Som chudy, mozem vzrusit babu?
Som chudy, mozem vzrusit babu?
Cavte, som tu novy, sorry ak porusim neake pravidlo.
mam 18 rokov a chcel by som sa spytat, ci pri mojej vyske 188 cm a vahe 63 kg, co je v podstate chuda postava, mozno pre niekoho moc, ci by som dokazal vzrusit nejaku babu, ci by ju nepresla chut na sex ked by sa kukla na moje nie prilis atraktivne telo, ake mate s tym skusenosti? Diky moc!
mam 18 rokov a chcel by som sa spytat, ci pri mojej vyske 188 cm a vahe 63 kg, co je v podstate chuda postava, mozno pre niekoho moc, ci by som dokazal vzrusit nejaku babu, ci by ju nepresla chut na sex ked by sa kukla na moje nie prilis atraktivne telo, ake mate s tym skusenosti? Diky moc!
LOL
chlapce ja mam 183 a ani nie 60 kilo, som brutalne chudy
ale pri sexe som problem nikdy nemal mal som 1,5 rocny vstah a teras mam vstah ktory trva tiez uz 1,5 roka, ale zeby to moja dajak riesila.. nemam pocit... ver tomu ze baba bude racej chrapat so sucharom jak s tlstochom co si ani na chu*a nevidi cez pivny sval.. 
Re: Som chudy, mozem vzrusit babu?
Niektoré nie, niektoré áno. Neviem aké presne majú ženy nároky na mužskú postavu, ale nemyslím si, že by to malo byť až také kritické, že by si nebol pre žiadnu atraktívny. Takisto je dôležitá tvár a potom tie netelesné veci.zgmsvk napísal:Cavte, som tu novy, sorry ak porusim neake pravidlo.
Ale každopádne pár kg nabrať mi ti len prospelo.
je sice pravda ze par kg naviac by ti prospelo, ale je to sakra tazsie nez par kg schudnut.. napriklad ja zerem jak puk, vsetko a vela a casto, pohybu mam dost aj ket aktivne nesportujem ale turistika a cyklistika to isti, a furt vazim kolko vazim.. pred troma rokmi doktorka do mna pchala B12 injekcie s tym ze musim dajak pribrat ket uz nevedeli co, nepomohlo tak to vzdala ze s tym asi uz nic nezrobim..
a co.. zabijem sa?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
To si moc nevyriešil. Možno má skrytú alergiu, ako som mal ja. Som mal do 22och rokov 59-63 kG na 183cm. Keď som si ju objavil, tak som pribral na 83 kG [13% tuk]. Teraz je zlé obdobie, tak mám len 71 kG a cítim sa veľmi chudý. Takže je to relatívne.Slayter napísal:V prvom rade aby som nieco povedal k Tvojej vahe, tak je to fail. Nechapem co robis, ja osobne meriam 190 cm a vazim nieco nad 80 kg, cvicim a sportujem..
Ak dievcatu nie su chudi chlapi cudzi tak preco nie.. Ja osobne by som asi s anorektikom chodit a spat nechcel
Moj nazor.
K téme. Niektoré baby berú pupkáčov, niektoré chudých, niektoré vyšportovaných. Ide fakt o typ dievčaťa. Tiež sa každému chlapovi nepáči vyšportovaná baba, alebo baba s veľkými kozami, je to individuálne. A tak úplne k veci, ak Ťa baba miluje a Ty ju, tak môžeš vyzerať takmer akokoľvek a sex bude zaručene lepší ako keby si spal s nejakou modelkou a Ty si bol maximálne vymakaný a nič by ste ku sebe necítili.
To že je sex o "tvaroch" je mylná predstava mnohých ľudí a mýtus. Sex je o vzájomnej afinite, hlavne duší, potom hormónov [feromóny] a v poslednom rade ide až o tvary a proporcie. Keď si človek uvedomí tento jednoduchý fakt, prestane mať akékoľvek komplexy a starosti...
u kazdeho je to individualne a zavisi to na mnozstve faktorov(metabolizmus, geny, atd...)Slayter napísal:V prvom rade aby som nieco povedal k Tvojej vahe, tak je to fail. Nechapem co robis, ja osobne meriam 190 cm a vazim nieco nad 80 kg, cvicim a sportujem..
-
uplink
VIP
Taký malý skutočný príbeh zo života na pobavenie.
Bol raz jeden chalanisko, ktorý mal hrozný komplex z toho že bol chudý. Cvičil a makal, ale stále nepriberal. Keď sa po rokoch konečne vymakal, tak bol na seba veľmi hrdý. Spoznal krásne vyšportované dievča [90-60-90 pevné prsia a zadok
]. Keď sa bližšie spoznali, tak sa do seba zaľúbili a mali sa veľmi radi. Jedného dňa však povedalo dievča chlapcovi že by bolo rado, keby chalanisko nebol až taký namakaný a nechal si narásť bruško, lebo "sixpackov" [tehličiek] je už "obžratá" a oveľa zlatší jej príde chlapček s bruškom. Chalanisko bol veľmi prekvapený a uvedomil si, že vyšportovaným a vyrysovaným telom môže pohrdnúť aj vyšportovaná fotomodelka a oveľa viacej ju poteší "zlatý" pupkáč.
Toľko na okraj...
