Ste za znizenie platov poslancov NR?

Diskusie na politické témy...

Ste za znizenie platov poslancov NR?

Jednoznacne ano
119
73%
Asi ano
7
4%
Skor ano :)
7
4%
Nie
29
18%

Celkom hlasov: 162

herrtod
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa herrtod »

sundevil napísal:pocuj ked to ty tak vsetko vies, tak preco tam nesedis ty?
obsadil si mi miesto
panter2005
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa panter2005 »

Tie platy su neprimerane a dva bodky... Moj navrh: Dat im dvojnasobok minimalnej mzdy a nie priemernej... + zrusit imunitu, zobrat byt a rezijky... Nech cestuju ako normalny ludia busom alebo autom - samozrejme ako dobry zamestnavatel im cestu preplatim... Tie reformy nerobili poslanci ale len niektory jednotlivci... niektory - ci vecsina tam len stlaca tlacidla... :wink:
S@ndman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa S@ndman »

t0m4s3:Ok vysku platov nechajme tak.Ale zasluzia si podla teba za to ako bacuju na Slovensku tie prachy?
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

t0m4s3 napísal:vobec nie. Vsetci ste ako Fico. Vsetko je zle, na vsetko pi*ung, sami by ste nespravili ani 1% toho co oni. Proste klasika - vzdy bude vsetko zle, pokial si to narod bude mysliet. Tie platy su podla mna primerane a bodka.
Kedze spokojnost obyvatelstva je jeden z ukazovatelov tak asi to co spravili nebolo az tak uspesne, tym padom sa netreba cudovat ze je vacsina za ANO.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Rubiki napísal:Kedze spokojnost obyvatelstva je jeden z ukazovatelov tak asi to co spravili nebolo az tak uspesne, tym padom sa netreba cudovat ze je vacsina za ANO.
ja sa necudujem. Ja vyjadrujem svoj nazor a jedine co s nim mozte spravit je precitat si ho a suhlasit alebo nesuhlasit s nim. Tecka
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Rubiki napísal:Kedze spokojnost obyvatelstva je jeden z ukazovatelov tak asi to co spravili nebolo az tak uspesne, tym padom sa netreba cudovat ze je vacsina za ANO.
spokojnost obyvatelstva? takze ked budeme mat 75% ludi co sa nevyznaju do ekonomickych veci tak to znamena ze 75% ludi bude proti ekonimockej politike statu, tak to vidim ja, a tak to je vo vsetkom ostatnom, lud nebol nikdy najmudrejsi, to si treba uvedomit, na serioznu pracu musia byt odbornici /nevravim, ze v sucasnosti su vsade odbornici/
a este takto, ked berieme spokojnost ludi ako klucovy ukazovatel, tak sa pytam, preco kazdy den hypermakety praskaju vo svikoch, tolko je tam ludi, mladych starych a vraj aka je u nas chudoba
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

sundevil napísal:spokojnost obyvatelstva? takze ked budeme mat 75% ludi co sa nevyznaju do ekonomickych veci tak to znamena ze 75% ludi bude proti ekonimockej politike statu, tak to vidim ja, a tak to je vo vsetkom ostatnom, lud nebol nikdy najmudrejsi, to si treba uvedomit, na serioznu pracu musia byt odbornici /nevravim, ze v sucasnosti su vsade odbornici/
a este takto, ked berieme spokojnost ludi ako klucovy ukazovatel, tak sa pytam, preco kazdy den hypermakety praskaju vo svikoch, tolko je tam ludi, mladych starych a vraj aka je u nas chudoba
No preto treba dosiahnut aby bolo obyvatelstvo spokojne, potom bude vacsina drzat hubu :wink: . Hypermarkety maju asi dobre zlavy :roll: , ale neviem nechodim tam casto
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Rubiki napísal:No preto treba dosiahnut aby bolo obyvatelstvo spokojne, potom bude vacsina drzat hubu :wink: . Hypermarkety maju asi dobre zlavy :roll: , ale neviem nechodim tam casto
nejak tak ako v CR? Vlada udrzuje ludi v tom ze vsetko je super, poskytuje im to co chcu, vacsina ludi nepinda ale na druhu stranu za par rokov krachne ekonomik a co potom?
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

t0m4s3 napísal:nejak tak ako v CR? Vlada udrzuje ludi v tom ze vsetko je super, poskytuje im to co chcu, vacsina ludi nepinda ale na druhu stranu za par rokov krachne ekonomik a co potom?
No ved to je ten problem, udrzat spokojnost a nezrusit tym vlastny stat :wink:
sundevil
VIP
VIP

