Stavy, haluze a pocity pri a po (ganja, alko, tvrde)
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no vcera som bol u jedneho typka na dome a kupili sme si za 500 a konec.. vypackany ako..... LOL haluz stavy. proste super das si to a nic ta nesere len kukas ako taky...
( ale to je jedno ) hlavne bolo ze sme tam boli 7 a nikto na teba nekukal ( ze hole hlavy ... ) ze cooo a pod narazky len si si sedel a kukal do blba alebo na telku. bola maxi FUN ...
radsej pijem ale tieto stavy z travy su NICE ! 
-
miki690
Medium Professional
Marihuana: skusal som , celkom sranda , ale inak swinstvo
Alkohol: tak obcas si z ocom dam po pohari vina . ak je nejaka akcia tak pijem aj tvrdy alkac
Cigarety: len ked je akcia a pijem tvrdy alkac tak si dam aj cigu a treba mi menej aby som mal naladu
Kava: iba ked sa rano nemozem prebudit (inac frape vlastnej vyroby to isti ... najlepsia vec na unavu)
Tvrde drogy: SVINSTVO ani za svet nechcem ...
Lepidla a riedidla: nejako ma to nelaka ... je mi na tiku len ked malujem plot zakladnou farbou ...
Alkohol: tak obcas si z ocom dam po pohari vina . ak je nejaka akcia tak pijem aj tvrdy alkac
Cigarety: len ked je akcia a pijem tvrdy alkac tak si dam aj cigu a treba mi menej aby som mal naladu
Kava: iba ked sa rano nemozem prebudit (inac frape vlastnej vyroby to isti ... najlepsia vec na unavu)
Tvrde drogy: SVINSTVO ani za svet nechcem ...
Lepidla a riedidla: nejako ma to nelaka ... je mi na tiku len ked malujem plot zakladnou farbou ...
niekto tu pise ze tvrde drogy ee svinstvo ale aky je potom vyznam toho ked hmm skusa marihuanu a ako vie ci sa nedostane do tych tvrdsich drog ?? hmm ?? mal som takeho kamarata ktory sa zdrogoval k smrti , ( kto je z Kubina a vie o mladikovi mrtvom pri kostole tak nemam co rozpravat) a tiez na strednej zacal pit jak duha ale proiadne nedokoncil skolu proste kazdy na neho kaslal a on tiez na nich dopracoval sa k marihuane na nej bol zavisly a podobne aj k tvrdsim drogam tie zapijal alkohol zostal ako zobrak vydrazl takto 3-5 rokov nieviem presne jedno rano ho naslo dieta mrtve pri kostole
tak DROGAM ZDAR FETACI !!
vie to tak ze ked mu niekto ponukne nieco tvrdsie tak ho posle do pi*e... fakt mam rad tieto povery ze marihuana je vstupna brana do tvrdych drog a podobne. ked je niekto lahko ovplyvnitelny alebo je mu to proste jedno tak si zoberie hocico a vobec nezalezi na tom ci uz dakedy predtym fajcil travu alebo nie... jednoducho marihuana je najdostupnejsia nelegalna droga tak logicky ze vacsina ludi najprv zacne s tym a zalezi len na ich postoji ako sa to bude vyvijat dalej...jojcek napísal:niekto tu pise ze tvrde drogy ee svinstvo ale aky je potom vyznam toho ked hmm skusa marihuanu a ako vie ci sa nedostane do tych tvrdsich drog ??
//btw zaujimave na tom pribehu je ze zacal s alkoholom, presiel k marihuane a skoncil na tvrdych drogach ktore zapijal alkoholom... ale zavisly bol (ako pises) len na marihuane...
hej ludia su taki ze bazia po niecom novom po niecom ostrejsom a lepsom v tom je ten problemViRuS napísal:vie to tak ze ked mu niekto ponukne nieco tvrdsie tak ho posle do pi*e... fakt mam rad tieto povery ze marihuana je vstupna brana do tvrdych drog a podobne. ked je niekto lahko ovplyvnitelny alebo je mu to proste jedno tak si zoberie hocico a vobec nezalezi na tom ci uz dakedy predtym fajcil travu alebo nie... jednoducho marihuana je najdostupnejsia nelegalna droga tak logicky ze vacsina ludi najprv zacne s tym a zalezi len na ich postoji ako sa to bude vyvijat dalej...
Alkohol >> dam si len prilozitostne... a raz/dva x do roka to aj treba kus prehnat vsak 
Cigarety >> nefajcil som vela krat, a nie som na cigarete zavisly a uz ani nechcem
stavy som z nich ziadne nemal, mozno slabe uvolnenie nic viac ...
Tvrde drogy (kok., her., per.) >> nikdy
Lepidla a riedidla >> lol
Cigarety >> nefajcil som vela krat, a nie som na cigarete zavisly a uz ani nechcem
stavy som z nich ziadne nemal, mozno slabe uvolnenie nic viac ...
Tvrde drogy (kok., her., per.) >> nikdy
Lepidla a riedidla >> lol
-
Mosko
Expert
mmm co su to tie bombicky ???ades napísal:jj, bombicky su srandovne, vyskusal som raz a rehotal som sa jak kon a nie a nie prestat
a do seba cucaaam alkhol (pivo vacsinou) ale ja moc nepijem
Marihuana ale to som mal iba 2x
a ako posledne som skusil hubu lysohlavku (poznate halucinogenne huby ) no a uz nikdy viac necem a uz asi pol roka som nic nemal a ani alkohol ak neratam jedno pivo s pred dvoch alebo troch tyzdnou dozadu