Správna kúpa Mp3 prehrávača

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

makaveli napísal:Ja mam ten sunsway, taky isty uz vyse roka (minuly rok v auguste stal 2600,- to co je ze 990,- omfg :D ) a som s nim spokojny, pocuvam ho kazdy den tak 2 hodinky, v lete mesiac bezal tak 10 hodin kazdy den, baterka vydrzi dobre, ale musi byt nabijacia (ja mam 950mAh a vydrzi tak 15 hodin)... ked som ho kupil, este nepodporoval adresarovu strukturu a vsetko hral za radom, ale to vyriesil novy firmware.. dalej je na nom dobre, ze sa da rozsirit pamat kartami mmc a sd (mne v tom mmc nefungovala, je to zevraj vseobecny problem tychto mp3, ale SD ide v pohodicke), takze ja tam mam tu 256 internu pamat a k tomu 1GB sd kartu... dalej ma aj celkom kvalitne radio a novy firmware vyriesil lepsie ovladanie, takze sa to radio ovlada celkom dobre, ma aj auto scan.. no a dalej ma este diktafon, ten moc nepouzivam... ma rezim setrenia baterie setricom obrazovky, alebo ze ked dohraju pesnicky alebo je dlhsie pauznuty tak sa sam vypne... ako som uz viac krat spominal, da sa upgradovat firmware, to je celkom dobre a este taka drobnost, ze ked je tam ten slot na karty, tak sa da pouzit aj ako citacka, lebo po zapojeni ku compu sa sprava ako mass storage device... no to je asi tak vsetko, ak este chces nieco k nemu vediet, tak napis..
No dakujem za "mini" recenziu :D asi len tolko, ci je v pohode display, ci z nim nie su problemy, ak mas tento isty, a je v poho tak by som ho asi bral..potom neskor sd kartu do toho..:) a posledna vec, ked by som chcel upragnut firmware, napises mi ako, este teraz nie, lebo na svojom canyone som chcel upragnut, baterka dnuka, nedokoncilo sa a vytiahol som ho z USB.. a komplet sa pokazil tak som ho reklamoval ako ze sa z nim nieco "stalo"..
Tak to je asi vsetko, a mas presne tento isty? Ano, aj mna zarazila cena.. ale co som pozeral tak aj CREATIVE MuVo200 256 mb 990 SK tak sa moc necudujem..
Este raz THX za prispevok+karma :)
2Pacaveli
Addict
Addict

GothaR napísal:Ja som si kupil tento Creative: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32671
Vnutro je take iste ako Muvo co si ponukol ty, akurat Nano je mensi a potrebujes k nemu kabel.
Uz sme tu niekde rozoberali jeho vyhody ako dlhaaaaa vydrz baterky alebo minimalne rozmery a hmostnost :)
Imidz mu u mna trochu poskodilo to, ze sa mi po piatich mesiacoch prelomil kablik pri koncovke od sluchadiel a po siestich sa odlomila taka mala blobst co drzala kryt od baterky na svojom mieste. Ale inak plna spokojnost.
No hej. Kamos ma MuVo200 a tiez sa mu tak viac menej rozletel tak si ho pozliepal paskou :D .. mne staci 256 mb a preto som sa pytal aj na SUNSWAY, lebo ma aj podporu kariet.
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

sirmisoturbo napísal:No dakujem za "mini" recenziu :D asi len tolko, ci je v pohode display, ci z nim nie su problemy, ak mas tento isty, a je v poho tak by som ho asi bral..potom neskor sd kartu do toho..:) a posledna vec, ked by som chcel upragnut firmware, napises mi ako, este teraz nie, lebo na svojom canyone som chcel upragnut, baterka dnuka, nedokoncilo sa a vytiahol som ho z USB.. a komplet sa pokazil tak som ho reklamoval ako ze sa z nim nieco "stalo"..
Tak to je asi vsetko, a mas presne tento isty? Ano, aj mna zarazila cena.. ale co som pozeral tak aj CREATIVE MuVo200 256 mb 990 SK tak sa moc necudujem..
Este raz THX za prispevok+karma :)
neni zac :D display je v pohode, je typu oled, dvojfarebny (horny riadok zlty, spodny tyrkysovy, vidno dobre na ciernom podklade), nie je podsvieteny, pretoze svietia samotne znaky na displayi, ale skoro nic je na nom vidno ked sa od neho odraza slnko... v hornom riadku ti pise typ equalizeru, hlasitost, sposo prehravania (shuffle, repeat, A-B) a stav baterky a v dolnom je ikona co mas prave aktive (music, radio, diktafon...) potom je tam kolka pesnicka v poradi je prehravana zo vsetkych co su v mp3, potom kolka minuta a sekunda pesnicky bezi z celkoveho casu a dalej nazov pesnicky podla ID3 Tagu. Ak ho kupis a budes chciet upgradnut firmware, poviem ti ako na to, je to uplne easy, ale nechce sa mi to tu teraz rozpisovat, upgradoval som uz dvakrat a nic sa nestalo. A este take co som nenapisal, tak ze mozes nahravat donho aj cez line in, t.j. ze to prepojis s nejakym zariadenim cez 3,5" jack samec-samec a mozes nahravat, ale iba do wav myslim... este nieco potrebujes k nemu vediet?
2Pacaveli
Addict
Addict

