Stisenie HDD

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
17
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 17 »

Gangy napísal:Ty evidentne nevies co je to raptor...
http://pevne-disky.alza.sk/western-digi ... d62668.htm

Nabuduce sa trocha zamysli nad tym co je v teme nez zbrlko odpises to co ta prve napadne.
nie nie to vobec nie :?

ja iba pisem, ako som to riesil ja. ale u mna bolo viac tych zlych faktorov...
zachariasko
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zachariasko »

tak čo Gangy, už si sa rozhodol? ak stále nie, skus napísať na icq Gabovi Očenášovi (tichepc.sk) a poradiť sa priamo s ním, čo ho poznám, pokiaľ má čas, vždy je ochotný poradiť.. ohľadom sortimentu čo ponúka, má vynikajúce skúsenosti
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ano ja viem uz som s nim pomenil vela mailov a viem ze je velmi ochotny. Rozhodnuty uz som ale teraz kupujem kopu inych veci takze chladic na hdd musi chvilu pockat.
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

zachariasko napísal:tak čo Gangy, už si sa rozhodol? ak stále nie, skus napísať na icq Gabovi Očenášovi (tichepc.sk) a poradiť sa priamo s ním, čo ho poznám, pokiaľ má čas, vždy je ochotný poradiť.. ohľadom sortimentu čo ponúka, má vynikajúce skúsenosti
Bohužiaľ ceny nemá až také dobré.Napr silentmaxx vynde o 300sk viac.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Cena nie je tak strasna - http://www.tichepc.sk/produkt/Silentmax ... -1562.html 1545 Sk, ale stale je to pomerne o dost drahsie ako vyjde v prepocte v Cechach http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 60000008X1 990,- - nechapem kde sa beru tie rozdiely, nenazranost obchodnikov?
Gangy
Darca
Darca

No tak dnes mi to prislo, musim povedat ze prevedenie ja nozaj velmi kvalite ale co ma na tom zaujalo najviac bolo ze ten hdd tam pasuje na milimeter presne. Najprv som sa bal ze ho tam ani nenatlacim ale podarilo sa a uplne krasne tam zapadol, kupil som si k tomu aj teplotne cidlo takze vam potom poviem ako su na tom teploty a samozrejme aj hluk, len este musim pockat kym mi pride doska zo servisu.
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Gangy napísal:No tak dnes mi to prislo, musim povedat ze prevedenie ja nozaj velmi kvalite ale co ma na tom zaujalo najviac bolo ze ten hdd tam pasuje na milimeter presne. Najprv som sa bal ze ho tam ani nenatlacim ale podarilo sa a uplne krasne tam zapadol, kupil som si k tomu aj teplotne cidlo takze vam potom poviem ako su na tom teploty a samozrejme aj hluk, len este musim pockat kym mi pride doska zo servisu.
ved ale vsetky 3,5" disky by tam mli pasovat na milimeter presne, ved maju na to normu :)

inak som zvedavy na tvoju reakciu, aj ja mam zalusk na takuto vecicku, ale som skepticky, moc tomu neverim
Gangy
Darca
Darca

No ved ale ja som to kupoval prvy krat, nevedel som ze to bude harddisku na mieru :)
Napísať odpoveď