|
|
|
| Ste za znizenie platov poslancov NR? |
| Jednoznacne ano |
|
73% |
[ 118 ] |
| Asi ano |
|
3% |
[ 6 ] |
| Skor ano :) |
|
4% |
[ 7 ] |
| Nie |
|
18% |
[ 29 ] |
|
| Celkom hlasov : 160 |
|
| Autor |
Správa |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13944 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 06 Dec 2005, 22:35 Predmet: |
|
|
| sundevil napísal: |
| asi tak nejak, EU kritizuje CR, ze nezavadza reformy, ktore su potrebne, a za to vsetko moze cesky lud dakovat CSSD, ze vsetky nepopularne opatrenia sa presuvaju stale dalej a dalej, ved raz ich budu musiet urobit, minimalne pre splnenie podmienok rozpoctu EU, prijatie eura a pod. |
momentalne je v CR vyssia zivotna uroven ako v SR, o tom ziadna. Ale ake obete to prinesie v dalsich rokoch? To si mozme len domysliet. Ak buduce volby vyhra CSSD + KSC tak CR pojde do peknych sr*****. Je az zarazajuce ze to ludia nevidia a zeru Paroubkovi tie dristy. Naozaj som zvedavy na vysledky najblizsich volieb ako v SR tak aj v CR. |
|
| Návrat hore |
|
 |
sundevil VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2005 Príspevky: 2620 Bydlisko: Home: MT Work: BA Karma: 
|
Zaslal: 06 Dec 2005, 22:39 Predmet: |
|
|
| mozes ocakavat dalsie zvysenie preferencii stran typu KSS, KSC, SMER, CSSD |
|
| Návrat hore |
|
 |
trion Star

Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 527
Zaslal: 07 Dec 2005, 0:41 Predmet: |
|
|
ja sa chcem mat teraz dobre a nie o par rokov! O par rokov uz mozno nebude ani EU. Vsetko je sprivatizovane a nemame uz co predat. Co potom predame, aby sme aspon z casti vratili statny dlh? Ano, treba mysliet dopredu, ale takto? Nech maju platy ake maju, ale nech platia za vsetko ako my. Za byt, elektrinu, plyn, dane, vodne, stocne, atd. Ony maju privilegia a aj tie sa im zdaju male!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 3584 Bydlisko: Not Kosher Karma: 
|
Zaslal: 07 Dec 2005, 21:08 Predmet: |
|
|
| sundevil napísal: |
spokojnost obyvatelstva? takze ked budeme mat 75% ludi co sa nevyznaju do ekonomickych veci tak to znamena ze 75% ludi bude proti ekonimockej politike statu, tak to vidim ja, a tak to je vo vsetkom ostatnom, lud nebol nikdy najmudrejsi, to si treba uvedomit, na serioznu pracu musia byt odbornici /nevravim, ze v sucasnosti su vsade odbornici/
a este takto, ked berieme spokojnost ludi ako klucovy ukazovatel, tak sa pytam, preco kazdy den hypermakety praskaju vo svikoch, tolko je tam ludi, mladych starych a vraj aka je u nas chudoba |
Takze ti spokojni sa do toho rozumeju a ti co len pindaju su nevzdelanci hmm Ani ty niesi pravdepodobne nejaky ekonom a nevidis do toho a si tiez len ovplivneny propagandov, ale opacnou, ako - reformy - o xy rokov sa budeme mat dobre, atp... |
|
| Návrat hore |
|
 |
XilleR Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.07.2005 Príspevky: 1125
Zaslal: 07 Dec 2005, 21:12 Predmet: |
|
|
Myslim, ze si nezasluzia take platy ked si tam chodia ako do kurnika kedy sa im zachce  |
|
| Návrat hore |
|
 |
trion Star

Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 527
Zaslal: 08 Dec 2005, 0:04 Predmet: |
|
|
ja si myslim, ze vacsina je za to aby im znizili platy, lebo az tolko nerobia kolko zarabaju. Tak urobte nieco aj vy pre to! Hacknite sa na ich ucty a vybielte ich. Co vy na to?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Behemoth Light Star

