Spoluziak co robi ramena

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Blackmoon69
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Spoluziak co robi ramena

Príspevok od používateľa Blackmoon69 »

Mam spoluziaka ktori je uplne v pohode ale stale robi ramena, nad kazdeho sa vyvysuje a ine vecy, aj ked su ludia ovela lepsi nez on,,,,stale spomina svoju priatelku ze jej rodicia maju barak za 40milionov a ine pizdoviny okolo toho. Proste ramena az to znie ako howadina a tak raz nam ludom co sme s Pezinka(okresne mesto) powedal ze sme sedlaci s chudackeho mesta a tak som mu powedal ze je sedlak on bo je s cifera(najvacsia diera) a tak som ho parkrat odj*bal vo vetach a skoro sme sa pobili, a vadi to kazdemu uz...sa nad kazdeho vyvysuje tak co mam robit, bo som sa s nim skoro pobil a doj*bat ho zas nechcem. Tak co radite??
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

jeden byvaly spoluziak tiez zadieral kraviny, ze sa to nedalo pocuvat. a raz zadelil, ze sa zobudil pocas operacie slepeho creva. a jeden ho uplne zabil: "ja ked som sa tak minule operoval...". no my vybuch smiechu. taketo mierne a inteligentne odpaly by ho mali skrotit :D
Blackmoon69
Light Expert
Light Expert

Raz ten kamos zadrel ze keby kupim VW golf4 1.9tdi tak by ma trhol s feliciu 1.2....
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ako napísal turtlak69 :wink:
Ináč celkom sa divím, že ste ho takto ešte nezačali pálkovať, úplne si pýta :P Po týždni - dvoch takejto terapie sa chalan začne hanbiť a skrotne :wink:
Blackmoon69 napísal:Raz ten kamos zadrel ze keby kupim VW golf4 1.9tdi tak by ma trhol s feliciu 1.2....
Kriste ten si pýta :P :!:

//Edit: V koľkej ste triede?? Lebo toto mi pripomína dáku 6 triedu ZŠ...
Blackmoon69
Light Expert
Light Expert

jin napísal:Ako napísal turtlak69 :wink:
Ináč celkom sa divím, že ste ho takto ešte nezačali pálkovať, úplne si pýta :P Po týždni - dvoch takejto terapie sa chalan začne hanbiť a skrotne :wink:Kriste ten si pýta :P :!:

//Edit: V koľkej ste triede?? Lebo toto mi pripomína dáku 6 triedu ZŠ...
ja mam 18r a tak uz uvazujem nad autom. a kamos ma este len 17 ale uplne trepe odvecy a kazda veta tak to rameno, ak vies co to znamena...ja si len tak uvazujem ze co mam kupit bo som si kukal na nete autobazar a on ze to nekupuj bo to je crep ta trhnem s feldu...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Blackmoon69 napísal:ja mam 18r a tak uz uvazujem nad autom. a kamos ma este len 17 ale uplne trepe odvecy a kazda veta tak to rameno, ak vies co to znamena...ja si len tak uvazujem ze co mam kupit bo som si kukal na nete autobazar a on ze to nekupuj bo to je crep ta trhnem s feldu...
Bože veď ser naňho. Za to, že on Ti vraví, že to trhne feldou nič neznamená. Ešte k tomuy výzerá, že sám vieš, ako máš jeho reči brať, takže neviem čo riešiš.
Ja by som použil taktiku - výsmech. Ak je to však tvoj "kamos" ako tvrdíš, tak s ním normálne pokecaj. Veď to nie je normálne, aby 17r chalanisko hento vyrábal... :?
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

hmm len tak trosku pokial nekupis skodovku, favorita, feldu tak ta neda..... a samozrejme take tie prkotinky ako tico, matiz a tak....

trosku sa do toho musis vyznat ked si chces kupit auto nie?
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

wolodo napísal:hmm len tak trosku pokial nekupis skodovku, favorita, feldu tak ta neda..... a samozrejme take tie prkotinky ako tico, matiz a tak....

trosku sa do toho musis vyznat ked si chces kupit auto nie?
My sme mali tiez takeho v triede sa chvastal ze jeho otec kupil harlej a podobne veci a on ze na nej jazdi ze aj zdrhol policajtom .....
Tak som sa ho pred celou triedou nahlas spytal ze ako sa radia rychlosti na motorke.On : no normalne jedna dva tri.Ja: Ale ako ?On: No dole jedna dva tri .... JA v smiechu :Barani k****,ty si motorku ani z blyzka nevidel lebo na starsich motorkach sa radi (neutral medzi 1a 2) jednotka hore dva tri smerom dole a u novych zas opačne jedna dole a dva tri štyri ... hore ... tak ho vysmiala cela trieda ze uz ani pol slova za motorky nepovedal ....
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

pekne pekne.... takto sa treba branit, rozumom.... ;)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

wolodo napísal:pekne pekne.... takto sa treba branit, rozumom.... ;)
ešte raz dosiel s motorkarskou šatkou okolo hlavy ...v momente ho vysmiala cela trieda ... už si ju nikdy v zivote na hlavu nedal :lol: :lol:
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

ked je taky ako hovoris tak neboj zachvilu ho zacnu ludia odpisovat ked nebude tie silne reci aj dokazovat alebo len naznacuj ja som mal tiez takeho spoluziaka a sam vedle ze je chudak a potom ho druhy spoluzak vymlatil a bolo ale nemusis pouzit ziadny fyzicky kontakt staci ked mu budete davat odpisy a on za chvilu skrotne a mozno aj casom prestane
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ak vieš používať vtipné a inteligentné odpisy, tak ich praktizuj, prípadne aj s viacerými spolužiakmi, nech si uvedomí, aký je trápny a detinský :roll: Alebo sa preraď na ingnore, možno mu zapne, že je totálny pako a prestane sám od seba...
Blackmoon69
Light Expert
Light Expert

akoze chalanisko bol v pohode ale uplne roby ramena, napr minule dosiel do skoly a trepol ze chlapci ja mam bundu za 15tisic tak neze mi ju ukradnete...akoze chalanisko je v pohode ale v poslednej dobe sa riadne zmenil...uz ho skoro nik nema rad. bo robi tazkeho macha. ale to je jedno, ale chcel som radu ze ako ho nejako uzemnit ab netrepal howadiny a SCIFI vecy
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

turtlak69 napísal:jeden byvaly spoluziak tiez zadieral kraviny, ze sa to nedalo pocuvat. a raz zadelil, ze sa zobudil pocas operacie slepeho creva. a jeden ho uplne zabil: "ja ked som sa tak minule operoval...". no my vybuch smiechu. taketo mierne a inteligentne odpaly by ho mali skrotit :D
no chlape ja som sa zhodou okolnosti prebudil pri operacii pruhu bolest som necitil ale vyraz v chirurgovej tvari zato stal :-D btw velmi rychlo som zaspal lebo somsa otocil hlavou nastranu a ked som videl ruku napichanu milion ihlami tak som odkvecol :-D. Potom som sa rozpraval otom s tym chirurgom a vravel ze sanca ze sa daco taketo stane je 1 ku 1000 co neni az take nepravdepodobne ide oto ze dana narkoza ti nemusi sadnut ale ze obcas sa stava cca 1 2x do roka ze clovek sa prebudi ale nevie otvorit oci ale citi bolest a ze to je uz nebezpecne

