pekne napísaneazimut3 napísal:A co sa tyka tych polatov. Vobec by som ich neznizoval. Len na jeden mesiac by som ich dal do podmienok nasho pracoviteho ludu, ale to je vsetko.
Ste za znizenie platov poslancov NR?
ja by som im ich veru znizil a nedal ziadne priplatky a ani nic. max tak na vianoce ale aj to nie vela. nech si zoberu kolko ludi dostava len sprostu potrebu a musia platiti velke vydavky za vodu, elektrik, plyn. skratak ziju v chodobe a hentky cocoti sa maju ako odbre... by som ich dal 5k a nech s tym ziju mesiac
-
scortyak47
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
scortyak47
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
haliegro
Medium Star
tu minimalnu mzdu mi hojko ukradol z ust! aj ja by som im dala len minimalnu mzdu, nech vedia, do coho posielaju beznych smrtelnikov. samozrejme nevyhnutne naklady spojene s ich pracou by boli hradene zo statneho rozpoctu, dalej by odo mna dostavali priplatky za kazdu ucast na sneme,aby tam nechodili ako na hodiny klavira, ale aby si uvedomili na co sedia v parlamente. dostavali by prirazky za dobre odvedenu pracu - prosperujuce projekty, vhodne rozhodnutia a riesenie problemov a naopak zrazky za kiksy, ktore stat stoja privysoke ciastky. takze by som zrusila aj imunitu. kazdy musi zodpovedat za svoje ciny. tymto sposobom (aspon si myslim) by sli do politiky kreativni ludia s dobrymi napadmi a hlavne sli by tam z presvedcenia a hlupaci a babraci by odtial sami od seba v priebehu casu pomizli, pretoze by z (momentalnej) minimalnej mzdy nevedeli vyzit.