Spoluziak co robi ramena
-
Blackmoon69
Light Expert
Spoluziak co robi ramena
Mam spoluziaka ktori je uplne v pohode ale stale robi ramena, nad kazdeho sa vyvysuje a ine vecy, aj ked su ludia ovela lepsi nez on,,,,stale spomina svoju priatelku ze jej rodicia maju barak za 40milionov a ine pizdoviny okolo toho. Proste ramena az to znie ako howadina a tak raz nam ludom co sme s Pezinka(okresne mesto) powedal ze sme sedlaci s chudackeho mesta a tak som mu powedal ze je sedlak on bo je s cifera(najvacsia diera) a tak som ho parkrat odj*bal vo vetach a skoro sme sa pobili, a vadi to kazdemu uz...sa nad kazdeho vyvysuje tak co mam robit, bo som sa s nim skoro pobil a doj*bat ho zas nechcem. Tak co radite??
-
Blackmoon69
Light Expert
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ako napísal turtlak69
Ináč celkom sa divím, že ste ho takto ešte nezačali pálkovať, úplne si pýta
Po týždni - dvoch takejto terapie sa chalan začne hanbiť a skrotne 

//Edit: V koľkej ste triede?? Lebo toto mi pripomína dáku 6 triedu ZŠ...
Ináč celkom sa divím, že ste ho takto ešte nezačali pálkovať, úplne si pýta
Kriste ten si pýtaBlackmoon69 napísal:Raz ten kamos zadrel ze keby kupim VW golf4 1.9tdi tak by ma trhol s feliciu 1.2....
-
Blackmoon69
Light Expert
ja mam 18r a tak uz uvazujem nad autom. a kamos ma este len 17 ale uplne trepe odvecy a kazda veta tak to rameno, ak vies co to znamena...ja si len tak uvazujem ze co mam kupit bo som si kukal na nete autobazar a on ze to nekupuj bo to je crep ta trhnem s feldu...jin napísal:Ako napísal turtlak69![]()
Ináč celkom sa divím, že ste ho takto ešte nezačali pálkovať, úplne si pýtaPo týždni - dvoch takejto terapie sa chalan začne hanbiť a skrotne
Kriste ten si pýta
![]()
-
jin
VIP
Bože veď ser naňho. Za to, že on Ti vraví, že to trhne feldou nič neznamená. Ešte k tomuy výzerá, že sám vieš, ako máš jeho reči brať, takže neviem čo riešiš.Blackmoon69 napísal:ja mam 18r a tak uz uvazujem nad autom. a kamos ma este len 17 ale uplne trepe odvecy a kazda veta tak to rameno, ak vies co to znamena...ja si len tak uvazujem ze co mam kupit bo som si kukal na nete autobazar a on ze to nekupuj bo to je crep ta trhnem s feldu...
Ja by som použil taktiku - výsmech. Ak je to však tvoj "kamos" ako tvrdíš, tak s ním normálne pokecaj. Veď to nie je normálne, aby 17r chalanisko hento vyrábal...
-
Enduro3333
Medium Professional
My sme mali tiez takeho v triede sa chvastal ze jeho otec kupil harlej a podobne veci a on ze na nej jazdi ze aj zdrhol policajtom .....wolodo napísal:hmm len tak trosku pokial nekupis skodovku, favorita, feldu tak ta neda..... a samozrejme take tie prkotinky ako tico, matiz a tak....
trosku sa do toho musis vyznat ked si chces kupit auto nie?
Tak som sa ho pred celou triedou nahlas spytal ze ako sa radia rychlosti na motorke.On : no normalne jedna dva tri.Ja: Ale ako ?On: No dole jedna dva tri .... JA v smiechu :Barani k****,ty si motorku ani z blyzka nevidel lebo na starsich motorkach sa radi (neutral medzi 1a 2) jednotka hore dva tri smerom dole a u novych zas opačne jedna dole a dva tri štyri ... hore ... tak ho vysmiala cela trieda ze uz ani pol slova za motorky nepovedal ....
-
Enduro3333
Medium Professional
ked je taky ako hovoris tak neboj zachvilu ho zacnu ludia odpisovat ked nebude tie silne reci aj dokazovat alebo len naznacuj ja som mal tiez takeho spoluziaka a sam vedle ze je chudak a potom ho druhy spoluzak vymlatil a bolo ale nemusis pouzit ziadny fyzicky kontakt staci ked mu budete davat odpisy a on za chvilu skrotne a mozno aj casom prestane
-
Blackmoon69
Light Expert
akoze chalanisko bol v pohode ale uplne roby ramena, napr minule dosiel do skoly a trepol ze chlapci ja mam bundu za 15tisic tak neze mi ju ukradnete...akoze chalanisko je v pohode ale v poslednej dobe sa riadne zmenil...uz ho skoro nik nema rad. bo robi tazkeho macha. ale to je jedno, ale chcel som radu ze ako ho nejako uzemnit ab netrepal howadiny a SCIFI vecy
-
Runes
Addict
no chlape ja som sa zhodou okolnosti prebudil pri operacii pruhu bolest som necitil ale vyraz v chirurgovej tvari zato stalturtlak69 napísal:jeden byvaly spoluziak tiez zadieral kraviny, ze sa to nedalo pocuvat. a raz zadelil, ze sa zobudil pocas operacie slepeho creva. a jeden ho uplne zabil: "ja ked som sa tak minule operoval...". no my vybuch smiechu. taketo mierne a inteligentne odpaly by ho mali skrotit
inak bunda za 15litrov tiez neni blbost ked to je daky mamut alebo podobna trekova znacka tak ta bunda moze stat aj 40 000. ale je fakt ze je ubohost sa tym vyvysovat asi nevie ako byt inak zajimavi . BTW a co mu hovorit si pozri temu najlepsie ODJE.Y
-
Enduro3333
Medium Professional
Na tu bundu by som ho zabil jednoducho ... neboj mi ti ju neukradneme ... načo by nam bola ... mi ju iba spalime ... aspon bude pekny ohnik .Blackmoon69 napísal:akoze chalanisko bol v pohode ale uplne roby ramena, napr minule dosiel do skoly a trepol ze chlapci ja mam bundu za 15tisic tak neze mi ju ukradnete...akoze chalanisko je v pohode ale v poslednej dobe sa riadne zmenil...uz ho skoro nik nema rad. bo robi tazkeho macha. ale to je jedno, ale chcel som radu ze ako ho nejako uzemnit ab netrepal howadiny a SCIFI vecy
-
Blackmoon69
Light Expert
Re: Spoluziak co robi ramena
no a mne zas sused zbural kolaciky na pieskovisku a rozmyslam ze mu zlomim kacera, myslite ze by to bolo moc tvrde?Blackmoon69 napísal:Mam spoluziaka ktori je uplne v pohode ale stale robi ramena, nad kazdeho sa vyvysuje a ine vecy, aj ked su ludia ovela lepsi nez on,,,,stale spomina svoju priatelku ze jej rodicia maju barak za 40milionov a ine pizdoviny okolo toho. Proste ramena az to znie ako howadina a tak raz nam ludom co sme s Pezinka(okresne mesto) powedal ze sme sedlaci s chudackeho mesta a tak som mu powedal ze je sedlak on bo je s cifera(najvacsia diera) a tak som ho parkrat odj*bal vo vetach a skoro sme sa pobili, a vadi to kazdemu uz...sa nad kazdeho vyvysuje tak co mam robit, bo som sa s nim skoro pobil a doj*bat ho zas nechcem. Tak co radite??
-
tereza
Medium Star
ehm ehm.. vyraz robit ramena som este v zivote nepocula, ale nepaci sa mi... /OT/
k veci: ked je taky pako a debil a nedonosenec ze "robi ramena" (sproste slovne spojenie) tak si myslite, ze by mu doslo, keby ho niekto inteligentne urazil? pochybujem.. ale treba skusit, aby sa ostatni mohli zasmiat..
k veci: ked je taky pako a debil a nedonosenec ze "robi ramena" (sproste slovne spojenie) tak si myslite, ze by mu doslo, keby ho niekto inteligentne urazil? pochybujem.. ale treba skusit, aby sa ostatni mohli zasmiat..
-
sKoReC
Light Star
Re: Spoluziak co robi ramena
Ak si s ním dobrý kamarát tak by si sa s ním mal o tom v kľude porozprávať.Blackmoon69 napísal:Mam spoluziaka ktori je uplne v pohode ale stale robi ramena, nad kazdeho sa vyvysuje a ine vecy, aj ked su ludia ovela lepsi nez on,,,,stale spomina svoju priatelku ze jej rodicia maju barak za 40milionov a ine pizdoviny okolo toho. Proste ramena az to znie ako howadina a tak raz nam ludom co sme s Pezinka(okresne mesto) powedal ze sme sedlaci s chudackeho mesta a tak som mu powedal ze je sedlak on bo je s cifera(najvacsia diera) a tak som ho parkrat odj*bal vo vetach a skoro sme sa pobili, a vadi to kazdemu uz...sa nad kazdeho vyvysuje tak co mam robit, bo som sa s nim skoro pobil a doj*bat ho zas nechcem. Tak co radite??
Ak nie tak ho jednoducho ignoruj. Alebo ho riadne zosmiešni pred čo najväčsím množstvom ľudí.