STEAM - diskusia / problemy / otazky
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
mas este stary alebo novy steam beta klient ?
-
Pindo01
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
No ja mam account stary ak to mysliš ale proste steam pracuje vidim to ze vykonava operacie v spravcovy uloh ale ako aplikacia sa frendy nepustia chapeš proste stale mi pise Friends - offline 
//autoeditácia príspevku (14 Mar 2010, 16:37)
A este steamko som preistalovaval a stale nic nepomaha
//autoeditácia príspevku (14 Mar 2010, 16:37)
A este steamko som preistalovaval a stale nic nepomaha
skus si to prehodit na najnovsi steam beta - ze co ti to spravi - ked sa ti to nebude pacit - da sa to prehodit naspat ale aspon budeme mudrejsi ked ti uz ti friendsovia naskocia.
klikni : steam > settings > beta > change > beta participation > UI Update
klikni : steam > settings > beta > change > beta participation > UI Update
-
Pindo01
Light Expert
a kde to presne mam kliknut na ten beta steam ?
ako ten postup co si mi poslal ?
ako ten postup co si mi poslal ?
aha sorry som si teraz vsimol ze ty tam mas iny popis:
vlavo hore v steam okne klikni na file, dalej settings - otvori sa ti okno a niekde v strede mas napisane beta participation - klikni tam a vyber si UI Update
vlavo hore v steam okne klikni na file, dalej settings - otvori sa ti okno a niekde v strede mas napisane beta participation - klikni tam a vyber si UI Update
-
Pindo01
Light Expert
no sry Rochedo ale asi som ti nepovedal ze mne nejde okno co mas tie funkcie otvorit proste ze nejde sa mi na tie frendy dostat keby ze mam online tak v pohode to slape a dam aj to UI update vies
//autoeditácia príspevku (14 Mar 2010, 21:37)
ako som ti uz pisal rochedo tak som to vyriesil co sa tyka toho UI Updatu na toho clienta su tam bugy na steame a chcem sa ta este spytat ty mas uz updatovany ten client beta participation no ze ci sa to oplati menit steam i ked pisali toto o tom UI UPDATE #1 (24.2.2010 - 12:25): Objavil sa hneď prvý dosť závažný bug novej verzie steamu a to, že sa nezobrazujú texty v jednotlivých položkách. ...Pribudla zlepšená grafika, kvalitnejšie ovládanie, lepšia komunikácie s priateľmi a omnoho viac. V novinke si povieme ako si ho nastaviť a dozviete sa ďalšie informácie a to vraveli ze je tam nove Pribudla zlepšená grafika, kvalitnejšie ovládanie, lepšia komunikácie s priateľmi a omnoho viac.. no tak napisa ci ti to ide v pohode ok ? 
//autoeditácia príspevku (14 Mar 2010, 21:37)
ten novy klient sa podla mna oplati - onedlho to uz bude aj tak nahodene ako povinny update - ten prvy update mal problemy so zobrazovanim poloziek - uz na to vydali patch a zatial mi funguje vsetko a som nezaznamenal nijake podstatne bugy
-
Pindo01
Light Expert
takze vravis ze ked s ito updatoval funguje to to v pohode jo ? a opravily tie bugy co boli pred tym hej ci este ne ?
-
hudkinson
Expert
Opravili, aj ked sa este sem tam niejaka ta chyba najde. Zoznam opravenych chyb:
http://forums.steampowered.com/forums/s ... ostcount=1
http://forums.steampowered.com/forums/s ... ostcount=1
-
Pindo01
Light Expert
a jo este som xcel rochedo ten update je uz nahodeny pernamentne alebo stale len beta verzia ? no tak lebo nechcem zase aby som preinstalovaval steama aj ked si mi spominal ze sa to da vratit naspet v tom Beta Participation ... no a cital som hudkinson co tam opravovali od toho 23 februara no ale tak potom ked ze to uz fachci skoro 2 mesiace tak neni co riešit ak by ze zase najaky problem sa vyskytol tak sa vam ozvem chlapci

je to len beta - da sa vratit naspat - pouzivam to odkedy to vydali a nemam s tym ziaden problem
-
Pindo01
Light Expert
JJ vidim ze to je beta a kedy bude potom to nahodene pernamentne nevieš ale pekne to vypada no musim si na to zvyknut na novy vzhlat celeho steamu 
neviem - mozno este nejaky ten mesiac kym sa vyladia vsetky chyby
-
Pindo01
Light Expert
No snad to bude cim skor lebo ked som to upratol tak vsimol som si ze stale mi roby tu istu chybu co aj v starom cliente ze pise ze hlada siet a friendy su offline hlavne to roby mi ked som v hre trebarz v csku a potom mi to vypadne so servera vieš
takze taketo chyby ma stale valve a to ako som vravel mam uz 2 steam a stale mi to sa je*e no 
-
Soviet
Darca
Ja by som problem hladal niekde inde ako v steame..skorej prezriet spyware a podobne..Kedze steam isto nemoze zato, ze ti len tak vypadnes zo servera..Islo ti to niekedy ok? co si menil odvtedy..Kedy sa to priblizne zacalo a pod?
Vyskusaj tento postup, mozno ti pomoze. https://support.steampowered.com/kb_art ... -YOHZ-1403
-
Pindo01
Light Expert
Hmm Soviet no tak ked som mal prvy svoj steam 2005 este ked nebol ten novsi client bez tych ikon atd od 2006 tak to slo v pohode a v lete 2008 ked som si nacucal druhe steamko tak mi to nahle zacalo robyt ked som hral hned csko a to potom som ako mi aj ostatny povedali ze preistaluj steam alebo clienta a nepomohlo mi nic stale sa to tahalo az do dnes len co pomaha tak je ze vypnem frendy a pokoj bez toho to neroby neplechu vies spyware nepouzivam ten program 
no co tebe pomaha ten spyware mas snim skusenosti ?
no co tebe pomaha ten spyware mas snim skusenosti ?
-
lekoklatik
VIP
Pindo pises ako malomocny. Nehovorim len o gramatike.
To co tu ty popisujes je totalne zmatene. Raz sa mi zda ze ti nezobrazuje friends a potom pises ze ta vyhadzuje zo serveru ked hras CS. Si asi prvy clovek co ma takyto divny problem a urcite nie je chyba na strane steamu.
Si vobec prihlaseny? Nie si v offline mode? Si vobec prihlaseny cez friends? Nemas tma offline? (vid priloha)
//3x som musel prečítať čo si chcel napísať. Predaj acc odinštaluj klienta.
To co tu ty popisujes je totalne zmatene. Raz sa mi zda ze ti nezobrazuje friends a potom pises ze ta vyhadzuje zo serveru ked hras CS. Si asi prvy clovek co ma takyto divny problem a urcite nie je chyba na strane steamu.
Si vobec prihlaseny? Nie si v offline mode? Si vobec prihlaseny cez friends? Nemas tma offline? (vid priloha)
//3x som musel prečítať čo si chcel napísať. Predaj acc odinštaluj klienta.
- Prílohy
-
- Untitled-1.jpg (39.2 KiB) 1500 zobrazení
-
Pindo01
Light Expert
hmm tak ty asi nechapes co som ja myslel ty si cely zmeteny
a vyser sa na gramatiku tu to nikto nezohladnuje a asi nemam prvy den steam takze viem urcite ako sa zapinaju friends a sak preco asi by nemala byt chyba vo steame kedze to neroby nikde inde len an steame a ked su friends online
no a aporopo pisal som ked som v hre a na servery tak to padne so serveru a pochopitelne aj friendy ty jelen 
//autoeditácia príspevku (18 Mar 2010, 15:44)
PS: este lekoklatik ja som sa praveze pred tym vyjadril k tomu co vravel soviet a este tomu neuveris ale nie som jediny co mam takyto problem so steamom a s vypadavanim hry so serveru a ja ti stejne chyba bude v steame mozes sa ich kolko xces zastavat ale ze za to moze len a len valve !
//autoeditácia príspevku (18 Mar 2010, 15:44)
PS: este lekoklatik ja som sa praveze pred tym vyjadril k tomu co vravel soviet a este tomu neuveris ale nie som jediny co mam takyto problem so steamom a s vypadavanim hry so serveru a ja ti stejne chyba bude v steame mozes sa ich kolko xces zastavat ale ze za to moze len a len valve !
Tak toto ti ja nezozeriem ze ty si regnuty na Steame od 2005 ked za prve nevies ani normalne pisat, vyslovnost mas ako nejaky cigos z Galanty a ten tvoj problem co tu stale popisujes mi akosi nejde do hlavy. Napis normalne co chces sprevadzkovat alebo co ti nejde. To ze ta odpoji od servera si ries so svojim poskytovatelom netu alebo prevadzkovatelom servera.