// treba selektovat spiny a bdue vsetko fajn
Stretavky s ludmi z pokecu
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ja som na pokeci objavil dokopy 4 kamaratky, s dvoma z nich som sa uz aj stretol... s jednou to bolo take vseliake,ale piseme si aj dalej, a ta druha, tak to bolo super, som ju stretol tak nahodne v autobuse a prekecali sme celu cestu
(cca pol hodinku)... aa o 2 tyzne na to sme sa stretli aj na diskoteke a aj tam bolo fajn... skoda ze je trochu starsia, mozno by sme boli aj viac ako kamarati...(ja 17 ona 23
)
je to mozno ukrizovaniahodne, ale ked chcem cim skor napisat sms (neskutocne nerad pisem spravy), tak tiez pouzijem sem-tam w namiesto v. ked chcem napisat V, tak musim prislusny gombik stlacit trikrat. ked namiesto toho dam W, tak staci raz. co sa tyka pisania na PC, tak to uz urcite nie a tiez ma dost stve, ked nieco take vidim. ale v sms sa to pochopit dacurious napísal:// mne už lezie na nervy keď niekto miesto V píše W
k teme: kamarat mi hovoril prihodu jedneho takeho stretnutia
on: ahoj
ona: ahoj
on: ako sa mas?
ona: fajn
on: ake je pekne pocasie
ona: jj
a tak dalej
Nasiel som tam jedno dievca.. Fakt nahoda jak svina.. osud? hmm.. kto vie.
Ale skratka pisali sme si,p potom volavali, nakoniec sme sa stretli. stretli sme sa viackrat. Nastalo mensie nedorozumenie a uz asi 2 mesiace o nej neviem nic.
Ale som rad, ze som ju spoznal. 
EDIT:
Este dodam, ze na pokec som skoro vobec nechodil takze vtedy fakt nahoda. Teraz na pokec vobec nechodim, kedze su tam same decka, ktore ani pisat poriadne nevedia.
EDIT:
Este dodam, ze na pokec som skoro vobec nechodil takze vtedy fakt nahoda. Teraz na pokec vobec nechodim, kedze su tam same decka, ktore ani pisat poriadne nevedia.
Hmm, mna jednym casom, ked so mnou rafala puberta bavili taketo stretka z pokecu
. Potom ma to uz ale preslo a prisiel som na poznanie ze na pokeci sa normalne dievcata ani lupou nenajdu (cest vynimkam). Neskor ale sme si domov zaviedli net a tak som opat viac casu travil na nete a aj pokeci (po operacii doma sam, nuda tak co som mal robil
).. A prave potom som na pokeci spoznal moju kocku.. Najprv sme nejaky cas len pisali az sme sa odhodlali stretnut a hned sme si padli do oka, sme spolu uz dva roky
Ale aj tak som presvedceny ze som mal obrovske stastie ze som prave na pokeci nasiel taku uzasnu kocku 
-
clubber123
Medium Expert
muj nazor
Podla mňa to je v pohode. Ja som sa stretol s viac luďmi z pokecu a ako v pohode. Nebol skoro žiaden rozdiel ako na pokeci. Nájdeš si nejakú osobu s ktorou sa dá v poho pokecať abo zajsť kdesi von. Ohladne tej lásky to záleži na okolnostiach na koho natrafíš. V mojom prípade tiež som natrafil na jednu osôbku s ktorou chodím a ako neviem čo by som teraz bez nej robil. Síce býva trochu ďalej odomňa ale využijem každu príležitosť aby som bol s ňou a klape nám to. Tak pokec je celkom fajn vec. Ale zas na druhej strane to netreba preháňať, že keď si píšeš s niekym a ce hneď stretko tak neviem čo to môže byť za človeka
. Ale celkové moje zhodnotenie stretávok tohto typu je veľmi pozitívne. 
-
Marcellito
Novice
-
Eritrea
Star
vcera som sa stretla s chalanom s kt si piseme uz rok, nie sice cez pokec, ale cez ICQ, MSN, Skype a podobne...a bolo to no nieco ine.
v dobrom zmysle slova...ale co sa da povedat po prvom stretnuti?...sympatie tam boli uz aj predtym ..ale na zivo je to predsa ine.
heh a este mam kamosa s kt si pisem asi 5 rokov.
vtedy este ficalo IRC..nahodne sme sa stretli...a piseme si aj teraz fain clovek:)
heh a este mam kamosa s kt si pisem asi 5 rokov.
