Stavy, haluze a pocity pri a po (ganja, alko, tvrde)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Co davate do seba najcastejsie ?

Marihuana
39
14%
Alkohol
93
35%
Cigarety
41
15%
Kava
7
3%
Tvrde drogy (kok., her., per.)
0
Žiadne hlasovania
Lepidla a riedidla
4
1%
Nic
85
32%

Celkom hlasov: 269

insane
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

Kava - sem tam v praci po dobrom obede, alebo cez "prestavku".
Cigarety - sucast kazdodenneho zivota. Viem, ze si tym umyselne kazim zdravie a chcem s tym prestat, ale ako pisali vyssie pride napr. dost stresova situacia a cigaretka pomoze.
Ganja - sem tam velmi prilezitostne. A k tym stavom. Vysmiaty, zhovorcivy, zostrene zmysly a nastartovana predstavivost.
Alkohol - take pivecko po dlhom dni padne celkom dobre. Ak je vaznejsi dovod na oslavu, tak aj par poldecakov a tak :)

K tvrdym drogam sa nevyjadrujem, je to najvacsia chu**** aka moze cloveka postihnut. (lepidla detto)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

nieje tam moznost ze aj aj ! cize alko + trava ! to davam...
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

don.carleone.sk napísal:Feťákov nepodporujem, najlepšie všetkých k múru a postrieľať, drogy ničia spoločnosť :roll:

Pijem Šariš :)

Nefajčím 8)
Presne tak spravne slova su to !!! mas pravdu
YurY
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa YurY »

Tak to by ste museli vystrielat asi cele CHTFU BA a polovicu vysokoskolakov.. :lol:
Drogy su najnebezpecnejsia politicka zbran (este pred nabozenstvom ktore bolo vytvorene koli politickym zaujmom).

..inac po alkohole som tiez ako "beranek", ku vsetkym mily a pritulny. Nechapem ako moze niekomu alko vyvolavat agresivne stavy.
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

jedine alko :D
noo a teraz v lete to je ako raj na zemi :lol: ( sice mrte teplo ), ale tak treba vyuzit vo svoj prospech.. napr.
cyklotura.. a potom take 3-4 piva a to je potom zabava :lol:
sme boli slopat v jednom podniku na terase, taky turisti tam prisli slahli piva a je* do vody :lol: SUMMER ALKING RULZ
belaC
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa belaC »

z lysohlaviek som mal asi najvacsie stavy a halucinacie, a bal som sa ze zosaliem :mrgreen:
orrim
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa orrim »

Jedine alkohol, ale stale s mierou len tak do nalady.
Cigarety ma neberu, nic mi to nedava, takze ani nechcem.
Na travu mam este cas si myslim, v podstate aj na alkohol, ale....
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

MARIHUANA: vyskusal som par krat ale nic mi to nerobilo akurat kombinacia alkohol + trava sposobila zaludocne problemy, inak absolutne nemusim ani nechcem.
ALKOHOL: vacsinou len pivo. Neznasamtvrdy alkohol ako vodka, slivka a vlastne vsetko co je biele neznasam. Priznavam ze niekedy (raz za mesiac, ani to nie) si dam ked sa to patri ako napriklad pripitok na oslavach, chatach a pod. Ale aj tak to vypijem s obrovskou nechutou a pol hodiny predychavam. Uz som vyrastol z cias ked mi chutili podobne sracky.
CIGARETY: dokazem byt cely den bez cigarety pokial sedim doma ale akonahle idem sadnut na pivo, cigareta mi k tomu patri. Inak tiez fajcim prilezitostne a tych prilezitosti je dost.
KAVA: naposledy som mal kavu ked som sa potreboval ucit na skusku a nechcel som zaspat. Nedokazem si kavu vychutnat proste to nalejem do seba len kvoli kofeinu.
TVRDE DROGY: nikdy som to neskusal a nikdy to ani nevyskusam. Nemam to ani odkial zohnat pretoze v takych kruhoch sa ja nepohybujem.
LEPIDLA: toto by som do seba nikdy nedal!
Rotten77
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Rotten77 »

