Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

STREET sporty
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Tomasko
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Prihlásený
Založený: 30.07.2005

PríspevokZaslal: 25 Feb 2007, 22:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

dbco napísal:
ja niekedy hravam futbal na betone alebo basket obcas cez lebo
jj ja taketo haluze tiez Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Yahoo Messenger MSN Messenger
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

Stav: Odhlásený
Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 25 Feb 2007, 23:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

dawo napísal:
ako prebieha amatersky le parkur?? len z niecoho skaces alebo?? Ja by som to nerobil bo neves ako a clenky s kolenami su v <> ako jarny sneh Crying or Very sad
prebieha to tak ze chodim do posilovne,doma cvicim a cez vikendy s chalanmi co tiez cvicia (my skalni z presova to tahame spolu uz takmer rok) spravime nejaky stretko(v lete ked bolo vela novacikov tak sme organizovali jamy no nejak to upadlo) a skaceme skaceme skaceme.niekedy si najdeme nejaky velky spot a zmykameho co to da.nieco nakrutime a ideme dalej.niekedy proste iba bezime a co pride do prekazdy preskocime.je to super pocit a na stretkach stale panuje dobra atmosfera.a s tymy klbami.neviem ci ja som paradox ale mna klby prestali boliet ked som to zacal robit intenzivnejsie.mam taku teoriu ze ked dlhodobejsie zatazujes vaziva a klby priblizne rovnakym zatazenim tak sa si spevnia a zosilnia.myslim ze to funguje lebo teraz cez zimu som necvicil a ked som vcera zacal tak ma zacalo bolet lave koleno.dnes som cvicil znova a uz neboli nic Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
piton
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 02.08.2005

PríspevokZaslal: 25 Feb 2007, 23:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

pinacolada napísal:
prebieha to tak ze chodim do posilovne,doma cvicim a cez vikendy s chalanmi co tiez cvicia (my skalni z presova to tahame spolu uz takmer rok) spravime nejaky stretko(v lete ked bolo vela novacikov tak sme organizovali jamy no nejak to upadlo) a skaceme skaceme skaceme.niekedy si najdeme nejaky velky spot a zmykameho co to da.nieco nakrutime a ideme dalej.niekedy proste iba bezime a co pride do prekazdy preskocime.je to super pocit a na stretkach stale panuje dobra atmosfera.a s tymy klbami.neviem ci ja som paradox ale mna klby prestali boliet ked som to zacal robit intenzivnejsie.mam taku teoriu ze ked dlhodobejsie zatazujes vaziva a klby priblizne rovnakym zatazenim tak sa si spevnia a zosilnia.myslim ze to funguje lebo teraz cez zimu som necvicil a ked som vcera zacal tak ma zacalo bolet lave koleno.dnes som cvicil znova a uz neboli nic Very Happy
Jasne ze to hned nepocitis, to az neskor pripadne az v starobe...
Návrat hore
susenejablko
Light Star
Light Star

Založený: 10.10.2006

PríspevokZaslal: 26 Feb 2007, 15:20    Predmet: Re: STREET sporty Odpovedať s citátom  

smejo napísal:
ked som si precital nazov temy, tak som cakal, ze sa tu bude spominat LP ... odkedy vysiel film Yamakasi, tak sa kazdy dal na tento "sport" (ja to za sport nepovazujem) a uz mi niekedy pride aj kusok trapne ked vonku kazdeho druheho ako sa hraje na velkeho parkouristu ...
Laughing ono to je tak, ze ked si ho niekto pozrel tak sa tomu zacal venovat a o 2 tyzdne prestal (a mysli si aky je on velky parkourista...) ja to tiez nerobim nejak krasne ani dlho, ale najprv som zacal s PK a az potom som si pozrel yamakasi...a okrsek13... Smile a preco to nepovazujes za sport??

dawo napísal:
ako prebieha amatersky le parkur?? len z niecoho skaces alebo?? Ja by som to nerobil bo neves ako a clenky s kolenami su v <> ako jarny sneh Crying or Very sad
amatersky LPK...to by som povedal ze ani nieje...je tu aj tema cisto na LPK...proste...bud to robis dobre a snazis sa, robis to pre seba, alebo to robis z frajeriny, vsetkym sa chvalis a cojaviemco... ja byvam v takom meste, kde propagacia takeho sportu je tazka, vela ludi (hlavne rovesnikov a o trocha starsich) si z toho robia srandu...ze plot vie preskocit kazdy...
piton napísal:
Jasne ze to hned nepocitis, to az neskor pripadne az v starobe...
povedal by som, ze kazdy sport nejake tie bolesti a cojaviemco zanecha...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
smejo
King
King

Založený: 04.04.2005

PríspevokZaslal: 26 Feb 2007, 16:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

