O boze kolotoce!! tie mi ani nespominajRotten77 napísal:Nic sa nevyrovna dobremu kolotocu na posteli ked ste ozrati a potom utekacka smer zachod![]()
![]()
Stavy, haluze a pocity pri a po (ganja, alko, tvrde)
Alkohol: Nemozem povedat, ze by som ho potreboval, ale ked mam uz toho vela a stem vypnut, tak ja na to nemam ist triezvy na party a bavit sa....dam zo dve zo tri kalisky a je, bordel, zabrany su tie tam...
Cigariet sa uz zbavujem, i ked niekedy to na man pride a zapalim si...ale radsej si dam pivne a pokecam s kamaratmi ako by som mal kazit zdravie im a aj sebe...
Cigariet sa uz zbavujem, i ked niekedy to na man pride a zapalim si...ale radsej si dam pivne a pokecam s kamaratmi ako by som mal kazit zdravie im a aj sebe...
-
Dr. Pepper
Light Expert
testy mi dost hovoria.. a pocul si aj o tom ze ganja sa usadi v plucach aj 6 mesiacov ? pravidelny pitim mlieka sa to da znizit.. takze ganju fakt obmedzujem a uz ani neuzivam.. kde su tie zlate casy ked sme sa mohli spraskat az nevim do kedy..don.carleone.sk napísal:LOL od malých drog, ktoré ako "skúšajú" sa prechádza na tvrdšie, inak fajčenie marišky... si športovec... asi plánuješ robiť šport profi (možno) testy ti niečo hovoria
Feťací sú ešte horšie ako Slovenská pospolitosť, ktorú niektorí odcudzujete... neďaleko od nás 30 km mala koncert Zona-A, malým 13 - 14 ročným deťom predávali pervitín a pod... aj oni to skúšali
Na Stráž !!!
A co sa tyka toho predavania drog deckam, to uz je uplne normalne na takychto akciach je to v podstate samozrejmost i ked by to nemala.. co z tych decek bude..
-
Začiatok Konca
Professional
don.carleone.sk napisal: Feťací sú ešte horšie ako Slovenská pospolitosť, ktorú niektorí odcudzujete... neďaleko od nás 30 km mala koncert Zona-A, malým 13 - 14 ročným deťom predávali pervitín a pod... aj oni to skúšali 
Na Stráž !!!
Tak to si si mohol odpustit..slovensku pospolitost treba odstranit..(a nehovoriim,ze niesom nacionalista)..To si teda mohli odpustit teda ten pervitin,ale mam predsa vlastny usudok a ked nechcem kupovat nebudem..!
Na Stráž!!
zeby neonacista???
K teme najradsej alkohol-Velkopovicky KOZEL
Na Stráž !!!
Tak to si si mohol odpustit..slovensku pospolitost treba odstranit..(a nehovoriim,ze niesom nacionalista)..To si teda mohli odpustit teda ten pervitin,ale mam predsa vlastny usudok a ked nechcem kupovat nebudem..!
-
bocian
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ganju mam raz do mesiaca priblizne (ked mna niekto s kamosou pozve,totiz na drogy moc peniaze necem davat ) a potom len smiechy a uz spominane stavy. Alkohol to je umna dost casto. Pivo a mozno neaka palenka obcas. Neznamena to ze sa kazdodenne opijem ale ked sa tak stane tak mozno nieco porozbijam a tak sa radsej v tejto oblasti krotim aby sa nic nestalo...lebo parkrat uz ano 
-
bocian
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
no veta nastraz sa viaze skor k nacionalizmu ako k neonacizmu ale enchaj tak,neries aby nevzniklo ot a nakoniec offtopicZitePunkom napísal:don.carleone.sk napisal: Feťací sú ešte horšie ako Slovenská pospolitosť, ktorú niektorí odcudzujete... neďaleko od nás 30 km mala koncert Zona-A, malým 13 - 14 ročným deťom predávali pervitín a pod... aj oni to skúšali
Na Stráž !!!![]()
Tak to si si mohol odpustit..slovensku pospolitost treba odstranit..(a nehovoriim,ze niesom nacionalista)..To si teda mohli odpustit teda ten pervitin,ale mam predsa vlastny usudok a ked nechcem kupovat nebudem..!Na Stráž!!
zeby neonacista???
![]()
K teme najradsej alkohol-Velkopovicky KOZEL
no pivecko musi byt ...kazdy druhy den asi u mna ...ked je teplo aj kazdy
...najradsej capovane Starobrno 10 percnt.
trava ...no raz do mesiaca a ked je sezona mozno aj malinko viac krat
...
cigarety ...neee nikdy mi to nechutilo a nikdy nebude a nehovorte mi ze nikdy nehovor nikdy lebo u mna to tak je ..
kava.....dam si ked vstavam skorro rano alebo ked som moc nevyspaty a potrebujem byt hore culy.....
ostatne veci nemusim ...zadne tvrde drogy ..bleeee chemia vy........a...
trava ...no raz do mesiaca a ked je sezona mozno aj malinko viac krat
cigarety ...neee nikdy mi to nechutilo a nikdy nebude a nehovorte mi ze nikdy nehovor nikdy lebo u mna to tak je ..
kava.....dam si ked vstavam skorro rano alebo ked som moc nevyspaty a potrebujem byt hore culy.....
ostatne veci nemusim ...zadne tvrde drogy ..bleeee chemia vy........a...
hej skusali, vysmiaty si jak svina, akurat to viac odpaluje mozgove bunky jak ganja (aj tak su to oje***i-cube napísal:ja som cisty, ale raz ma spoluziak prehovoril na... skusali ste niekedy bombicky z kt. robite slahacku ???
no stavy - alkohol, mrte good naladicka, nehanbim sa tancovat tak jak ked som triezvy, mam tendenciu sa stale vyzliekat, keby nechodila so mnou babenka tak tam vsade beham holy....
ganja - mmmm, no su to fakt ze haluze, ved co si povieme, kazdy pozna kazdy zazil (aspon dufam), ale taktiez mrtne sa mi chce spat potooom a suchotyyyyyy, tak to brzdim tak ze dam dalsieho praska.... asi idem dat PEACE