makaveli napísal:neni zac :D display je v pohode, je typu oled, dvojfarebny (horny riadok zlty, spodny tyrkysovy, vidno dobre na ciernom podklade), nie je podsvieteny, pretoze svietia samotne znaky na displayi, ale skoro nic je na nom vidno ked sa od neho odraza slnko... v hornom riadku ti pise typ equalizeru, hlasitost, sposo prehravania (shuffle, repeat, A-B) a stav baterky a v dolnom je ikona co mas prave aktive (music, radio, diktafon...) potom je tam kolka pesnicka v poradi je prehravana zo vsetkych co su v mp3, potom kolka minuta a sekunda pesnicky bezi z celkoveho casu a dalej nazov pesnicky podla ID3 Tagu. Ak ho kupis a budes chciet upgradnut firmware, poviem ti ako na to, je to uplne easy, ale nechce sa mi to tu teraz rozpisovat, upgradoval som uz dvakrat a nic sa nestalo. A este take co som nenapisal, tak ze mozes nahravat donho aj cez line in, t.j. ze to prepojis s nejakym zariadenim cez 3,5" jack samec-samec a mozes nahravat, ale iba do wav myslim... este nieco potrebujes k nemu vediet?
No to je tak akurat, splna to co chcem :) . Len taka otazka, aky je zvuk? Kvalita? Su dobre sluchatka co su k nemu original? To by bolo asi vsetko. A este co tam da novy firmware? Niekde som cital ze nove ikonky, ale to plati asi len na grafickych displayoch.
Dakujem.. Imho mohol by si mi najst nejaky shop kde ho kupim? E-Shop? Lebo v sharku ho akosi nevidim, samozrejme funguje ten link co som postoval, ale pre istotu, samozrejme dobierka..
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

sirmisoturbo napísal:No to je tak akurat, splna to co chcem :) . Len taka otazka, aky je zvuk? Kvalita? Su dobre sluchatka co su k nemu original? To by bolo asi vsetko. A este co tam da novy firmware? Niekde som cital ze nove ikonky, ale to plati asi len na grafickych displayoch.
Dakujem.. Imho mohol by si mi najst nejaky shop kde ho kupim? E-Shop? Lebo v sharku ho akosi nevidim, samozrejme funguje ten link co som postoval, ale pre istotu, samozrejme dobierka..
zvuk je fajn, sluchatka boli o nicom, kupil som si druhe, tie sa mi tiez pokazili, teraz mam take panasonic clip-on, ale chcem si kupit kossy porta pro....novy firmware hlavne pridal podporu adresarovej struktury (ale ty v nom uz asi tento novy firmware budes mat, takze nebudes musiet upgradovat) a este zmenil trochu ikonky a menu a ovladanie radia (btw. ako si to asi len pri grafickych displ... tento ma tiez normalne ikonky a uvodne obrazovky, ale len v 2 farbach Obrázok).
E-shop si uz musis najst sam, ale ja by som to kupil z toho linku, lebo neviem ci inde bude este tak lacny. No a tu som ti este nan nasiel nejaku recenziu ak si to este necital, ale je to z 18.7.2005, cize este pred vydanim toho firmwaru o ktorom som hovoril:

Kód: Vybrať všetko

http://www.zive.sk/h/TestCentrum/AR.asp?ARI=113668
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

Apple, Creative, Emgeton
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

ja mam iPod Nano a spokojnost, akurat tie sluchatka idem vymenit za nejake Koss stuple.
foboss
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa foboss »

hodlám ísť kúpiť nejaký mp3 prehrávač. už som si vybral nejaké čo sa my najviac páčia, majú parametre ktoré sú v mojich požiadavkách a sú cenovo dostupné. mohli by ste ich prosím ohodnotiť??

