Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Stretavky s ludmi z pokecu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Marcellito
Novice
Novice

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 07.05.2008

PríspevokZaslal: 15 Máj 2008, 10:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

stretka cez pokec su fajn ... hlavne ked vyzeram, je to ona, nie je to ona Smile na fotkach vyzeraju vzdy inaksie heh ... ale tak kedze nie som diskofil tak je to vytana forma ako stretavat ludi Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Eritrea
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 24.07.2007

PríspevokZaslal: 15 Máj 2008, 14:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

vcera som sa stretla s chalanom s kt si piseme uz rok, nie sice cez pokec, ale cez ICQ, MSN, Skype a podobne...a bolo to no nieco ine.Smile v dobrom zmysle slova...ale co sa da povedat po prvom stretnuti?...sympatie tam boli uz aj predtym ..ale na zivo je to predsa ine.Smile

heh a este mam kamosa s kt si pisem asi 5 rokov.Very Happy vtedy este ficalo IRC..nahodne sme sa stretli...a piseme si aj teraz fain clovek:)
Návrat hore
mambo55
Star
Star

Založený: 15.01.2006

PríspevokZaslal: 15 Máj 2008, 21:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

heh...pokec je v pdostate internetovy bar kde sa stretavaju ludia ako napr na disco...jaaa na pokec chodim az moc casto...spoznal som tam mega vela ludi, mega vela dobrych kamaratov a akamaratiek... pocul som vela negativ na pokec ale ja v nom vidim iba pozitiva...je to zoznamovanie ludi 21storocia
Very Happy
Návrat hore
bloodko
Medium Star
Medium Star

Stav: Prihlásený
Založený: 05.09.2005

PríspevokZaslal: 15 Máj 2008, 21:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

Zoznamovanie ludi 21. stor = pokec? Pfuu.. tak to teda dakujem neprosim. Radsej vypadnem niekam von a tam spoznam ludi a hned ich aj vidim a viem ako reaguju a tak. Predsalen online pokec ma jednu vec a to dlhu odozvu pri pisani a cas na rozmyslenie si toho co clovek napise.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
mambo55
Star
Star

Založený: 15.01.2006

PríspevokZaslal: 15 Máj 2008, 21:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

nic neni dokonale...ale otazka...kde najdes nejaku babu / chalana, cojaviem v stredu vecer??...hmm...jedine nacapeneho na LCDcku a cakajuc na obalku Very Happy... hmm...ale tiez som radsej ze kulturu 17 storocia...spoznavanie za pomocou barov a inych zariadeni Very Happy
Návrat hore
r2nger
Expert
Expert

Založený: 23.08.2006

PríspevokZaslal: 15 Máj 2008, 22:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja mam na to svojsky nazor: mam 21r, mam svojich kamaratov, partiu (samozrejme sme sa spoznali "na ulici" kedze net bol v plienkach), nepotrebujem pokec na to aby som si nasiel zivotnu lasku alebo neviem co este...
Ale postupom casu to bude horsie a horsie (pre zarytych PC fandov lepsie a lepsie). Ked som este chodil do skoly, vyzeralo to asi tak ze ked som sa vratil domov tak som hodil tasku ze som vecer mal problem ju najst.
Dnes? Zo skoly domov, za PC pozriet a poodpisovat na RP??? No diki moc, to ja fakt nemusim
Upada sport, ludia spoza PC budu coraz menej fyzicky zdatny, a casom sa vytrati aj krik deti z ulice (nahradi ho zvuk tukania do klavesnice Very Happy )
Návrat hore
Eritrea
Medium Star
Medium Star

Založený: 24.07.2007

PríspevokZaslal: 15 Máj 2008, 22:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

comaju spolocne bari a 17 st??:Dsorry..ale no ja si myslim ze stretavky cez net niesu ta najlepsia volba, ..ale musime uznat ze v dnesnje dobe nefunguju take zoznamyk ako za cias nasich rodicov..typu dedinska zabava..vecerna prechadzka..a pod..dnesne diskoteky su o inom, a do baru aj tak kazdy pride uz s patriou ..taze ???
Návrat hore
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 22.09.2005

PríspevokZaslal: 15 Máj 2008, 22:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

Eritrea napísal:
......taze ???
chel som povedat ze nam neostava nic ine ako pokec Very Happy ale to je somarina. Nieje to stym azetom az take zle...Ono je to celkom v pohode. KEd natrafite na super cloveka ci uz chalana alebo v mojom pripade dievca. Je s toho super "vztah" nemam na mysli rovno, ze za ruky a tak Very Happy Clovek spozna kopu fajn ludi....ved ked sa mi niekdo "nezda" nepaci....no tak mu predsa nepisem nie? tym padom eleminujem pripadne "sklamanie" pri stretnuti....clovek sa pozna na 80% s toho ako pise....
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
bloodko
Medium Star
Medium Star

