STEAM - diskusia / problemy / otazky

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

na custom mi najde..ale to nechapem preco nenajde ked kliknem na Internet...minule to fungovalo, no to ma netrapi, hlavne ze uz nehostujem :)
hudkinson
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hudkinson »

Vysiel novy update Steam clienta, ktory kompletne meni cele jeho UI, zatial je len v beta verzii ale urcite stoji zato si ho skusit.
http://store.steampowered.com/news/3501/
http://store.steampowered.com/uiupdate/
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Vcera som ho testoval..Celkom zaujimavo spravene..
Narazil som vsak hned na dve chyby, ktore nastastie uz boli na ich oficial fore vyriesene :)
Prvy bol ohladne nezobrazenia ponuky, ked clovek klikol napriklad na Friends (cize scroll menu bolo bez popisov)
A druhy bol, ze v hlavnom okne sa nezobrazovali ziadne spravy, ale v lavo hore pisalo shell error.

Pozeram vsak, ze dnes vysiel update, ktory to menu vyriesil :)
Fredka171
In memory
In memory
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fredka171 »

hudkinson: taka blba, ale uprimna otazka.. a pytam sa aj za viacerych :smt006 da sa na Steame cheatovat? ze nie :!: :?: tak som pocul ze nie a zatat mi nikto este do cheaterou nenadaval a bolo to inde castee.....
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

na steame sa samozrejme cheatovat da, ale s tym rizikom, ze ak hras na publicu so zapnutym VAC, riskujes BAN na svoj account. Kedze kopec ludi uz na svojich accountoch ma hier viacej, tak to radsej neriskuju :) Nestoji to za to. Hlavne vdaka tomu je na steam serveroch malo cheaterov.
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Zdravim, nedavno som si zalohoval nejake hry zo steamu. Konkretne GTA IV a Frontlines Fuel of War 2 na DVDcka. Dnes som si chcel obnovit FFoW 2 a chcelo to odomna druhe dvdcko. Dal som ho tam a pytalo si to stale. Neviete co s tym?
Dik
Prílohy
steam.jpg
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

asi sa ti to zle zazalohovalo, zalohuj radsej na iny disk...
je pravdepodobne, ze to budes muset stiahnut znova
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

To iste s diskom dva sa stalo aj kamosovi. Dal ho tam a stale to pytalo. Neviem co je to za problem. Tuto sluzbu preto ani nevyuzivam na Steame. Ak chcem zalohovat tak len napalim tie gfc subore alebo ked hra nema tieto subore tak ten adresar s hrou kde je preloadnuta/instalovana v steam adresari.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Steam - Navod na kupu hry

Príspevok od používateľa Soviet »

Kedze podrobnejsi navod na kupu hry cez steam pomocou som nenasiel a niekomu to moze robit problemy, zbuchal som take jednoduche How To pomocou screenov.

Vyber hry
1. Prejdeme na stranku: http://store.steampowered.com/, kde zadame nazov hry.
2. Hra sa nam zobrazi v vysuvacom menu, kde nanu klikneme.
1.PNG
Vlozenie hry do nakupneho kosika
3. Pod hrou je vzdy viacero moznosti kupenia danej hry a pripadne jej /datadiskov/multipackov a podobne. Podla vlastneho uvazenia teda vyberame danu moznost pri tej danej hre, kde klikame na Add to Chart.
2.PNG
Vyber typu kupy hry
4. Po kliknuti na Add to chart v predchadzajucom kroku, by Vas malo automaticky hodit na okno "Your Item's Been Added".
- Continue Shopping --> tato moznost je tu v pripade, ze chcete naraz kupit viacero hier. Po jej kliknuti Vas presmeruje naspat do steam store.
- Purchase for myself --> Po kliknuti na tuto moznost zakupujete hru priamo na Vas ucet steamu. Hra bude dostupna po jej kupe teda len Vam. Vyberieme teda tuto moznost.
- Purchase as a gift--> Ak chcete danu hru kupit kamosovi vyberame tuto moznost a dana hra sa mu automaticky po zakupeni zobrazi v zozname moznych instalovanych hier.
3.PNG
Prihlasenie sa
5,6,7. Ak nieste na steam stranke automaticky prihlaseny, vyzve Vas to k prihlaseniu. Prihlaste sa.
4.PNG
Vyplnenie udajov
8. Vyplnite pravdivo udaje v nasledovnej tabulke a Odosleme poziadavku
- Security code sa nenachadza na vsetkych kartach a tak je mozne ze platba Vasou kartou nebude mozna. V pripade, ze karta dany kod ma, tak sa zadava zo zadnej strany karty posledne trojcislie.
5.PNG
Alternativa platby - Paypal:
V pripade, ze chceme platit danu hru cez paypal, vyberieme moznost Paypal, kde po vyplneni udajov a po kliknuti na Continue budeme presmerovany na stranku paypalu, kde sa prihlasime pod svojim paypalovym kontom.
Automaticky po prihlaseni by mala byt zobrazena dana objednavka, ktoru treba len potvrdit a hra je automaticky zakupena.

V pripade otazok som ready a automaticky budem postup pripadne upravovat a pridavat potrebne informacie..Ked budem najblizsie kupovat nejaku hru, tak pofotim este ostavajuce screeny paypalu a podobne.

Posledny update navodu 3.3.2011
Pindo01
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pindo01 »

No potreboval by som poradit mam takyto problem ludia steam account mi ide v pohode ale co sa tyka frendov tie mi vobec nechcu ist proste ked sa napajam na svoj steam tak mi len vipise friends - offline a dalej už nic nejde prosim velmi poradte mi ak uz mal niekto tiez taky problem lebo neviem si už rady stym :cry: :smt017 predom vam DAKUJEM
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

mas este stary alebo novy steam beta klient ?
Pindo01
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

No ja mam account stary ak to mysliš ale proste steam pracuje vidim to ze vykonava operacie v spravcovy uloh ale ako aplikacia sa frendy nepustia chapeš proste stale mi pise Friends - offline :?

//autoeditácia príspevku (14 Mar 2010, 16:37)
A este steamko som preistalovaval a stale nic nepomaha :(
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

skus si to prehodit na najnovsi steam beta - ze co ti to spravi - ked sa ti to nebude pacit - da sa to prehodit naspat ale aspon budeme mudrejsi ked ti uz ti friendsovia naskocia.

klikni : steam > settings > beta > change > beta participation > UI Update
Pindo01
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

a kde to presne mam kliknut na ten beta steam ?
ako ten postup co si mi poslal ?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

aha sorry som si teraz vsimol ze ty tam mas iny popis:
vlavo hore v steam okne klikni na file, dalej settings - otvori sa ti okno a niekde v strede mas napisane beta participation - klikni tam a vyber si UI Update
Pindo01
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

no sry Rochedo ale asi som ti nepovedal ze mne nejde okno co mas tie funkcie otvorit proste ze nejde sa mi na tie frendy dostat keby ze mam online tak v pohode to slape a dam aj to UI update vies

//autoeditácia príspevku (14 Mar 2010, 21:37)
:D ako som ti uz pisal rochedo tak som to vyriesil co sa tyka toho UI Updatu na toho clienta su tam bugy na steame a chcem sa ta este spytat ty mas uz updatovany ten client beta participation no ze ci sa to oplati menit steam i ked pisali toto o tom UI UPDATE #1 (24.2.2010 - 12:25): Objavil sa hneď prvý dosť závažný bug novej verzie steamu a to, že sa nezobrazujú texty v jednotlivých položkách. ...Pribudla zlepšená grafika, kvalitnejšie ovládanie, lepšia komunikácie s priateľmi a omnoho viac. V novinke si povieme ako si ho nastaviť a dozviete sa ďalšie informácie a to vraveli ze je tam nove Pribudla zlepšená grafika, kvalitnejšie ovládanie, lepšia komunikácie s priateľmi a omnoho viac.. no tak napisa ci ti to ide v pohode ok ? :wink:
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

ten novy klient sa podla mna oplati - onedlho to uz bude aj tak nahodene ako povinny update - ten prvy update mal problemy so zobrazovanim poloziek - uz na to vydali patch a zatial mi funguje vsetko a som nezaznamenal nijake podstatne bugy
Pindo01
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

takze vravis ze ked s ito updatoval funguje to to v pohode jo ? a opravily tie bugy co boli pred tym hej ci este ne ?
hudkinson
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hudkinson »

Opravili, aj ked sa este sem tam niejaka ta chyba najde. Zoznam opravenych chyb:
http://forums.steampowered.com/forums/s ... ostcount=1
Pindo01
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

a jo este som xcel rochedo ten update je uz nahodeny pernamentne alebo stale len beta verzia ? no tak lebo nechcem zase aby som preinstalovaval steama aj ked si mi spominal ze sa to da vratit naspet v tom Beta Participation ... no a cital som hudkinson co tam opravovali od toho 23 februara no ale tak potom ked ze to uz fachci skoro 2 mesiace tak neni co riešit ak by ze zase najaky problem sa vyskytol tak sa vam ozvem chlapci :wink: :smt006
Napísať odpoveď