Bol raz jeden chalanisko, ktorý mal hrozný komplex z toho že bol chudý. Cvičil a makal, ale stále nepriberal. Keď sa po rokoch konečne vymakal, tak bol na seba veľmi hrdý. Spoznal krásne vyšportované dievča [90-60-90 pevné prsia a zadok
Toľko na okraj...
zgmsvk: v tvojom veku som mal cca tie iste miery. Mohol som jest kolko som chcel, som sa napchaval aby som pribral, nepomohlo. Ale s babamy som problem veru nemal. Skor ide o charizmu, feromony atd...
No na kupalisku som bol mimo hry
Hold, pride den, ked zistis, ze si prklzol cez stovku
momnetalne 194/105 /sportujem zriedka, raz za mesiac, ale! uz chodim peso na 5 poschodie
No na kupalisku som bol mimo hry
Hold, pride den, ked zistis, ze si prklzol cez stovku
momnetalne 194/105 /sportujem zriedka, raz za mesiac, ale! uz chodim peso na 5 poschodie
-
lollo
Professional
zase to je individualne
ako bolo spominane kazda ma rada nieco ine...a zase nemozes povedat ze baba ktora skoci po chalanovi ktory ma tehliciky ze ma v hlave nasrate co ked to je vedlajsi produkt? ja taktiez nebudem chodit do sexi zenskou ked v hlave ma len plevy ale zase ked bude inteligentna popritom pekna tak to je len plus 
robila sa taká anketa, a vraj naozaj najviac pritahujú ženy muži s malym pivnym sudkomuplink napísal:Taký malý skutočný príbeh zo života na pobavenie.
Bol raz jeden chalanisko, ktorý mal hrozný komplex z toho že bol chudý. Cvičil a makal, ale stále nepriberal. Keď sa po rokoch konečne vymakal, tak bol na seba veľmi hrdý. Spoznal krásne vyšportované dievča [90-60-90 pevné prsia a zadok]. Keď sa bližšie spoznali, tak sa do seba zaľúbili a mali sa veľmi radi. Jedného dňa však povedalo dievča chlapcovi že by bolo rado, keby chalanisko nebol až taký namakaný a nechal si narásť bruško, lebo "sixpackov" [tehličiek] je už "obžratá" a oveľa zlatší jej príde chlapček s bruškom. Chalanisko bol veľmi prekvapený a uvedomil si, že vyšportovaným a vyrysovaným telom môže pohrdnúť aj vyšportovaná fotomodelka a oveľa viacej ju poteší "zlatý" pupkáč.
Toľko na okraj...
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
No je to individualne, pozri zijem v UK, je tu pomerne dost obeznych ludi, a ked vidis, ze tie holky ktore vazia tak ako ja nemaju problme si v piatok vecer na disko obliect minisuknu, tak sa cudujem, ze ja mam problem si dat dole tricko v lete 
Stretol som sa s pripadmi, kedy vidis chlapa (podla nazorov zien, velmi pekneho amileho) s peknou postavou, takou akurat, ani chudy ani tucny, a drzi za ruku taku slonicu, ktora ma isto cez 100vecku, a pekne ju hladka po zadku a podobne, tak proste vidis, ze laska nema hranic...v laske nieje dolezite ako vyzeras z vonku, ale je dolezite tvoje srdce
Tak isto mam velmi fajn kamarata, ktory je typicky tehlickar, uz od prirody, ma super namakanu postavu, je slachovity, nic na nom neovysa (teda no
)
A ukazalo sa, ze je sam na plnsie zenske, ma priatelku uz cca rok, a priatelka vazi asi dva krat tolko co on....a je mila, je zlata, da sa s nou pokecat o kadecom, a maju sa radi, su spolu stastni...tak kde je problem.
Stretol som sa s pripadmi, kedy vidis chlapa (podla nazorov zien, velmi pekneho amileho) s peknou postavou, takou akurat, ani chudy ani tucny, a drzi za ruku taku slonicu, ktora ma isto cez 100vecku, a pekne ju hladka po zadku a podobne, tak proste vidis, ze laska nema hranic...v laske nieje dolezite ako vyzeras z vonku, ale je dolezite tvoje srdce
Tak isto mam velmi fajn kamarata, ktory je typicky tehlickar, uz od prirody, ma super namakanu postavu, je slachovity, nic na nom neovysa (teda no
A ukazalo sa, ze je sam na plnsie zenske, ma priatelku uz cca rok, a priatelka vazi asi dva krat tolko co on....a je mila, je zlata, da sa s nou pokecat o kadecom, a maju sa radi, su spolu stastni...tak kde je problem.
-
Old Dirty Bastard
Guru
Hmm, že by na tom fakt niečo bolo? teraz si uvedomujem.. mam kamošku, ktora ma 23 a je strašne tučna.. netrufnem si tipnuť kolko, ale minimalne 120kg to bude.. nema problem zbaliť hocikoho.. a posledneho frajera mala vo veku 25 rokov, uplna trieska.. strašne chudy.. tiež chodila s 18 ročnym chalanom a to iste.. proste je to ten vesely usmievavy typ, stači to?
neviem ako u väčšiny chalanov, ale ja osobne na baby s "pneumatikami" moc neletim, snad to neznie povrchne.. inak mam 185cm, 75kg

a chalan, ktory skoči po babe len kvôli postave? lebo taki vôbec nie su, žebrainwirm napísal:nakoniec baba ktora skoci po chalanovi iba koli tehlickam je budto nymfa (ten lepsi pripad) alebo ma v hlave nasrate