2 susenejablko - tak ako za sport nepovazujem sach, golf, ping-pong ... je to ale len moja teoria Very Happy ... iste, je to fyzicky narocnejsie ako to, co som vyssie spomenul, ale pre mna je to len akysi druh zabavy a nie oficialny sport ... snad to raz bude olympijska disciplina Very Happy
Návrat hore
susenejablko
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 26 Feb 2007, 16:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

smejo napísal:
2 susenejablko - tak ako za sport nepovazujem sach, golf, ping-pong ... je to ale len moja teoria Very Happy ... iste, je to fyzicky narocnejsie ako to, co som vyssie spomenul, ale pre mna je to len akysi druh zabavy a nie oficialny sport ... snad to raz bude olympijska disciplina Very Happy
heh...ked to bude olympijska disciplina tak to nebude to prave orechove...LPK je prave o tom splynuti s prostredim, improvizacia...a viac nepisem...ked ces, napis to do temy o LPK...

aaa teraz uz ontoppic Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
dbco
Light Star
Light Star

Založený: 12.01.2007

PríspevokZaslal: 26 Feb 2007, 17:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

dost husty by bol street sach Very Happy
Návrat hore
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Založený: 25.12.2006

PríspevokZaslal: 26 Feb 2007, 17:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

dbco napísal:
dost husty by bol street sach Very Happy

Pokial sa nemylim tak to existuje , sa rozostavi taka sachovnica na chodiniku ale akurat ze nemas figurky ale ludia tam stoja ako zive figurky .
K teme : No naj Street sport je jednaznacne streetball !!! Twisted Evil
Návrat hore
dbco
Light Star
Light Star

Založený: 12.01.2007

PríspevokZaslal: 26 Feb 2007, 21:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

ozaj ktory robite LPK skuste natocit nejake triky a hodit to sem.
Návrat hore
susenejablko
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 26 Feb 2007, 23:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

ces videjka nejake?? nasa crew ma take jedno zacatocnicke... ma asi 40mb...strihane vo windows moviemakeri, natacane mobilom, fotakom a tak, takze to nieje najlepsa kvalitka a skoky su tiez len tak...hmm...sak sme nedavno zacali Smile

Kód:
http://rapidshare.com/files/897194/Film_0002.wmv
Návrat hore
Josh19
Light Expert
Light Expert

Založený: 14.08.2006

PríspevokZaslal: 28 Feb 2007, 15:40    Predmet: Re: STREET sporty Odpovedať s citátom  

susenejablko napísal:
hmm... co si myslite o street sportoch a street sportovcoch?? myslite, ze je to sport ako kazdy iny, alebo je to len nejake traperenie, alebo to je dokonca lepsie ako nejaky futbal, voleybal??
venujete sa nejakemu street sportu?? akemu??

ja sa robim ze sa venujem Le Parkouru...a nazor na street sporty je taky, ze streetsporty su ako kazdy iny sport, no maju v sebe este nieco viac...

citam vase nazory... Smile
ak by to nahodou bola "nezmyselna" tema z nejakeho neznameho dovodu, alebo to tu uz bolo tak to locknite...ak xcete...myslim ze to ma zmysel Smile
Som rad ze o Parkour-e sa dozvedel vacsi okruh ludi,aj ja robim parkour a myslim,ze tieto tzv.street sporty maju nieco do seba sa mi paci ked sa ludia v meste nechapavo po nas pozeraju co robime,ci sme z gumy atd...ci sa nehanbime behat ako opice po meste ale je pravda ze niektory si nas aj fotia a na druhej strane ma to bavi...to je vsetko
Návrat hore
okonenipica
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 20.02.2006

PríspevokZaslal: 01 Mar 2007, 14:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

Raz ked som bol sfajceni, a isiel som akurat domov, tak som zbadal v autobuse jedneho pikara ktori ma pokutoval za kravinu, a ukazoval mi nech mam ostat tam, no a ja som samozrejme utekol za barak, ne sak sfajceni.. Very Happy Este som mal taku paranoju, ze som si myslel ze ide po mne, som utekal jak uplna trupka v cudzej stvrti, no hruza des.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
susenejablko
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 01 Mar 2007, 15:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

okonenipica napísal:
Raz ked som bol sfajceni, a isiel som akurat domov, tak som zbadal v autobuse jedneho pikara ktori ma pokutoval za kravinu, a ukazoval mi nech mam ostat tam, no a ja som samozrejme utekol za barak, ne sak sfajceni.. Very Happy Este som mal taku paranoju, ze som si myslel ze ide po mne, som utekal jak uplna trupka v cudzej stvrti, no hruza des.

hm... Question Question Question nexapem nejako...
Návrat hore
dair
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 17.01.2006

PríspevokZaslal: 01 Mar 2007, 15:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

kukiak napísal:
jasne, hlavne streetball, cele leto stravim na kosoch Smile.
a nie nahodou pod kosmi Wink
a co taky street paintball Wink na tmavsiu mensinu z balkona? Very Happy
to ja nie, ale stara mat povidali Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky Yahoo Messenger MSN Messenger
Stenky
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 12.02.2005

PríspevokZaslal: 01 Mar 2007, 16:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

Very Happy parkour je obycajna poza (myslim ked sa dakto nataca ako robi kotrmelce v parku)
skakanie po sidlisku je asi taky sport ako "extremne street vozenie v elektricke"
cakam kedy bude znova trendy rypanie sa v pieskovisku Very Happy
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia
Strana 2 z 3

Prejdi na: