No dakujem za "mini" recenziumakaveli napísal:Ja mam ten sunsway, taky isty uz vyse roka (minuly rok v auguste stal 2600,- to co je ze 990,- omfg) a som s nim spokojny, pocuvam ho kazdy den tak 2 hodinky, v lete mesiac bezal tak 10 hodin kazdy den, baterka vydrzi dobre, ale musi byt nabijacia (ja mam 950mAh a vydrzi tak 15 hodin)... ked som ho kupil, este nepodporoval adresarovu strukturu a vsetko hral za radom, ale to vyriesil novy firmware.. dalej je na nom dobre, ze sa da rozsirit pamat kartami mmc a sd (mne v tom mmc nefungovala, je to zevraj vseobecny problem tychto mp3, ale SD ide v pohodicke), takze ja tam mam tu 256 internu pamat a k tomu 1GB sd kartu... dalej ma aj celkom kvalitne radio a novy firmware vyriesil lepsie ovladanie, takze sa to radio ovlada celkom dobre, ma aj auto scan.. no a dalej ma este diktafon, ten moc nepouzivam... ma rezim setrenia baterie setricom obrazovky, alebo ze ked dohraju pesnicky alebo je dlhsie pauznuty tak sa sam vypne... ako som uz viac krat spominal, da sa upgradovat firmware, to je celkom dobre a este taka drobnost, ze ked je tam ten slot na karty, tak sa da pouzit aj ako citacka, lebo po zapojeni ku compu sa sprava ako mass storage device... no to je asi tak vsetko, ak este chces nieco k nemu vediet, tak napis..
Tak to je asi vsetko, a mas presne tento isty? Ano, aj mna zarazila cena.. ale co som pozeral tak aj CREATIVE MuVo200 256 mb 990 SK tak sa moc necudujem..
Este raz THX za prispevok+karma
).