inak bunda za 15litrov tiez neni blbost ked to je daky mamut alebo podobna trekova znacka tak ta bunda moze stat aj 40 000. ale je fakt ze je ubohost sa tym vyvysovat asi nevie ako byt inak zajimavi . BTW a co mu hovorit si pozri temu najlepsie ODJE.Y :-P unas bolo oblubene "a co mam teraz predpazit ??? "
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Blackmoon69 napísal:akoze chalanisko bol v pohode ale uplne roby ramena, napr minule dosiel do skoly a trepol ze chlapci ja mam bundu za 15tisic tak neze mi ju ukradnete...akoze chalanisko je v pohode ale v poslednej dobe sa riadne zmenil...uz ho skoro nik nema rad. bo robi tazkeho macha. ale to je jedno, ale chcel som radu ze ako ho nejako uzemnit ab netrepal howadiny a SCIFI vecy
Na tu bundu by som ho zabil jednoducho ... neboj mi ti ju neukradneme ... načo by nam bola ... mi ju iba spalime ... aspon bude pekny ohnik . :wink:
Blackmoon69
Light Expert
Light Expert

Runes napísal: BTW a co mu hovorit si pozri temu najlepsie ODJE.Y :-P unas bolo oblubene "a co mam teraz predpazit ??? "
tak toto je iny zader, to mu trepnem, porad mi zabehla malinovka ked som to uvidel :D
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Ach zase jedna z tých lepších tém :)
Aj u nás chalan robí ramená ale on si aj vie zo seba robiť srandu takže je to tak pol na pol...takže o vtipné hlášky je postarané len keby som si nejakú pamätala ja sa väčšinou len šúlam pod stolom a nič si nepamätám...
mi-chau
Darca
Darca

Re: Spoluziak co robi ramena

Príspevok od používateľa mi-chau »

Blackmoon69 napísal:Mam spoluziaka ktori je uplne v pohode ale stale robi ramena, nad kazdeho sa vyvysuje a ine vecy, aj ked su ludia ovela lepsi nez on,,,,stale spomina svoju priatelku ze jej rodicia maju barak za 40milionov a ine pizdoviny okolo toho. Proste ramena az to znie ako howadina a tak raz nam ludom co sme s Pezinka(okresne mesto) powedal ze sme sedlaci s chudackeho mesta a tak som mu powedal ze je sedlak on bo je s cifera(najvacsia diera) a tak som ho parkrat odj*bal vo vetach a skoro sme sa pobili, a vadi to kazdemu uz...sa nad kazdeho vyvysuje tak co mam robit, bo som sa s nim skoro pobil a doj*bat ho zas nechcem. Tak co radite??
no a mne zas sused zbural kolaciky na pieskovisku a rozmyslam ze mu zlomim kacera, myslite ze by to bolo moc tvrde?
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

ehm ehm.. vyraz robit ramena som este v zivote nepocula, ale nepaci sa mi... /OT/
k veci: ked je taky pako a debil a nedonosenec ze "robi ramena" (sproste slovne spojenie) tak si myslite, ze by mu doslo, keby ho niekto inteligentne urazil? pochybujem.. ale treba skusit, aby sa ostatni mohli zasmiat..
sKoReC
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Spoluziak co robi ramena

Príspevok od používateľa sKoReC »

Blackmoon69 napísal:Mam spoluziaka ktori je uplne v pohode ale stale robi ramena, nad kazdeho sa vyvysuje a ine vecy, aj ked su ludia ovela lepsi nez on,,,,stale spomina svoju priatelku ze jej rodicia maju barak za 40milionov a ine pizdoviny okolo toho. Proste ramena az to znie ako howadina a tak raz nam ludom co sme s Pezinka(okresne mesto) powedal ze sme sedlaci s chudackeho mesta a tak som mu powedal ze je sedlak on bo je s cifera(najvacsia diera) a tak som ho parkrat odj*bal vo vetach a skoro sme sa pobili, a vadi to kazdemu uz...sa nad kazdeho vyvysuje tak co mam robit, bo som sa s nim skoro pobil a doj*bat ho zas nechcem. Tak co radite??
Ak si s ním dobrý kamarát tak by si sa s ním mal o tom v kľude porozprávať.
Ak nie tak ho jednoducho ignoruj. Alebo ho riadne zosmiešni pred čo najväčsím množstvom ľudí. :)
Napísať odpoveď