t0m4s3 napísal:nejak tak ako v CR? Vlada udrzuje ludi v tom ze vsetko je super, poskytuje im to co chcu, vacsina ludi nepinda ale na druhu stranu za par rokov krachne ekonomik a co potom?
asi tak nejak, EU kritizuje CR, ze nezavadza reformy, ktore su potrebne, a za to vsetko moze cesky lud dakovat CSSD, ze vsetky nepopularne opatrenia sa presuvaju stale dalej a dalej, ved raz ich budu musiet urobit, minimalne pre splnenie podmienok rozpoctu EU, prijatie eura a pod.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

sundevil napísal:asi tak nejak, EU kritizuje CR, ze nezavadza reformy, ktore su potrebne, a za to vsetko moze cesky lud dakovat CSSD, ze vsetky nepopularne opatrenia sa presuvaju stale dalej a dalej, ved raz ich budu musiet urobit, minimalne pre splnenie podmienok rozpoctu EU, prijatie eura a pod.
momentalne je v CR vyssia zivotna uroven ako v SR, o tom ziadna. Ale ake obete to prinesie v dalsich rokoch? To si mozme len domysliet. Ak buduce volby vyhra CSSD + KSC tak CR pojde do peknych sr*****. Je az zarazajuce ze to ludia nevidia a zeru Paroubkovi tie dristy. Naozaj som zvedavy na vysledky najblizsich volieb ako v SR tak aj v CR.
sundevil
VIP
VIP

mozes ocakavat dalsie zvysenie preferencii stran typu KSS, KSC, SMER, CSSD
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

ja sa chcem mat teraz dobre a nie o par rokov! O par rokov uz mozno nebude ani EU. Vsetko je sprivatizovane a nemame uz co predat. Co potom predame, aby sme aspon z casti vratili statny dlh? Ano, treba mysliet dopredu, ale takto? Nech maju platy ake maju, ale nech platia za vsetko ako my. Za byt, elektrinu, plyn, dane, vodne, stocne, atd. Ony maju privilegia a aj tie sa im zdaju male! :x
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

sundevil napísal:spokojnost obyvatelstva? takze ked budeme mat 75% ludi co sa nevyznaju do ekonomickych veci tak to znamena ze 75% ludi bude proti ekonimockej politike statu, tak to vidim ja, a tak to je vo vsetkom ostatnom, lud nebol nikdy najmudrejsi, to si treba uvedomit, na serioznu pracu musia byt odbornici /nevravim, ze v sucasnosti su vsade odbornici/
Takze ti spokojni sa do toho rozumeju a ti co len pindaju su nevzdelanci hmm :roll: Ani ty niesi pravdepodobne nejaky ekonom a nevidis do toho a si tiez len ovplivneny propagandov, ale opacnou, ako - reformy - o xy rokov sa budeme mat dobre, atp...
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

Myslim, ze si nezasluzia take platy ked si tam chodia ako do kurnika kedy sa im zachce :evil: :evil:
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

ja si myslim, ze vacsina je za to aby im znizili platy, lebo az tolko nerobia kolko zarabaju. Tak urobte nieco aj vy pre to! Hacknite sa na ich ucty a vybielte ich. :lol: :lol: :lol: Co vy na to? :)
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Behemoth »

moja odpoveď znie určite áno pretože skoro nič tam nerobia a kým niečo schvália tak to trvá večnost a keď to schvália tak je to poriadna hovedina ... z 90% prípadov ... môj názor .. znížiť platy :wink:
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa azimut3 »

peter9cipa napísal:ja sa chcem mat teraz dobre a nie o par rokov! O par rokov uz mozno nebude ani EU. Vsetko je sprivatizovane a nemame uz co predat. Co potom predame, aby sme aspon z casti vratili statny dlh? Ano, treba mysliet dopredu, ale takto? Nech maju platy ake maju, ale nech platia za vsetko ako my. Za byt, elektrinu, plyn, dane, vodne, stocne, atd. Ony maju privilegia a aj tie sa im zdaju male! :x
Ty si fakt poriadny LOL a nic o tom nevies. Ved deficit sa znizuje. A po par rokoch sa vyrovname aj cechom a aj ich predbehneme, vdaka tomu, ze my sme zacali z reformamy uz takto skorej. Podla mna su reformy dobre, az na cast o skolstve.
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

A co sa tyka tych polatov. Vobec by som ich neznizoval. Len na jeden mesiac by som ich dal do podmienok nasho pracoviteho ludu, ale to je vsetko.
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Rubiki napísal:No preto treba dosiahnut aby bolo obyvatelstvo spokojne, potom bude vacsina drzat hubu :wink: . Hypermarkety maju asi dobre zlavy :roll: , ale neviem nechodim tam casto
Lenze Rubiki uvedom si, ze spokojnost obyvatelstva na Slovensku sa jednoznacne dosiahnut neda. Vzdy tu budu ludia, ktori budu nespokojny s tim co maju.
Napísať odpoveď