Stisenie HDD

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

No tak dnes mi to prislo, musim povedat ze prevedenie ja nozaj velmi kvalite ale co ma na tom zaujalo najviac bolo ze ten hdd tam pasuje na milimeter presne. Najprv som sa bal ze ho tam ani nenatlacim ale podarilo sa a uplne krasne tam zapadol, kupil som si k tomu aj teplotne cidlo takze vam potom poviem ako su na tom teploty a samozrejme aj hluk, len este musim pockat kym mi pride doska zo servisu.
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Gangy napísal:No tak dnes mi to prislo, musim povedat ze prevedenie ja nozaj velmi kvalite ale co ma na tom zaujalo najviac bolo ze ten hdd tam pasuje na milimeter presne. Najprv som sa bal ze ho tam ani nenatlacim ale podarilo sa a uplne krasne tam zapadol, kupil som si k tomu aj teplotne cidlo takze vam potom poviem ako su na tom teploty a samozrejme aj hluk, len este musim pockat kym mi pride doska zo servisu.
ved ale vsetky 3,5" disky by tam mli pasovat na milimeter presne, ved maju na to normu :)

inak som zvedavy na tvoju reakciu, aj ja mam zalusk na takuto vecicku, ale som skepticky, moc tomu neverim
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

No ved ale ja som to kupoval prvy krat, nevedel som ze to bude harddisku na mieru :)
Napísať odpoveď