MEIZU M6

http://www.itonline.sk/index.php?page=6&itm=234
DS90B

http://www.elektrocoleti.sk/mp3-prehravac-ds90b-p-434.html
THX
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

Creative jasna volba. snad pol roka som behal po nete a hladal najlepsi pomer cena/vykon. nakonec som si kupil Zen Nano Plus 1 GB. uz ho mam masiac a som weeelmo spokojny :lol: . iPod a iRiver su vraj tiez dost dobre, ale su drahe. K iPodom musis mat este navyse tonu prislusenstva :wink: tot moj nazor :)
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

aj mne by ste mohli poradit s kupou MP3 playera? Kapacita 512Mb, podsvietenie displeja, ID3 tag, FM radio atd. Nejaky dobry za dobru cenu(okolo 1500,-Sk) a pridajte aj obchod odkial kupit. Vopred dakujem. :wink: :)
Curuj
Addict
Addict

okolo 1500 si mozes kupit nejaky Apacer, Teac alebo Xtreme, teda nieco take co sice funguje, ale kvalitativne je to na priemernej urovni. paramentre radio, podsvietenie a id3 tagy ma uz dnes kazdy prehravac :wink: ak ti zalezi len na obcasnom pocuvani a pripadne prenasanie nejakych dat a na vyssej kvalite ti az tak nezalezi, tak si vyberes aj sam ktorykolvek :)
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

ľudia, potrebujem poradiť, čo vravíte na toto: http://mttc.ekatalog.biz/zbozi/mp3-play ... ?p=z:70631 ? mne sa to zdá ako super cena, keď dokúpim za cca 500 sk gigovú kartu, tak mám za cca 1100 gigový mp3 prehrávač
Curuj
Addict
Addict

ten prahravac nema FM radio, co by mne osobne vadilo :( v prislusenstve nevidim snurku na krk :? znacku nejako nepoznam...
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

Curuj - a co toto : http://mttc.ekatalog.biz/zbozi/mp3-preh ... ?p=z:83222

to radio mi az tak nevadi, na gigovu mmc kartu sa zmesti hudby az az, radio nepotrebujem, a ani snurku, ja take veci nosim vo vrecku polozene

ja len ze ci sa to vyplati :D - tych 5-6 kil je tak akurat na investiciu do takejto hracky - plus gigova karta, taky liter - obstojna cena za gigovy mp3/wma prehravac
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

PREBOHA LUDIA ako mozte tvrdit ze sony,creative su spica.....ved na internete je aspon milion stranok zameranych na testovanie mp3 prehravacov....napr mpx.cz najprv si precitakte a potom vypisujte kktiny ja osobne odporucam emgeton a najlepsie emgetonE3 to je spica..na MPX dostal 95% a kazde jedno sonycko acreative strci do vrecka
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

skura3 napísal:PREBOHA LUDIA ako mozte tvrdit ze sony,creative su spica.....ved na internete je aspon milion stranok zameranych na testovanie mp3 prehravacov....napr mpx.cz najprv si precitakte a potom vypisujte kktiny ja osobne odporucam emgeton a najlepsie emgetonE3 to je spica..na MPX dostal 95% a kazde jedno sonycko acreative strci do vrecka
jj aj ja si myslim kazdy vidi len zname znacky ako sony,philips,creative,a tak...
Co hovorite na tento http://obchod.kolibrik.sk/super-talent- ... p-650.html
Curuj
Addict
Addict

skura3: sony su najvacsie smejdy pod slnkom - overene. btw ti najdem dalsi milion stranok, co bude tvrdit o opaku 8)

artabanes: ak ak ti ten prehravac vyhovuje parametramy, tak neni o com :wink:
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Curuj napísal:skura3: sony su najvacsie smejdy pod slnkom - overene. btw ti najdem dalsi milion stranok, co bude tvrdit o opaku 8)

artabanes: ak ak ti ten prehravac vyhovuje parametramy, tak neni o com :wink:
najdi prosim...ale stranka sony.com sa nerata :wink:
Curuj
Addict
Addict

napr. :)

http://www.testmagazin.sk/modules/news/article.php?storyid=2
alebo

http://www.svethardware.cz/art_doc-E8786574D840D0B1C1256F960023271B.html
cim to bude ze tam sony ani neni :P
jop. a kazdy ma rad cosi ine. sa mozeme hadat aj co je lepsie, ci Intel alebo AMD :hmm:
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Curuj napísal:napr. :)

http://www.testmagazin.sk/modules/news/article.php?storyid=2
alebo

http://www.svethardware.cz/art_doc-E8786574D840D0B1C1256F960023271B.html
cim to bude ze tam sony ani neni :P
jop. a kazdy ma rad cosi ine. sa mozeme hadat aj co je lepsie, ci Intel alebo AMD :hmm:
z tych stranok pekne vidno ze sony je shit :)
Napísať odpoveď