Ja mam na to svojsky nazor: mam 21r, mam svojich kamaratov, partiu (samozrejme sme sa spoznali "na ulici" kedze net bol v plienkach), nepotrebujem pokec na to aby som si nasiel zivotnu lasku alebo neviem co este...
Ale postupom casu to bude horsie a horsie (pre zarytych PC fandov lepsie a lepsie). Ked som este chodil do skoly, vyzeralo to asi tak ze ked som sa vratil domov tak som hodil tasku ze som vecer mal problem ju najst.
Dnes? Zo skoly domov, za PC pozriet a poodpisovat na RP??? No diki moc, to ja fakt nemusim
Upada sport, ludia spoza PC budu coraz menej fyzicky zdatny, a casom sa vytrati aj krik deti z ulice (nahradi ho zvuk tukania do klavesnice
)
Ale postupom casu to bude horsie a horsie (pre zarytych PC fandov lepsie a lepsie). Ked som este chodil do skoly, vyzeralo to asi tak ze ked som sa vratil domov tak som hodil tasku ze som vecer mal problem ju najst.
Dnes? Zo skoly domov, za PC pozriet a poodpisovat na RP??? No diki moc, to ja fakt nemusim
Upada sport, ludia spoza PC budu coraz menej fyzicky zdatny, a casom sa vytrati aj krik deti z ulice (nahradi ho zvuk tukania do klavesnice
-
Eritrea
Star
comaju spolocne bari a 17 st??:Dsorry..ale no ja si myslim ze stretavky cez net niesu ta najlepsia volba, ..ale musime uznat ze v dnesnje dobe nefunguju take zoznamyk ako za cias nasich rodicov..typu dedinska zabava..vecerna prechadzka..a pod..dnesne diskoteky su o inom, a do baru aj tak kazdy pride uz s patriou ..taze ???
-
midnight_man
Guru
chel som povedat ze nam neostava nic ine ako pokecEritrea napísal:......taze ???
Mna co najviac odradza na pokeci je GRAMATIKA tych deciek. a nehovorim, len o x a w.
A aj v dnesnej dobe existuju dedinske zabavy a myslim, ze je to super. Podla mna kazdy by sa tam bavil, len jeden z partie povie: Tam chodit? Ved to je pre dochodcov" a hned cela partia ma rovnaky nazor a potom dalsia a dalsia az tam nikto mlady nepojde. Co sa tyka diskotek, kedysi som chodil, ale prestalo ma to bavit. Radsej si vyjdem von s kamosmi bud len tak sa prejst, alebo sadnut do baru, ale nechcem aby moderny svet vyzeral tak, ze budu prazdne ulice ako niekto nadomnou povedal. Takyto svet sa nemoze nikomu pacit.
A aj v dnesnej dobe existuju dedinske zabavy a myslim, ze je to super. Podla mna kazdy by sa tam bavil, len jeden z partie povie: Tam chodit? Ved to je pre dochodcov" a hned cela partia ma rovnaky nazor a potom dalsia a dalsia az tam nikto mlady nepojde. Co sa tyka diskotek, kedysi som chodil, ale prestalo ma to bavit. Radsej si vyjdem von s kamosmi bud len tak sa prejst, alebo sadnut do baru, ale nechcem aby moderny svet vyzeral tak, ze budu prazdne ulice ako niekto nadomnou povedal. Takyto svet sa nemoze nikomu pacit.
-
midnight_man
Guru
bloodko, ja som niekedy organizoval tieto dedinske zabavy...teraz obcas pridem zahrat.Poviem ti asi tolko, nestoja za makove....skoda reci....pridu sa tam ozrat 15 rocne decka, ktore vedia, ze im tam naleju..nikdo neriesi kolko mate rokov a co sa stane tam, tam aj ostane/sice nie vzdy/ ked sa clovek tak zahladi do parketu a zbada frajerku svojho kamarata, ako tam predvadza nieco co sa neda popisat s volakym chalanom ktory zjavne nevie kam na sever...tak ho prejde chut vobec zijst dole a zabavat sa.Osobne tieto zabavy nemam rad! Mozno 2-3 roky dozadu to bolo ine, ked som mal 14 a zacal tam chodievat, este to nebolo take zle...teraz uz by som tam nesiel len tak sa zabavat.