jj ja taketo haluze tiezdbco napísal:ja niekedy hravam futbal na betone alebo basket obcas cez lebo
STREET sporty
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
prebieha to tak ze chodim do posilovne,doma cvicim a cez vikendy s chalanmi co tiez cvicia (my skalni z presova to tahame spolu uz takmer rok) spravime nejaky stretko(v lete ked bolo vela novacikov tak sme organizovali jamy no nejak to upadlo) a skaceme skaceme skaceme.niekedy si najdeme nejaky velky spot a zmykameho co to da.nieco nakrutime a ideme dalej.niekedy proste iba bezime a co pride do prekazdy preskocime.je to super pocit a na stretkach stale panuje dobra atmosfera.a s tymy klbami.neviem ci ja som paradox ale mna klby prestali boliet ked som to zacal robit intenzivnejsie.mam taku teoriu ze ked dlhodobejsie zatazujes vaziva a klby priblizne rovnakym zatazenim tak sa si spevnia a zosilnia.myslim ze to funguje lebo teraz cez zimu som necvicil a ked som vcera zacal tak ma zacalo bolet lave koleno.dnes som cvicil znova a uz neboli nicdawo napísal:ako prebieha amatersky le parkur?? len z niecoho skaces alebo?? Ja by som to nerobil bo neves ako a clenky s kolenami su v <> ako jarny sneh
Jasne ze to hned nepocitis, to az neskor pripadne az v starobe...pinacolada napísal:prebieha to tak ze chodim do posilovne,doma cvicim a cez vikendy s chalanmi co tiez cvicia (my skalni z presova to tahame spolu uz takmer rok) spravime nejaky stretko(v lete ked bolo vela novacikov tak sme organizovali jamy no nejak to upadlo) a skaceme skaceme skaceme.niekedy si najdeme nejaky velky spot a zmykameho co to da.nieco nakrutime a ideme dalej.niekedy proste iba bezime a co pride do prekazdy preskocime.je to super pocit a na stretkach stale panuje dobra atmosfera.a s tymy klbami.neviem ci ja som paradox ale mna klby prestali boliet ked som to zacal robit intenzivnejsie.mam taku teoriu ze ked dlhodobejsie zatazujes vaziva a klby priblizne rovnakym zatazenim tak sa si spevnia a zosilnia.myslim ze to funguje lebo teraz cez zimu som necvicil a ked som vcera zacal tak ma zacalo bolet lave koleno.dnes som cvicil znova a uz neboli nic
-
susenejablko
Light Star
Re: STREET sporty
smejo napísal:ked som si precital nazov temy, tak som cakal, ze sa tu bude spominat LP ... odkedy vysiel film Yamakasi, tak sa kazdy dal na tento "sport" (ja to za sport nepovazujem) a uz mi niekedy pride aj kusok trapne ked vonku kazdeho druheho ako sa hraje na velkeho parkouristu ...
amatersky LPK...to by som povedal ze ani nieje...je tu aj tema cisto na LPK...proste...bud to robis dobre a snazis sa, robis to pre seba, alebo to robis z frajeriny, vsetkym sa chvalis a cojaviemco... ja byvam v takom meste, kde propagacia takeho sportu je tazka, vela ludi (hlavne rovesnikov a o trocha starsich) si z toho robia srandu...ze plot vie preskocit kazdy...dawo napísal:ako prebieha amatersky le parkur?? len z niecoho skaces alebo?? Ja by som to nerobil bo neves ako a clenky s kolenami su v <> ako jarny sneh
povedal by som, ze kazdy sport nejake tie bolesti a cojaviemco zanecha...piton napísal:Jasne ze to hned nepocitis, to az neskor pripadne az v starobe...
-
susenejablko
Light Star
heh...ked to bude olympijska disciplina tak to nebude to prave orechove...LPK je prave o tom splynuti s prostredim, improvizacia...a viac nepisem...ked ces, napis to do temy o LPK...smejo napísal:2 susenejablko - tak ako za sport nepovazujem sach, golf, ping-pong ... je to ale len moja teoria... iste, je to fyzicky narocnejsie ako to, co som vyssie spomenul, ale pre mna je to len akysi druh zabavy a nie oficialny sport ... snad to raz bude olympijska disciplina
aaa teraz uz ontoppic
-
susenejablko
Light Star
ces videjka nejake?? nasa crew ma take jedno zacatocnicke... ma asi 40mb...strihane vo windows moviemakeri, natacane mobilom, fotakom a tak, takze to nieje najlepsa kvalitka a skoky su tiez len tak...hmm...sak sme nedavno zacali
Kód: Vybrať všetko
http://rapidshare.com/files/897194/Film_0002.wmvRe: STREET sporty
Som rad ze o Parkour-e sa dozvedel vacsi okruh ludi,aj ja robim parkour a myslim,ze tieto tzv.street sporty maju nieco do seba sa mi paci ked sa ludia v meste nechapavo po nas pozeraju co robime,ci sme z gumy atd...ci sa nehanbime behat ako opice po meste ale je pravda ze niektory si nas aj fotia a na druhej strane ma to bavi...to je vsetkosusenejablko napísal:hmm... co si myslite o street sportoch a street sportovcoch?? myslite, ze je to sport ako kazdy iny, alebo je to len nejake traperenie, alebo to je dokonca lepsie ako nejaky futbal, voleybal??
venujete sa nejakemu street sportu?? akemu??
ja sa robim ze sa venujem Le Parkouru...a nazor na street sporty je taky, ze streetsporty su ako kazdy iny sport, no maju v sebe este nieco viac...
citam vase nazory...
ak by to nahodou bola "nezmyselna" tema z nejakeho neznameho dovodu, alebo to tu uz bolo tak to locknite...ak xcete...myslim ze to ma zmysel
-
okonenipica
Zablokovaný
Raz ked som bol sfajceni, a isiel som akurat domov, tak som zbadal v autobuse jedneho pikara ktori ma pokutoval za kravinu, a ukazoval mi nech mam ostat tam, no a ja som samozrejme utekol za barak, ne sak sfajceni..
Este som mal taku paranoju, ze som si myslel ze ide po mne, som utekal jak uplna trupka v cudzej stvrti, no hruza des.
-
susenejablko
Light Star
hm...okonenipica napísal:Raz ked som bol sfajceni, a isiel som akurat domov, tak som zbadal v autobuse jedneho pikara ktori ma pokutoval za kravinu, a ukazoval mi nech mam ostat tam, no a ja som samozrejme utekol za barak, ne sak sfajceni..Este som mal taku paranoju, ze som si myslel ze ide po mne, som utekal jak uplna trupka v cudzej stvrti, no hruza des.
-
pinacolada
Guru wannabe
nechcem hrat drsneho ale ked ja som to zacinal tak sme v meste boli styria a to sme boli nasa crew.potom sa zacali objavovat zriedka nejake nove crew nasa sa rozpadla,rozbeli sme telocvicnu spravili sme par akcii atd. to trvalo asi cca rok a teraz v lete nastal ako keby boom.na fore parkour.sk milion novych clenov,v meste tisic novych crew (same deti co preskocia plot a zakladaju crew a ked ich volame na jam tak ani neodpovedia) na jamy zacali chodit deti.je to smutne ale klesla hlboko uroven.Stenky napísal:parkour je obycajna poza (myslim ked sa dakto nataca ako robi kotrmelce v parku)
skakanie po sidlisku je asi taky sport ako "extremne street vozenie v elektricke"
cakam kedy bude znova trendy rypanie sa v pieskovisku
to mate ako s rapom.nastal boom a uroven klesla a z povodne dobrej veci sa stala poza malych zasranov.
inac mne sa paci zo street sportov este HACKY SACK,flower stick,kazda forma biku a sk8..
-
susenejablko
Light Star