Stretavky s ludmi z pokecu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Marcellito
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marcellito »

stretka cez pokec su fajn ... hlavne ked vyzeram, je to ona, nie je to ona :) na fotkach vyzeraju vzdy inaksie heh ... ale tak kedze nie som diskofil tak je to vytana forma ako stretavat ludi :)
Eritrea
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

vcera som sa stretla s chalanom s kt si piseme uz rok, nie sice cez pokec, ale cez ICQ, MSN, Skype a podobne...a bolo to no nieco ine.:) v dobrom zmysle slova...ale co sa da povedat po prvom stretnuti?...sympatie tam boli uz aj predtym ..ale na zivo je to predsa ine.:)

heh a este mam kamosa s kt si pisem asi 5 rokov.:D vtedy este ficalo IRC..nahodne sme sa stretli...a piseme si aj teraz fain clovek:)
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

heh...pokec je v pdostate internetovy bar kde sa stretavaju ludia ako napr na disco...jaaa na pokec chodim az moc casto...spoznal som tam mega vela ludi, mega vela dobrych kamaratov a akamaratiek... pocul som vela negativ na pokec ale ja v nom vidim iba pozitiva...je to zoznamovanie ludi 21storocia
:D
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

Zoznamovanie ludi 21. stor = pokec? Pfuu.. tak to teda dakujem neprosim. Radsej vypadnem niekam von a tam spoznam ludi a hned ich aj vidim a viem ako reaguju a tak. Predsalen online pokec ma jednu vec a to dlhu odozvu pri pisani a cas na rozmyslenie si toho co clovek napise.
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

nic neni dokonale...ale otazka...kde najdes nejaku babu / chalana, cojaviem v stredu vecer??...hmm...jedine nacapeneho na LCDcku a cakajuc na obalku :D... hmm...ale tiez som radsej ze kulturu 17 storocia...spoznavanie za pomocou barov a inych zariadeni :D
r2nger
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa r2nger »

Ja mam na to svojsky nazor: mam 21r, mam svojich kamaratov, partiu (samozrejme sme sa spoznali "na ulici" kedze net bol v plienkach), nepotrebujem pokec na to aby som si nasiel zivotnu lasku alebo neviem co este...
Ale postupom casu to bude horsie a horsie (pre zarytych PC fandov lepsie a lepsie). Ked som este chodil do skoly, vyzeralo to asi tak ze ked som sa vratil domov tak som hodil tasku ze som vecer mal problem ju najst.
Dnes? Zo skoly domov, za PC pozriet a poodpisovat na RP??? No diki moc, to ja fakt nemusim
Upada sport, ludia spoza PC budu coraz menej fyzicky zdatny, a casom sa vytrati aj krik deti z ulice (nahradi ho zvuk tukania do klavesnice :D )
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

comaju spolocne bari a 17 st??:Dsorry..ale no ja si myslim ze stretavky cez net niesu ta najlepsia volba, ..ale musime uznat ze v dnesnje dobe nefunguju take zoznamyk ako za cias nasich rodicov..typu dedinska zabava..vecerna prechadzka..a pod..dnesne diskoteky su o inom, a do baru aj tak kazdy pride uz s patriou ..taze ???
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Eritrea napísal:......taze ???
chel som povedat ze nam neostava nic ine ako pokec :D ale to je somarina. Nieje to stym azetom az take zle...Ono je to celkom v pohode. KEd natrafite na super cloveka ci uz chalana alebo v mojom pripade dievca. Je s toho super "vztah" nemam na mysli rovno, ze za ruky a tak :D Clovek spozna kopu fajn ludi....ved ked sa mi niekdo "nezda" nepaci....no tak mu predsa nepisem nie? tym padom eleminujem pripadne "sklamanie" pri stretnuti....clovek sa pozna na 80% s toho ako pise....
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

Mna co najviac odradza na pokeci je GRAMATIKA tych deciek. a nehovorim, len o x a w.
A aj v dnesnej dobe existuju dedinske zabavy a myslim, ze je to super. Podla mna kazdy by sa tam bavil, len jeden z partie povie: Tam chodit? Ved to je pre dochodcov" a hned cela partia ma rovnaky nazor a potom dalsia a dalsia az tam nikto mlady nepojde. Co sa tyka diskotek, kedysi som chodil, ale prestalo ma to bavit. Radsej si vyjdem von s kamosmi bud len tak sa prejst, alebo sadnut do baru, ale nechcem aby moderny svet vyzeral tak, ze budu prazdne ulice ako niekto nadomnou povedal. Takyto svet sa nemoze nikomu pacit.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

