Spoluziak co robi ramena

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

JEdine riesenie je asi len ignorovat takych debilkov, alebo hadzat protihlasky ako to tu je spomenute.
Inac tiez som na zakldanej mal v triede takeho debila z dediny, a ten trepal hlasky, lebo mali v dedine druzstvo s kravami, tak on vravel debility ze jeho nabral byk na rohy, alebo ze raz isiel cez pole a ho presiel kombajn, alebo ze im raz prisli k nim na dedinu tri kamiony, jeden plny tabaku, druhy plny papierikov na cigarety a trei plny zuvaciek :lol:
No my sme si z neho nic nerobili, sme popocuvali a aha no ze dobre, a sli sme dalej :wink:
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Ved minule si kupil PDA za 25000 a ja som si kupil notebook za 14000.A on ze jaky srot to mas pozri na moje PDAcko.Je male a ma to to iste co tvoj notebook a este aj GPS.Tak som mu len povedal ze mi je na p*cu PDAcko o polovicu drahsie ako moj notebook ktore nedokaze otvorit prilohu v maily.A uz drzal hubu
Presne tak. Ja si radšej kúpim ten Notebook za 14.000 a Navigáciu zvlásť za 5.000 a budem mať počítač aj navigáciu originálne na ten účel vyrobené na ktoré majú slúžiť a vyjde ma to do 20 a nie nejaké PDA čo je z každého rožku trošku a potom nebude ani poriadne navigovať ani poriadne fičať ako comp.

Ale pre takých ľudí je maximálna spokojnosť to keď môžu povedať JA UŽ TO MÁM pozri aké vymakané a aké drahé. Aj ja potrebujem navigáciu lebo v mestách ako viedeň a praha určite zablúdim ale tak kúpim garmina za 5 litrov a niekto ma vysmeje že prečo taký črep že je oničom a zase sme doma. Fuj máte pravdu všade sú takíto ľudia :-( Ja potrebujem nezablúdiť v Prahe a nie vyťahovať sa čo mám a koľko to stálo.
depka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa depka »

daj mu facku... take typy neznasam...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

MayDaySK : boze, neviem naco to vobec riesis, netreba si to vsimat, je to vec ktora je uplne bezna v zivote, vsade su takyto ludia, netreba sa do nich starat ani nic... umenie je vediet sa s tym vysporiadat a obratit vo svoj prospech :P si dost taky typ cloveka co ho rozrusi steknutie psom :)
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

kamos mi vravel ze na vyske ma spoluziaka ktory sa chvalil frajerkou ake ma velke krivitko :lol:
Z chlapca si staci robit srandu a ono ho to prejde :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

no poznam takych rozpravkarov :)...posumejem sa pomyslim si svoje a idem dalej :) Ja to zazivam 2X tyzdenne ked mi na akciu pride daky mudrc a zacne sa mi starat do roboty :D vypitovat ake mam veci rpzpravat co ma on co ma lepsie..co mam kupit co vymenit...a poucovat ma o veciach o ktorych ani on nema moc sajnu..no proste ignore :Dalebo mu poviem ze tu nema co hladat necxh sa prace
Frikso
Darca
Darca

Re: Spoluziak co robi ramena

Príspevok od používateľa Frikso »

Blackmoon69 napísal:Mam spoluziaka ktori je uplne v pohode ale stale robi ramena, nad kazdeho sa vyvysuje a ine vecy, aj ked su ludia ovela lepsi nez on,,,,stale spomina svoju priatelku ze jej rodicia maju barak za 40milionov a ine pizdoviny okolo toho. Proste ramena az to znie ako howadina a tak raz nam ludom co sme s Pezinka(okresne mesto) powedal ze sme sedlaci s chudackeho mesta a tak som mu powedal ze je sedlak on bo je s cifera(najvacsia diera) a tak som ho parkrat odj*bal vo vetach a skoro sme sa pobili, a vadi to kazdemu uz...sa nad kazdeho vyvysuje tak co mam robit, bo som sa s nim skoro pobil a doj*bat ho zas nechcem. Tak co radite??
Takí ľudia sú vdačný objekt inteligentného vtipkovania, pretože tým, ako sami seba žerú si ani nevšimnú, že si z nich robíš prdel a že sú na smiech celému okoliu.
DragonKan
Novice
Novice

Príspevok od používateľa DragonKan »

Blackmoon69 napísal:Mam spoluziaka ktori je uplne v pohode ale stale robi ramena, nad kazdeho sa vyvysuje a ine vecy, aj ked su ludia ovela lepsi nez on,,,,stale spomina svoju priatelku ze jej rodicia maju barak za 40milionov a ine pizdoviny okolo toho. Proste ramena az to znie ako howadina a tak raz nam ludom co sme s Pezinka(okresne mesto) powedal ze sme sedlaci s chudackeho mesta a tak som mu powedal ze je sedlak on bo je s cifera(najvacsia diera) a tak som ho parkrat odj*bal vo vetach a skoro sme sa pobili, a vadi to kazdemu uz...sa nad kazdeho vyvysuje tak co mam robit, bo som sa s nim skoro pobil a doj*bat ho zas nechcem. Tak co radite??
mal som podobnu skusenost, kazdy ho zacal ignorovat a on sam po case zistil ze je magor a uz nepododdzuboval....
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

No aj ja mam takeho kamarata =DD ked mu poviete ze mate LCD monitor on hned povie ze to je blbost a najde nejaku vyhovorku preco y to malo byt zle =DD alebo hovori ze kokossom bol ozraty a s bratrancom sme ukradli feldu a naburali sme ju do stromu a zdrhli =DD mal asi 13 ked to hovoril =DD alebo ze moj oco kupil nove repraky vies ako hraju ??? ( do ich feldy popritom to su nejake sencor 20 W ) =DDD uuuplna LAMA
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurdzi »

blackmoon vzdy ked nieco trepne tak mu daj antihlasku s poriadnou davkou ironie...ak sa k tebe pride dalsich 10 ludi tak do tyzdna by mal prestat :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

skoda, ze v tejto teme sem potom ti uzivatelia nenapisu, ze ako sa to vyriesilo alebo aspon, ako sa na danu situaciu a mozno aj svoje vlastne prezivanie divaju s odstupom casu...pretoze mnohe pribehy tu napisane, su skutocne zaujimave...

a mne to skor pripadalo tak, ze ten chlapec sa preto sprava tak ako sa sprava, lebo si pyta pozornost...z nejakych pricin sa mozno citi osamelo, nezaujimavo, bezvyznamne a preto si vynucuje pozornost vas ostatnych takymto sposobom...a z tohto hladiska je v podstate jedno, ci mu budete prikyvovat alebo naopak sa mu posmievat a zhadzovat ho, za oboch situacii dosiahne to, o co mu ide (ci uz vedome alebo nevedome)...
samozrejme ale to su len take moje subjetivne hypotezy...na akotake pochopenie jeho stavu by to chcelo minimalne niekolko sedeni priamo s tym chalanom...

a to, co ste tu niektori popisali v style "o ludoch, ktori rozpravaju tazko uveritelne storky", tak v takych extremnych pripadoch sa uz mozno jednalo o pseudologiu fantasticu...tiez v takych pripadoch nejaky vysmech nepomoze, aby s tym clovek prestal, pretoze on sam si neuvedomuje, ze jeho "storky" nie su skutocne...
Napísať odpoveď