STREET sporty

O športe...
susenejablko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

smejo napísal:2 susenejablko - tak ako za sport nepovazujem sach, golf, ping-pong ... je to ale len moja teoria :D ... iste, je to fyzicky narocnejsie ako to, co som vyssie spomenul, ale pre mna je to len akysi druh zabavy a nie oficialny sport ... snad to raz bude olympijska disciplina :D
heh...ked to bude olympijska disciplina tak to nebude to prave orechove...LPK je prave o tom splynuti s prostredim, improvizacia...a viac nepisem...ked ces, napis to do temy o LPK...

aaa teraz uz ontoppic :)
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

dost husty by bol street sach :D
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

dbco napísal:dost husty by bol street sach :D
Pokial sa nemylim tak to existuje , sa rozostavi taka sachovnica na chodiniku ale akurat ze nemas figurky ale ludia tam stoja ako zive figurky .
K teme : No naj Street sport je jednaznacne streetball !!! :twisted:
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

ozaj ktory robite LPK skuste natocit nejake triky a hodit to sem.
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ces videjka nejake?? nasa crew ma take jedno zacatocnicke... ma asi 40mb...strihane vo windows moviemakeri, natacane mobilom, fotakom a tak, takze to nieje najlepsa kvalitka a skoky su tiez len tak...hmm...sak sme nedavno zacali :)

Kód: Vybrať všetko

http://rapidshare.com/files/897194/Film_0002.wmv
Josh19
Light Expert
Light Expert

Re: STREET sporty

Príspevok od používateľa Josh19 »

susenejablko napísal:hmm... co si myslite o street sportoch a street sportovcoch?? myslite, ze je to sport ako kazdy iny, alebo je to len nejake traperenie, alebo to je dokonca lepsie ako nejaky futbal, voleybal??
venujete sa nejakemu street sportu?? akemu??

ja sa robim ze sa venujem Le Parkouru...a nazor na street sporty je taky, ze streetsporty su ako kazdy iny sport, no maju v sebe este nieco viac...

citam vase nazory... :)
ak by to nahodou bola "nezmyselna" tema z nejakeho neznameho dovodu, alebo to tu uz bolo tak to locknite...ak xcete...myslim ze to ma zmysel :)
Som rad ze o Parkour-e sa dozvedel vacsi okruh ludi,aj ja robim parkour a myslim,ze tieto tzv.street sporty maju nieco do seba sa mi paci ked sa ludia v meste nechapavo po nas pozeraju co robime,ci sme z gumy atd...ci sa nehanbime behat ako opice po meste ale je pravda ze niektory si nas aj fotia a na druhej strane ma to bavi...to je vsetko
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Raz ked som bol sfajceni, a isiel som akurat domov, tak som zbadal v autobuse jedneho pikara ktori ma pokutoval za kravinu, a ukazoval mi nech mam ostat tam, no a ja som samozrejme utekol za barak, ne sak sfajceni.. :D Este som mal taku paranoju, ze som si myslel ze ide po mne, som utekal jak uplna trupka v cudzej stvrti, no hruza des.
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

okonenipica napísal:Raz ked som bol sfajceni, a isiel som akurat domov, tak som zbadal v autobuse jedneho pikara ktori ma pokutoval za kravinu, a ukazoval mi nech mam ostat tam, no a ja som samozrejme utekol za barak, ne sak sfajceni.. :D Este som mal taku paranoju, ze som si myslel ze ide po mne, som utekal jak uplna trupka v cudzej stvrti, no hruza des.
hm... :?: :?: :?: nexapem nejako...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

kukiak napísal:jasne, hlavne streetball, cele leto stravim na kosoch :).
a nie nahodou pod kosmi ;)
a co taky street paintball ;) na tmavsiu mensinu z balkona? :D
to ja nie, ale stara mat povidali :lol:
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

:D parkour je obycajna poza (myslim ked sa dakto nataca ako robi kotrmelce v parku)
skakanie po sidlisku je asi taky sport ako "extremne street vozenie v elektricke"
cakam kedy bude znova trendy rypanie sa v pieskovisku :D
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

dair napísal:a nie nahodou pod kosmi ;)
a co taky street paintball ;) na tmavsiu mensinu z balkona? :D
to ja nie, ale stara mat povidali :lol:
U nas sa tomu hovori "ideme NA kose"..neries, to je jedno :D

K tomu painballu...pripadne ina forma - vajcia z 8 poschodia vedia cigana tiez fajne nalakat :D
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

z takych street sportov si zahram basketbal a aj to len zriedka,hokejbal na ktory aj chodim :) v pohode sa pri tom da odreagovat :wink:
Wendor
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Wendor »

street sporty su fajn vec podla mna a kebyze mam cas aj chut tak jednoznacne nejaky robim...co sa tyka nejakych sympatii k nim tak asi le parkour a streetball
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Stenky napísal::D parkour je obycajna poza (myslim ked sa dakto nataca ako robi kotrmelce v parku)
skakanie po sidlisku je asi taky sport ako "extremne street vozenie v elektricke"
cakam kedy bude znova trendy rypanie sa v pieskovisku :D
nechcem hrat drsneho ale ked ja som to zacinal tak sme v meste boli styria a to sme boli nasa crew.potom sa zacali objavovat zriedka nejake nove crew nasa sa rozpadla,rozbeli sme telocvicnu spravili sme par akcii atd. to trvalo asi cca rok a teraz v lete nastal ako keby boom.na fore parkour.sk milion novych clenov,v meste tisic novych crew (same deti co preskocia plot a zakladaju crew a ked ich volame na jam tak ani neodpovedia) na jamy zacali chodit deti.je to smutne ale klesla hlboko uroven.
to mate ako s rapom.nastal boom a uroven klesla a z povodne dobrej veci sa stala poza malych zasranov.
inac mne sa paci zo street sportov este HACKY SACK,flower stick,kazda forma biku a sk8..
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal: mne sa paci zo street sportov este HACKY SACK,flower stick,kazda forma biku a sk8..
flowerstick??? ja stickujem, a myslim, ze to je zonglovanie...skor zonglovanie ako sport...(este k tomu street...)...ak myslime to iste...
Napísať odpoveď