bloodko, ja som niekedy organizoval tieto dedinske zabavy...teraz obcas pridem zahrat.Poviem ti asi tolko, nestoja za makove....skoda reci....pridu sa tam ozrat 15 rocne decka, ktore vedia, ze im tam naleju..nikdo neriesi kolko mate rokov a co sa stane tam, tam aj ostane/sice nie vzdy/ ked sa clovek tak zahladi do parketu a zbada frajerku svojho kamarata, ako tam predvadza nieco co sa neda popisat s volakym chalanom ktory zjavne nevie kam na sever...tak ho prejde chut vobec zijst dole a zabavat sa.Osobne tieto zabavy nemam rad! Mozno 2-3 roky dozadu to bolo ine, ked som mal 14 a zacal tam chodievat, este to nebolo take zle...teraz uz by som tam nesiel len tak sa zabavat.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

pisem si s jednym dievcatom vyse 3 roky /icq/. piseme si o uplne vsetkom. je nieco ako moj dennik a ja jej. pred mesiacom sme sa stretli. uplna pohoda. ved 3 roky su 3 roky.
len jedna vec ma prekvapila. ale to si necham pre seba :)

raz som si dal rande cez pokec. bol som zasran 17 rocny a vyslo to. sice iba mesiac ale dobra skusenost. /nikdy viac :D /

potom som mal rande s jednou /terajsou kamaratkou/ a strasna sranda. sme urobili bordel v meste 8) nezaplatene ucty, nevybavene objednavky :D

no okrem peknych zazitkov som mal aj jeden nepekny. siel som von s dievcatom s kt sa nedalo vobec vyjst. strasna tava sme boli v kine a mal som chut odist este pred tym ako sme tam vosli. nebyt listkov tak sa vyhovorim na bolest v clenku....

suma sumarum: stretka hodnotim kladne. je jedno kde sa spoznate. hlavne je ze spoznavate novych ludi a tarate a tarate.... :)
sendrej
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sendrej »

Kamaratov brat si tak nasiel pritelku-ochvilu manzelku a uz spolu aj stavaju dom :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ako tak vidim, tak pomerne dobre skusenosti citam. ale nejako mi nie je jasne ako ste sa s tym dotycnym/dotycnou dali do reci. obcas pozriem sklo a ked vidim tie sproste reci a to sklo dychajuce debilitou, tak nemam vobec chut sa s nikym ani dat do reci. to radsej IRC, len skoda, ze uz pomaly nikto ani nevie co to je
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Moja sestra si nasla na pokeci priatela, su spolu uz asi 2 roky. Inak mna to tam nikdy nelakalo, lebo kdekolvek sa pozriem, nadavky, kto koho kde moze vyfajcit a podobne ubohosti. Skratka odpad. A priatelku som spoznal skor ako pokec :)
Tajomná
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Tajomná »

hehe toto je super tema
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

turtlak69 napísal:ako tak vidim, tak pomerne dobre skusenosti citam. ale nejako mi nie je jasne ako ste sa s tym dotycnym/dotycnou dali do reci. obcas pozriem sklo a ked vidim tie sproste reci a to sklo dychajuce debilitou, tak nemam vobec chut sa s nikym ani dat do reci. to radsej IRC, len skoda, ze uz pomaly nikto ani nevie co to je
Tak toto by zaujimalo aj mna...
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

poviem ti to je asi nahoda... u mna to bolo tak ze sa mi pacil vymenili sme si ICQ, ale asi 2 roky sme sa neozvali ..a potom raz sa ozval (pomylil si ma so svojou kamoskou) a nadal mi co za hudbu to pocuvam :D a ja mu nato ze a ktosi ty ze mi kazes co mam pocuvat...a potom to slo samo rok sme si pisali ..bolo to fain..teraz sme sa stretli...vsetko bolo fain az do vcera.. :(
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Eritrea: A co sa stalo vcera???
xivo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xivo »

na azet som mal svojsky nazor, no som sa nudil jeden vikend .. tak idem spamovat ... a pisem haluze a ozvala sa mi babenka .. ze ake haluze pisem :lol: .. .tak si teraz piseme .. piseme .. uz ju mam aj v ICQ aj v telefone :) a na 3.6 mame naplanovane stretko v NR :) tak sa tuho tesim a este tuhsie stresujem :D super baba :) fakt len nazivo to je nazivo .. potom napisem ako bolo (bude) :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja mam s tým aj dobré ani zlé skusenosti.. s jedno takouto kamoškou z pokecu som si dal stretko neprišlo.. z iného vyrástlo fuper kamarátstvo..
je to individuálne..
Napísať odpoveď