ako bolo spominane kazda ma rada nieco ine...a zase nemozes povedat ze baba ktora skoci po chalanovi ktory ma tehliciky ze ma v hlave nasrate co ked to je vedlajsi produkt? ja taktiez nebudem chodit do sexi zenskou ked v hlave ma len plevy ale zase ked bude inteligentna popritom pekna tak to je len plus 
robila sa taká anketa, a vraj naozaj najviac pritahujú ženy muži s malym pivnym sudkomuplink napísal:Taký malý skutočný príbeh zo života na pobavenie.
Bol raz jeden chalanisko, ktorý mal hrozný komplex z toho že bol chudý. Cvičil a makal, ale stále nepriberal. Keď sa po rokoch konečne vymakal, tak bol na seba veľmi hrdý. Spoznal krásne vyšportované dievča [90-60-90 pevné prsia a zadok]. Keď sa bližšie spoznali, tak sa do seba zaľúbili a mali sa veľmi radi. Jedného dňa však povedalo dievča chlapcovi že by bolo rado, keby chalanisko nebol až taký namakaný a nechal si narásť bruško, lebo "sixpackov" [tehličiek] je už "obžratá" a oveľa zlatší jej príde chlapček s bruškom. Chalanisko bol veľmi prekvapený a uvedomil si, že vyšportovaným a vyrysovaným telom môže pohrdnúť aj vyšportovaná fotomodelka a oveľa viacej ju poteší "zlatý" pupkáč.
Toľko na okraj...
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
No je to individualne, pozri zijem v UK, je tu pomerne dost obeznych ludi, a ked vidis, ze tie holky ktore vazia tak ako ja nemaju problme si v piatok vecer na disko obliect minisuknu, tak sa cudujem, ze ja mam problem si dat dole tricko v lete 
Stretol som sa s pripadmi, kedy vidis chlapa (podla nazorov zien, velmi pekneho amileho) s peknou postavou, takou akurat, ani chudy ani tucny, a drzi za ruku taku slonicu, ktora ma isto cez 100vecku, a pekne ju hladka po zadku a podobne, tak proste vidis, ze laska nema hranic...v laske nieje dolezite ako vyzeras z vonku, ale je dolezite tvoje srdce
Tak isto mam velmi fajn kamarata, ktory je typicky tehlickar, uz od prirody, ma super namakanu postavu, je slachovity, nic na nom neovysa (teda no
)
A ukazalo sa, ze je sam na plnsie zenske, ma priatelku uz cca rok, a priatelka vazi asi dva krat tolko co on....a je mila, je zlata, da sa s nou pokecat o kadecom, a maju sa radi, su spolu stastni...tak kde je problem.
Stretol som sa s pripadmi, kedy vidis chlapa (podla nazorov zien, velmi pekneho amileho) s peknou postavou, takou akurat, ani chudy ani tucny, a drzi za ruku taku slonicu, ktora ma isto cez 100vecku, a pekne ju hladka po zadku a podobne, tak proste vidis, ze laska nema hranic...v laske nieje dolezite ako vyzeras z vonku, ale je dolezite tvoje srdce
Tak isto mam velmi fajn kamarata, ktory je typicky tehlickar, uz od prirody, ma super namakanu postavu, je slachovity, nic na nom neovysa (teda no
A ukazalo sa, ze je sam na plnsie zenske, ma priatelku uz cca rok, a priatelka vazi asi dva krat tolko co on....a je mila, je zlata, da sa s nou pokecat o kadecom, a maju sa radi, su spolu stastni...tak kde je problem.
-
Old Dirty Bastard
Guru
Hmm, že by na tom fakt niečo bolo? teraz si uvedomujem.. mam kamošku, ktora ma 23 a je strašne tučna.. netrufnem si tipnuť kolko, ale minimalne 120kg to bude.. nema problem zbaliť hocikoho.. a posledneho frajera mala vo veku 25 rokov, uplna trieska.. strašne chudy.. tiež chodila s 18 ročnym chalanom a to iste.. proste je to ten vesely usmievavy typ, stači to?
neviem ako u väčšiny chalanov, ale ja osobne na baby s "pneumatikami" moc neletim, snad to neznie povrchne.. inak mam 185cm, 75kg

a chalan, ktory skoči po babe len kvôli postave? lebo taki vôbec nie su, žebrainwirm napísal:nakoniec baba ktora skoci po chalanovi iba koli tehlickam je budto nymfa (ten lepsi pripad) alebo ma v hlave nasrate
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
"Někdo má rád holky, jiný zase vdolky" .... a tak to proste je ...
keby nejakej vadilo ze si somalsky kulturista, tak to az k sexu nedopracujes ani bohovi
... takze to bude pravdepodobne o niecom inom ...
.. ked vsak otocim situaciu, aby som mohol hodnotit tak neni dva krat idealne chrapat s kostrou z prirodopisneho kabinetu
...
// este k uplinkoj postu - hell yeah ... tomu hovorim stimul proti zhadzovaniu mojho pivneho svalíku
...
keby nejakej vadilo ze si somalsky kulturista, tak to az k sexu nedopracujes ani bohovi
.. ked vsak otocim situaciu, aby som mohol hodnotit tak neni dva krat idealne chrapat s kostrou z prirodopisneho kabinetu
// este k uplinkoj postu - hell yeah ... tomu hovorim stimul proti zhadzovaniu mojho pivneho svalíku
keby si cital poriadne videl by si ze som napisal: "ktora skoci po chalanovi IBA kvoli tehlickam"lollo napísal:zase to je individualneako bolo spominane kazda ma rada nieco ine...a zase nemozes povedat ze baba ktora skoci po chalanovi ktory ma tehliciky ze ma v hlave nasrate co ked to je vedlajsi produkt? ja taktiez nebudem chodit do sexi zenskou ked v hlave ma len plevy ale zase ked bude inteligentna popritom pekna tak to je len plus
-
Začiatok Konca
Professional
No, ja mám 184 cm váha cca 65 kg... na tele v podstate ani gram tuku. Samé šlachy a svaly, trošku mi trčia rebrá. Ale ak sa to tak dá nazvať, tak som "vrcholový športovec" proste trénujem dvojfázovo, takže v podstate nemám kedy pribrať a moja atletická postava mi plne vyhovuje a nijak ma neobmedzuje pri hľadaní dievčat, alebo ....
vlastne som žiadne nehľadal skoro tri roky
som stále s tou istou
a nevadí jej to 
cele je to o tom, ako sa sam citis so sebou, ked ta ma holka rada bude jej to jedno, dokonca v sucasnosti mam pocit, ze je trend ze chudsi = lepsi, ked sa necitis pohodlne sam so sebou tak to skus zmenit, zacni posilovat alebo pravidelne sulozit a casom to prejde, ak budes robit aj jedno aj druhe sebavedomie ti postupne vyleti hore a uz si nad tym nebudes lamat hlavu
Ja si myslím, že chudý človek nemôže vzrušiť babu. Ani tučný. Ani človek s okuliarmi. Dokonca si myslím, že ju nevzruší ani namakaný atlét. Nevzruší ju ani inteligentný, lebo je príliš múdry, ani hlúpy, lebo je "úplnýýýý" debil. Nevzruší ju ani upravený metrosexuál lebo nie je dosť mužný a nevzruší ju ani mužný chlap, lebo je zanedbaný.
-
audiotrack
VIP
vibrátorcuteSTYLE69 napísal:Tak kto ? :DDDDDDDD
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
audiotrack napísal:vibrátor
Uplink: k tomu pribehu..no keby mi baba povedala ze si mam dodrbat postavu na ktorej som makal roky len preto ze jej sa paci kotlik tak by som pozrel na nu ci je kompletna..
k teme: je sice pekne ze chcete chalana utesit ale taktiez si myslim ze baby idu skor na tucnejsich chalanov ako na chudych..sam som to videl na sebe ked som mal 181cm a 67kg.dost ma to sralo a hlavne v lete..tak som zacal poriadne jest a cvicit a som na 79..takze odporucam pribrat nejake to kilo aspon aby veci na tebe neviseli a netrcali ti rebra
k teme: je sice pekne ze chcete chalana utesit ale taktiez si myslim ze baby idu skor na tucnejsich chalanov ako na chudych..sam som to videl na sebe ked som mal 181cm a 67kg.dost ma to sralo a hlavne v lete..tak som zacal poriadne jest a cvicit a som na 79..takze odporucam pribrat nejake to kilo aspon aby veci na tebe neviseli a netrcali ti rebra
Z toho mi vyplýva, že radšej budeš mať postavu ako kotlík a babumulatt napísal:Uplink: k tomu pribehu..no keby mi baba povedala ze si mam dodrbat postavu na ktorej som makal roky len preto ze jej sa paci kotlik tak by som pozrel na nu ci je kompletna..