Stav: Prihlásený
Založený: 05.09.2005

PríspevokZaslal: 15 Máj 2008, 22:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mna co najviac odradza na pokeci je GRAMATIKA tych deciek. a nehovorim, len o x a w.
A aj v dnesnej dobe existuju dedinske zabavy a myslim, ze je to super. Podla mna kazdy by sa tam bavil, len jeden z partie povie: Tam chodit? Ved to je pre dochodcov" a hned cela partia ma rovnaky nazor a potom dalsia a dalsia az tam nikto mlady nepojde. Co sa tyka diskotek, kedysi som chodil, ale prestalo ma to bavit. Radsej si vyjdem von s kamosmi bud len tak sa prejst, alebo sadnut do baru, ale nechcem aby moderny svet vyzeral tak, ze budu prazdne ulice ako niekto nadomnou povedal. Takyto svet sa nemoze nikomu pacit.
Návrat hore
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 22.09.2005

PríspevokZaslal: 15 Máj 2008, 22:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

bloodko, ja som niekedy organizoval tieto dedinske zabavy...teraz obcas pridem zahrat.Poviem ti asi tolko, nestoja za makove....skoda reci....pridu sa tam ozrat 15 rocne decka, ktore vedia, ze im tam naleju..nikdo neriesi kolko mate rokov a co sa stane tam, tam aj ostane/sice nie vzdy/ ked sa clovek tak zahladi do parketu a zbada frajerku svojho kamarata, ako tam predvadza nieco co sa neda popisat s volakym chalanom ktory zjavne nevie kam na sever...tak ho prejde chut vobec zijst dole a zabavat sa.Osobne tieto zabavy nemam rad! Mozno 2-3 roky dozadu to bolo ine, ked som mal 14 a zacal tam chodievat, este to nebolo take zle...teraz uz by som tam nesiel len tak sa zabavat.
Návrat hore
kachna
Professional
Professional

Založený: 24.02.2006

PríspevokZaslal: 16 Máj 2008, 2:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

pisem si s jednym dievcatom vyse 3 roky /icq/. piseme si o uplne vsetkom. je nieco ako moj dennik a ja jej. pred mesiacom sme sa stretli. uplna pohoda. ved 3 roky su 3 roky.
len jedna vec ma prekvapila. ale to si necham pre seba Smile

raz som si dal rande cez pokec. bol som zasran 17 rocny a vyslo to. sice iba mesiac ale dobra skusenost. /nikdy viac Very Happy /

potom som mal rande s jednou /terajsou kamaratkou/ a strasna sranda. sme urobili bordel v meste Cool nezaplatene ucty, nevybavene objednavky Very Happy

no okrem peknych zazitkov som mal aj jeden nepekny. siel som von s dievcatom s kt sa nedalo vobec vyjst. strasna tava sme boli v kine a mal som chut odist este pred tym ako sme tam vosli. nebyt listkov tak sa vyhovorim na bolest v clenku....

suma sumarum: stretka hodnotim kladne. je jedno kde sa spoznate. hlavne je ze spoznavate novych ludi a tarate a tarate.... Smile
Návrat hore
sendrej
Amateur
Amateur

Založený: 09.05.2008

Pridať

PríspevokZaslal: 17 Máj 2008, 15:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kamaratov brat si tak nasiel pritelku-ochvilu manzelku a uz spolu aj stavaju dom Smile
Návrat hore
turtlak69
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 10.05.2007

PríspevokZaslal: 17 Máj 2008, 16:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

ako tak vidim, tak pomerne dobre skusenosti citam. ale nejako mi nie je jasne ako ste sa s tym dotycnym/dotycnou dali do reci. obcas pozriem sklo a ked vidim tie sproste reci a to sklo dychajuce debilitou, tak nemam vobec chut sa s nikym ani dat do reci. to radsej IRC, len skoda, ze uz pomaly nikto ani nevie co to je
Návrat hore
pato83
Guru
Guru

Založený: 21.11.2005

PríspevokZaslal: 17 Máj 2008, 16:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

Moja sestra si nasla na pokeci priatela, su spolu uz asi 2 roky. Inak mna to tam nikdy nelakalo, lebo kdekolvek sa pozriem, nadavky, kto koho kde moze vyfajcit a podobne ubohosti. Skratka odpad. A priatelku som spoznal skor ako pokec Smile
Návrat hore
Tajomná
Amateur
Amateur

Založený: 21.08.2007

PríspevokZaslal: 17 Máj 2008, 20:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

hehe toto je super tema
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia
Strana 3 z 5

Prejdi na: