tak čo Gangy, už si sa rozhodol? ak stále nie, skus napísať na icq Gabovi Očenášovi (tichepc.sk) a poradiť sa priamo s ním, čo ho poznám, pokiaľ má čas, vždy je ochotný poradiť.. ohľadom sortimentu čo ponúka, má vynikajúce skúsenosti
Ano ja viem uz som s nim pomenil vela mailov a viem ze je velmi ochotny. Rozhodnuty uz som ale teraz kupujem kopu inych veci takze chladic na hdd musi chvilu pockat.
zachariasko napísal:tak čo Gangy, už si sa rozhodol? ak stále nie, skus napísať na icq Gabovi Očenášovi (tichepc.sk) a poradiť sa priamo s ním, čo ho poznám, pokiaľ má čas, vždy je ochotný poradiť.. ohľadom sortimentu čo ponúka, má vynikajúce skúsenosti
Bohužiaľ ceny nemá až také dobré.Napr silentmaxx vynde o 300sk viac.
No tak dnes mi to prislo, musim povedat ze prevedenie ja nozaj velmi kvalite ale co ma na tom zaujalo najviac bolo ze ten hdd tam pasuje na milimeter presne. Najprv som sa bal ze ho tam ani nenatlacim ale podarilo sa a uplne krasne tam zapadol, kupil som si k tomu aj teplotne cidlo takze vam potom poviem ako su na tom teploty a samozrejme aj hluk, len este musim pockat kym mi pride doska zo servisu.
Gangy napísal:No tak dnes mi to prislo, musim povedat ze prevedenie ja nozaj velmi kvalite ale co ma na tom zaujalo najviac bolo ze ten hdd tam pasuje na milimeter presne. Najprv som sa bal ze ho tam ani nenatlacim ale podarilo sa a uplne krasne tam zapadol, kupil som si k tomu aj teplotne cidlo takze vam potom poviem ako su na tom teploty a samozrejme aj hluk, len este musim pockat kym mi pride doska zo servisu.
ved ale vsetky 3,5" disky by tam mli pasovat na milimeter presne, ved maju na to normu
inak som zvedavy na tvoju reakciu, aj ja mam zalusk na takuto vecicku, ale som skepticky, moc tomu neverim