Stav:  Založený: 20.03.2005 Príspevky: 216 Bydlisko: Banská Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 08 Dec 2005, 0:36 Predmet: |
|
|
moja odpoveď znie určite áno pretože skoro nič tam nerobia a kým niečo schvália tak to trvá večnost a keď to schvália tak je to poriadna hovedina ... z 90% prípadov ... môj názor .. znížiť platy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
azimut3 Medium Expert

Stav:  Založený: 05.01.2006 Príspevky: 136 Bydlisko: Svet Fantasy Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2006, 20:41 Predmet: |
|
|
| peter9cipa napísal: |
ja sa chcem mat teraz dobre a nie o par rokov! O par rokov uz mozno nebude ani EU. Vsetko je sprivatizovane a nemame uz co predat. Co potom predame, aby sme aspon z casti vratili statny dlh? Ano, treba mysliet dopredu, ale takto? Nech maju platy ake maju, ale nech platia za vsetko ako my. Za byt, elektrinu, plyn, dane, vodne, stocne, atd. Ony maju privilegia a aj tie sa im zdaju male!  |
Ty si fakt poriadny LOL a nic o tom nevies. Ved deficit sa znizuje. A po par rokoch sa vyrovname aj cechom a aj ich predbehneme, vdaka tomu, ze my sme zacali z reformamy uz takto skorej. Podla mna su reformy dobre, az na cast o skolstve. |
|
| Návrat hore |
|
 |
azimut3 Medium Expert

|
Zaslal: 08 Jan 2006, 20:44 Predmet: |
|
|
| A co sa tyka tych polatov. Vobec by som ich neznizoval. Len na jeden mesiac by som ich dal do podmienok nasho pracoviteho ludu, ale to je vsetko. |
|
| Návrat hore |
|
 |
azimut3 Medium Expert

|
Zaslal: 08 Jan 2006, 20:46 Predmet: |
|
|
| Rubiki napísal: |
No preto treba dosiahnut aby bolo obyvatelstvo spokojne, potom bude vacsina drzat hubu . Hypermarkety maju asi dobre zlavy , ale neviem nechodim tam casto |
Lenze Rubiki uvedom si, ze spokojnost obyvatelstva na Slovensku sa jednoznacne dosiahnut neda. Vzdy tu budu ludia, ktori budu nespokojny s tim co maju. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Behemoth Light Star

Stav:  Založený: 20.03.2005 Príspevky: 216 Bydlisko: Banská Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2006, 22:21 Predmet: |
|
|
| azimut3 napísal: |
| A co sa tyka tych polatov. Vobec by som ich neznizoval. Len na jeden mesiac by som ich dal do podmienok nasho pracoviteho ludu, ale to je vsetko. |
pekne napísane |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6601 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2006, 23:16 Predmet: |
|
|
| Nie som za znizenie platov. Nech im ostanu take, ake maju. Chcel by som vidiet, co by sme robili my na ich mieste.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 3584 Bydlisko: Not Kosher Karma: 
|
Zaslal: 08 Jan 2006, 23:39 Predmet: |
|
|
By ste im znizili, to by bola motivacia do kradnutia..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
drakeman Guru

Stav:  Založený: 29.11.2004 Príspevky: 2516 Bydlisko: Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2006, 0:16 Predmet: |
|
|
| ja by som im ich veru znizil a nedal ziadne priplatky a ani nic. max tak na vianoce ale aj to nie vela. nech si zoberu kolko ludi dostava len sprostu potrebu a musia platiti velke vydavky za vodu, elektrik, plyn. skratak ziju v chodobe a hentky cocoti sa maju ako odbre... by som ich dal 5k a nech s tym ziju mesiac |
|
| Návrat hore |
|
 |
zupanok Medium Star

Stav:  Založený: 19.12.2005 Príspevky: 314 Bydlisko: MT Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2006, 16:25 Predmet: |
|
|
| dal som "nie", ja by som im ho úplne zrušil, hladom by neumreli |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|