|
| Co davate do seba najcastejsie ? |
| Marihuana |
|
15% |
[ 28 ] |
| Alkohol |
|
36% |
[ 68 ] |
| Cigarety |
|
13% |
[ 25 ] |
| Kava |
|
2% |
[ 5 ] |
| Tvrde drogy (kok., her., per.) |
|
0% |
[ 0 ] |
| Lepidla a riedidla |
|
1% |
[ 3 ] |
| Nic |
|
30% |
[ 56 ] |
|
| Celkom hlasov : 185 |
|
| Autor |
Správa |
R1k1nko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.12.2005 Príspevky: 2402 Bydlisko: Sladkovicovo-city- Karma: 
|
Zaslal: 01 Aug 2006, 13:07 Predmet: |
|
|
no vcera som bol u jedneho typka na dome a kupili sme si za 500 a konec.. vypackany ako..... LOL haluz stavy. proste super das si to a nic ta nesere len kukas ako taky... ( ale to je jedno ) hlavne bolo ze sme tam boli 7 a nikto na teba nekukal ( ze hole hlavy ... ) ze cooo a pod narazky len si si sedel a kukal do blba alebo na telku. bola maxi FUN ...
radsej pijem ale tieto stavy z travy su NICE !  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Saq.utd Star

Stav:  Založený: 01.11.2004 Príspevky: 601
Zaslal: 01 Aug 2006, 15:17 Predmet: |
|
|
na beckove som si zobral dve kolieska
som to mal prvy krat,je to popi*ovka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
DANYHELL Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.11.2005 Príspevky: 100
Zaslal: 01 Aug 2006, 17:50 Predmet: |
|
|
jakoze green shit a veci od toho odvodene (marokansky has) j*baaaaaa |
|
| Návrat hore |
|
 |
MurphY Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 1225
Zaslal: 01 Aug 2006, 17:53 Predmet: |
|
|
| Frito22 napísal: |
| Ja len kofolu doseba davam ked je pekne vychladenu a s kamosmi . Ziadne dorgy ani alkohol |
kolko mas rokov ? 11 ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Saq.utd Star

Stav:  Založený: 01.11.2004 Príspevky: 601
Zaslal: 03 Aug 2006, 18:18 Predmet: |
|
|
| bocian napísal: |
Aha fakt.... Koleso. Ale k tomu no comment  |
dobre vsak
do pi*i ja som z toho nechapal prvy krat |
|
| Návrat hore |
|
 |
bocian Light Professional

Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 705 Bydlisko: hospúdka zarohem :) Karma: 
|
Zaslal: 05 Aug 2006, 0:57 Predmet: |
|
|
| i-cube napísal: |
ja som cisty, ale raz ma spoluziak prehovoril na... skusali ste niekedy bombicky z kt. robite slahacku ???  |
co to jak ? posli mi ss  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pedrosino Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.08.2006 Príspevky: 533 Bydlisko: Litle ITALi Karma: 
|
Zaslal: 15 Aug 2006, 19:21 Predmet: |
|
|
| i-cube napísal: |
ja som cisty, ale raz ma spoluziak prehovoril na... skusali ste niekedy bombicky z kt. robite slahacku ???  |
su to syfoneve bombicky a v nich je a v nich jet kyslik co davaju doktory co ta omami len som zabudol ako sa vola a z toho mas asi 10 s haluze a poom uz nic |
|
| Návrat hore |
|
 |
ViRuS Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.01.2005 Príspevky: 1269 Bydlisko: Downtown, BB Zoo Karma: 
|
Zaslal: 15 Aug 2006, 20:18 Predmet: |
|
|
| -=P-!3TR0=- napísal: |
| su to syfoneve bombicky a v nich je a v nich jet kyslik co davaju doktory co ta omami len som zabudol ako sa vola a z toho mas asi 10 s haluze a poom uz nic |
rajsky plyn... btw dost nebezpecne davat to rovno do nosa... mozete si popalit pluca chladom |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2831 Bydlisko: antiSHEEP klub Karma: 
|
Zaslal: 15 Aug 2006, 20:58 Predmet: |
|
|
staci zohnat dusicnan amonny,dat na lyzicku,pod nu ohen a rovno inhalovat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
miki690 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2005 Príspevky: 1005 Bydlisko: PPV Karma: 
|
Zaslal: 15 Aug 2006, 22:18 Predmet: |
|
|
Marihuana: skusal som , celkom sranda , ale inak swinstvo
Alkohol: tak obcas si z ocom dam po pohari vina . ak je nejaka akcia tak pijem aj tvrdy alkac
Cigarety: len ked je akcia a pijem tvrdy alkac tak si dam aj cigu a treba mi menej aby som mal naladu
Kava: iba ked sa rano nemozem prebudit (inac frape vlastnej vyroby to isti ... najlepsia vec na unavu)
Tvrde drogy: SVINSTVO ani za svet nechcem ...
Lepidla a riedidla: nejako ma to nelaka ... je mi na tiku len ked malujem plot zakladnou farbou ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
jojcek Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.06.2006 Príspevky: 457 Bydlisko: Dolny Kubin Karma: 
|
Zaslal: 16 Aug 2006, 15:23 Predmet: |
|
|
aj davam do seba caje !!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jojcek Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.06.2006 Príspevky: 457 Bydlisko: Dolny Kubin Karma: 
|
Zaslal: 16 Aug 2006, 15:26 Predmet: |
|
|
niekto tu pise ze tvrde drogy ee svinstvo ale aky je potom vyznam toho ked hmm skusa marihuanu a ako vie ci sa nedostane do tych tvrdsich drog ?? hmm ?? mal som takeho kamarata ktory sa zdrogoval k smrti , ( kto je z Kubina a vie o mladikovi mrtvom pri kostole tak nemam co rozpravat) a tiez na strednej zacal pit jak duha ale proiadne nedokoncil skolu proste kazdy na neho kaslal a on tiez na nich dopracoval sa k marihuane na nej bol zavisly a podobne aj k tvrdsim drogam tie zapijal alkohol zostal ako zobrak vydrazl takto 3-5 rokov nieviem presne jedno rano ho naslo dieta mrtve pri kostole tak DROGAM ZDAR FETACI !! |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.01.2005 Príspevky: 1269 Bydlisko: Downtown, BB Zoo Karma: 
|
Zaslal: 16 Aug 2006, 16:14 Predmet: |
|
|
| jojcek napísal: |
| niekto tu pise ze tvrde drogy ee svinstvo ale aky je potom vyznam toho ked hmm skusa marihuanu a ako vie ci sa nedostane do tych tvrdsich drog ?? |
vie to tak ze ked mu niekto ponukne nieco tvrdsie tak ho posle do pi*e... fakt mam rad tieto povery ze marihuana je vstupna brana do tvrdych drog a podobne. ked je niekto lahko ovplyvnitelny alebo je mu to proste jedno tak si zoberie hocico a vobec nezalezi na tom ci uz dakedy predtym fajcil travu alebo nie... jednoducho marihuana je najdostupnejsia nelegalna droga tak logicky ze vacsina ludi najprv zacne s tym a zalezi len na ich postoji ako sa to bude vyvijat dalej...
//btw zaujimave na tom pribehu je ze zacal s alkoholom, presiel k marihuane a skoncil na tvrdych drogach ktore zapijal alkoholom... ale zavisly bol (ako pises) len na marihuane... |
|
| Návrat hore |
|
 |
jojcek Medium Star

|
Zaslal: 16 Aug 2006, 16:17 Predmet: |
|
|
| ViRuS napísal: |
| vie to tak ze ked mu niekto ponukne nieco tvrdsie tak ho posle do pi*e... fakt mam rad tieto povery ze marihuana je vstupna brana do tvrdych drog a podobne. ked je niekto lahko ovplyvnitelny alebo je mu to proste jedno tak si zoberie hocico a vobec nezalezi na tom ci uz dakedy predtym fajcil travu alebo nie... jednoducho marihuana je najdostupnejsia nelegalna droga tak logicky ze vacsina ludi najprv zacne s tym a zalezi len na ich postoji ako sa to bude vyvijat dalej... |
hej ludia su taki ze bazia po niecom novom po niecom ostrejsom a lepsom v tom je ten problem  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 16 Aug 2006, 16:26 Predmet: |
|
|
| jojcek napísal: |
hej ludia su taki ze bazia po niecom novom po niecom ostrejsom a lepsom v tom je ten problem  |
nie, nie su taki... asi tolko k tomu "argumentu"... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|