Spánok

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Ja lahnem do postele a zaspim hned..akurat ked rano stavat na siedmu vzdy je to pre mna "muka pekelní"..ale bude nieco na tom..sobotu som siel spat o 00:00 staval som nieco pred 04:00 a bol som totalne oddychnuty a vyspaty ako ked spim normalnych 8-9 hodin :roll: .
Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ja chodievam spavat vacsinou medzi polnocou a jednou hodinou rannou a vstavam asi o siedmej. A nebyt prvych 5-10 minut po zobudeni s vstani z postele necitil by som zrejme ani ziadnu unavu :) . Proste ked sa preberem uz tak som sviezi a mam energiu na cely den.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ficim na rezime cca. 02:00-06:40+kava a fungujem, ajked potom cez vikend je to do jednej poobede :lol:
Ale cez den si este tiez po skole niekedy schrupnem...aspon na 45min. No nenormalne mi to pomoze...
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

pinacolada napísal:normalne 7.cez vikendy 12 a viac.ale dost ma o mrzi ze pol dna prespim
jj to aj ja... cez vykend tak do druhej rana som na nete a potom spim aj do jednej poobede druheho dna :lol: jak po celej krabicke diazepamu :lol:
juurr0
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juurr0 »

podla mna ani tak nezalezi na dlzke spanku ale ako sa zobudis... ked sa zobudim sam je to pohoda... ked sa zobudim skor a zazvoni budik tak ma boli hlava aj ked pred tym to bolo v pohode.. takze ked zazvoni budik je zle :D
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

No chodim spavat tak okolo 10-12 vecer (pm) a vstavam tak okolo siestej, niekedy skor niekedy neskor, cez tyzden. Sobota-Nedela, a ked je volno tak podla toho ako sa mi chce, raz tak raz tak. Len neviem preco, ci som vadny, ale ked mam vstavat do skoly, proste by som najradsej spal este den, ale ked vstavam do volneho dna, vstanem aj o 6-7 rano :cry:
//nie si vadný, to je normálne :D ...eritrocit
Knock
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Knock »

Cez tyzden spavam 3-4 hodky a cez vikend okolo 6h a v pohode zijem. Spanok je nuda :)
Son-Goku
Darca
Darca

Re:

Príspevok od používateľa Son-Goku »

majaa napísal:ja som citala ze clovek by mal spat 7-9 hodin....viacej hodin skracuje ze vraj zivot (neviem co je na tom pravdy ale citala som o tom) ja osobne ked spim dlho tak som viacej unavena ako ked spim normalne tych 8 hodin....a zase napriklad ked som dlho do noci hore napr. do 3-4 rana a idem spat tak som viacej unavena ako ked taham do rana a nespim vobec....no neviem cim to je...ale je to zaujimave...
to by ma zaujimalo ci je to pravda.to je fakt spim 11 hodin napriklad a vstanem poviem si ze chcem este spat a zaspim.zase vstanem za nejaky cas a to iste si poviem.a moze sa to stat aj 5 krat potom uz radsej vstanem lebo sa poznam ze som spal do 13 alebo 14 ale ako keby taky unaveny.
iWin
Light Professional
Light Professional

Re: Spánok

Príspevok od používateľa iWin »

ono je podla mňa rozdiel ak niekto ide povedzme v pondelok o 1am spať a vstáva vlastne v ten istý deň povdzme 6 am a takto sa to opakuje pár dní. Potom si povie tak teraz to dospím a myslí si, že za deň to všetko dobehne takto to nefunguje.... keď niekto pravidelne chodí spať napr. 10pm a vstáva povdzme 6:30am vkuse týždeň tak je určite viac oddychnutý ako keď raz prakticky nespí a na druhý deň dospáva...
A tiež u mňa platí, že budenie budíkom je rozhodne horšie ako samobudenie.
A moja teória z nie - Človek je vyspatý keď zobúdza on budík nie budík jeho :P
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

s tym budikom pravda.inac kolkokrat sa mi stalo ze som sa naraz sam zobudil s pocitom ze som zaspal.vstaval som napr o 7 pravidelne s budikom a ked som si po urcitom case nastavil na 8,tak som sa zobudil napr o 7:30 s tym pocitom
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Spať tých 8 hodín denne, pravidelne, je zdravé a potrebné. Organizmus je tak proste nastavený.

Niektorí udávajú aj viac ako 8 hodín.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Re:

Príspevok od používateľa Dieg0 »

jjj napísal: takto rychlo skoncis ..po mesiaci ti to zacne liezt na mozog mal som podobny problem ..odvtedy to uz neprehanam ... radim ti skus sa "znormalizovat"
Ja chodievam spať pravidelne cez týždeň okolo tej polnoci až jednej hodiny ráno a pravidelne do školy vstávam o 5tej ráno čo znamená, že spávam tak 4-5 hodín denne a som v pohode.Takýto režim prevádzkujem už štvrtý rok
KenJi
Novice
Novice

Príspevok od používateľa KenJi »

ja spim tak cca 8-8,3hodiny ,pravidelne stavam do skoly o 06:00 . sranda je ze rano sa mi nechce stavat do skoly,ale ked je vikend alebo volno a musim niekam skoro rano vycestovat,alebo niekam ideme,neni pre mna problem zaspat okolo polnoci a vacsinou okolo tej 04:00 som obleceny,najdeny :x zeby podmieney pocity ze zasa ta skola ? :?

//autoeditácia príspevku (11 Dec 2010, 8:25)
uz ked sme pri tom spanku,co si myslite o napoji Good Night (anti stres drink) ? :smt001
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

Hmm ten good night drink.... nikdy som o tom nepočul... Ale myslím ,že to máš to isté ako energy drink.... s opačným účinkom a myslím, že kým to neni nevyhnutné tak by som to moc nepil... je to dobre možno pred nejakou skúškou alebo pre niekoho kto prešiel nejakou stresovou situáciou
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

cez tyzden tak 5-6 hodin. vstavam do skoli 5.05 / 5.45, niekedy sa podari aj 7 podla toho kedy idem spat, pri zobudeni, je to strasne,ale potom pohoda, cez vykend 10-11 a to sa mi horsie vstava jak do skoly

//Niekde som zas cital ze netreba ani 8 hod, staci 6h pravidelneho spanku.
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

ja spim co najviac :) sice ked spim moc dlho tak som unaveny ale potom pocas dna som sviezi :) ale ked spim malo tak som na rano sviezi ale potom neskorsie dolieha unava
yeah
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa yeah »

mám spolužiaka ktorý chodí spávať o pol desiatej a je ráno v škole viac rozbitý jak ja, čo spím možno o 2,5 hodiny menej...
je to dosť individuálne si myslím
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

podla mna ten faktor ci ste unaveny alebo nie cez den, ovplyvnuje takisto strava ako spanok. ja chodim vacsinou spavat o 21.30 ,
ale to tak, ze uz zaspavam pri TV o takom case. a vstavam 5:25. ranny trg, skola, po skole trg. ma to tak unavi, ze zaspim tak skoro.
taki7
Professional
Professional

Príspevok od používateľa taki7 »

Vieš, prečo sa niektorí ľudia zobúdzajú o 3 ráno?...

https://vedelisteze.info.sk/vies-preco- ... -o-3-rano/
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Ja sa o tretej ráno zobudím ak idem spať o 19-tej alebo ak idem mojej pani očistiť okná na aute (lebo zaskakuje za dcéru v práci) :)
Napísať odpoveď