Nic sa nevyrovna dobremu kolotocu na posteli ked ste ozrati a potom utekacka smer zachod :lol: :lol: :lol:
Rotten77
Light Expert
Light Expert

prosex napísal:MARIHUANA: vyskusal som par krat ale nic mi to nerobilo akurat kombinacia alkohol + trava sposobila zaludocne problemy, inak absolutne nemusim ani nechcem.
ALKOHOL: vacsinou len pivo. Neznasamtvrdy alkohol ako vodka, slivka a vlastne vsetko co je biele neznasam. Priznavam ze niekedy (raz za mesiac, ani to nie) si dam ked sa to patri ako napriklad pripitok na oslavach, chatach a pod. Ale aj tak to vypijem s obrovskou nechutou a pol hodiny predychavam. Uz som vyrastol z cias ked mi chutili podobne sracky.
CIGARETY: dokazem byt cely den bez cigarety pokial sedim doma ale akonahle idem sadnut na pivo, cigareta mi k tomu patri. Inak tiez fajcim prilezitostne a tych prilezitosti je dost.
KAVA: naposledy som mal kavu ked som sa potreboval ucit na skusku a nechcel som zaspat. Nedokazem si kavu vychutnat proste to nalejem do seba len kvoli kofeinu.
TVRDE DROGY: nikdy som to neskusal a nikdy to ani nevyskusam. Nemam to ani odkial zohnat pretoze v takych kruhoch sa ja nepohybujem.
LEPIDLA: toto by som do seba nikdy nedal!
hovoris mi z duse - ciga a pivo to k sebe patri :smt001 :smt033
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Rotten77 napísal:Nic sa nevyrovna dobremu kolotocu na posteli ked ste ozrati a potom utekacka smer zachod :lol: :lol: :lol:
O boze kolotoce!! tie mi ani nespominaj :D som minule zaspal so zatvorenymi ocami skoro len aby som sa im vyhol...
umk4s
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa umk4s »

Alkohol: Nemozem povedat, ze by som ho potreboval, ale ked mam uz toho vela a stem vypnut, tak ja na to nemam ist triezvy na party a bavit sa....dam zo dve zo tri kalisky a je, bordel, zabrany su tie tam...
Cigariet sa uz zbavujem, i ked niekedy to na man pride a zapalim si...ale radsej si dam pivne a pokecam s kamaratmi ako by som mal kazit zdravie im a aj sebe...
Dr. Pepper
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dr. Pepper »

ja som sa rozbil na koncerte (nasom)pred vystupenim, a to bolo asi to najlepsie co som mohol urobit :lol: niet nad najebanu kapelu na podiu
Rotten77
Light Expert
Light Expert

jin153 napísal:O boze kolotoce!! tie mi ani nespominaj :D som minule zaspal so zatvorenymi ocami skoro len aby som sa im vyhol...
xcel si asi povedat s otvorenymi nie? :lol:
piton24
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piton24 »

ja do seba davam naj prv kazdy den kavu a pomotm prilezitosne akohol
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

Ja si dozicim alkoholu ...sice len sem tam ale poriadne :D
...trava je ko*ot - stracam po nej kontrolu nad niktorymi svalmi, tak tomu radsej neholdujem :roll:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

don.carleone.sk napísal:LOL od malých drog, ktoré ako "skúšajú" sa prechádza na tvrdšie, inak fajčenie marišky... si športovec... asi plánuješ robiť šport profi (možno) testy ti niečo hovoria :?:

Feťací sú ešte horšie ako Slovenská pospolitosť, ktorú niektorí odcudzujete... neďaleko od nás 30 km mala koncert Zona-A, malým 13 - 14 ročným deťom predávali pervitín a pod... aj oni to skúšali :?:

Na Stráž !!! :roll:
testy mi dost hovoria.. a pocul si aj o tom ze ganja sa usadi v plucach aj 6 mesiacov ? pravidelny pitim mlieka sa to da znizit.. takze ganju fakt obmedzujem a uz ani neuzivam.. kde su tie zlate casy ked sme sa mohli spraskat az nevim do kedy..

A co sa tyka toho predavania drog deckam, to uz je uplne normalne na takychto akciach je to v podstate samozrejmost i ked by to nemala.. co z tych decek bude.. :roll:
derriL
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa derriL »

Alkohol - uvolnenejsi, pohodovejsi, sak ako vacsina.
Cigarety - bohuzial den bez cigy si uz neviem predstavit, ale je pravda ze ma to upokoji ale len na 2 min. po tom ako dofajcim :D
Ganja - uje*avacky ale uz som sa dlho nesprasil, hadam uz dva roky.
Aristox
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aristox »

Tak po alkohole mám pekné stavy ale horšia je fakt tá opica...
A keď nefajčím 3 dni som akov inej dimenzii čumím doblba proste je to blbé... :?
xphreak
Expert
Expert

Príspevok od používateľa xphreak »

marihuana + pivo + vodka=:smt082 ok.
tvrde drogy fuuuuuj..
kava moze
Napísať odpoveď