nech si znižia aj na 200SK a potom nech rožky predavaju zadarmo a olej,kura, nech stoji 2Sk a platenie bytu 5Sk a napr. Nový PC - 50Sk a potom my to je úplne jedno!".
Slizko napísal:nech si znižia aj na 200SK a potom nech rožky predavaju zadarmo a olej,kura, nech stoji 2Sk a platenie bytu 5Sk a napr. Nový PC - 50Sk a potom my to je úplne jedno!".
Takto by sme sa vratili este do cias pred komunismom.
Priznam sa ze je mi to jedno nam to nepomoze a oni budu potom kradnut este viac, brat uplatky a Pali aspon bude mat koho zatykat a obvinovat z korupcie. Co nezarobia to nam aj tak zoberu.
hojko napísal:Samozrejme, nech ich znizia aj na minimalnu mzdu
presne tak! ked niekto chce robit politiku pre ludi, tak si vystaci aj s minimalnou mzdou. Takto maju nehorazne prachy a na ludi seru!!! (sry hojko za to seru:) )
Ale ved nech si ziju, ja byt nimi,tiez by som chcel vela zarabat, ved oni su ti najvyssi,tak nech sa aj tak citia Jediny problem s peniazmi je ten,ze ich nikdy nieje dost
tu minimalnu mzdu mi hojko ukradol z ust! aj ja by som im dala len minimalnu mzdu, nech vedia, do coho posielaju beznych smrtelnikov. samozrejme nevyhnutne naklady spojene s ich pracou by boli hradene zo statneho rozpoctu, dalej by odo mna dostavali priplatky za kazdu ucast na sneme,aby tam nechodili ako na hodiny klavira, ale aby si uvedomili na co sedia v parlamente. dostavali by prirazky za dobre odvedenu pracu - prosperujuce projekty, vhodne rozhodnutia a riesenie problemov a naopak zrazky za kiksy, ktore stat stoja privysoke ciastky. takze by som zrusila aj imunitu. kazdy musi zodpovedat za svoje ciny. tymto sposobom (aspon si myslim) by sli do politiky kreativni ludia s dobrymi napadmi a hlavne sli by tam z presvedcenia a hlupaci a babraci by odtial sami od seba v priebehu casu pomizli, pretoze by z (momentalnej) minimalnej mzdy nevedeli vyzit.