|
| Autor |
Správa |
Fabo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2007 Príspevky: 959 Bydlisko: Košice - okolie Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2008, 21:14 Predmet: |
|
|
| turtlak69 napísal: |
| ako tak vidim, tak pomerne dobre skusenosti citam. ale nejako mi nie je jasne ako ste sa s tym dotycnym/dotycnou dali do reci. obcas pozriem sklo a ked vidim tie sproste reci a to sklo dychajuce debilitou, tak nemam vobec chut sa s nikym ani dat do reci. to radsej IRC, len skoda, ze uz pomaly nikto ani nevie co to je |
Tak toto by zaujimalo aj mna... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Eritrea Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.07.2007 Príspevky: 385 Bydlisko: Sabinov/Zvolen Karma: 
|
Zaslal: 18 Máj 2008, 10:18 Predmet: |
|
|
poviem ti to je asi nahoda... u mna to bolo tak ze sa mi pacil vymenili sme si ICQ, ale asi 2 roky sme sa neozvali ..a potom raz sa ozval (pomylil si ma so svojou kamoskou) a nadal mi co za hudbu to pocuvam a ja mu nato ze a ktosi ty ze mi kazes co mam pocuvat...a potom to slo samo rok sme si pisali ..bolo to fain..teraz sme sa stretli...vsetko bolo fain az do vcera..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14265 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 18 Máj 2008, 23:37 Predmet: |
|
|
| Eritrea: A co sa stalo vcera??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
xivo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.06.2005 Príspevky: 711 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 19 Máj 2008, 10:20 Predmet: |
|
|
na azet som mal svojsky nazor, no som sa nudil jeden vikend .. tak idem spamovat ... a pisem haluze a ozvala sa mi babenka .. ze ake haluze pisem .. .tak si teraz piseme .. piseme .. uz ju mam aj v ICQ aj v telefone a na 3.6 mame naplanovane stretko v NR tak sa tuho tesim a este tuhsie stresujem super baba fakt len nazivo to je nazivo .. potom napisem ako bolo (bude)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
triple Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.02.2007 Príspevky: 1485 Bydlisko: Fuckyng LC Karma: 
|
Zaslal: 19 Máj 2008, 11:08 Predmet: |
|
|
ja mam s tým aj dobré ani zlé skusenosti.. s jedno takouto kamoškou z pokecu som si dal stretko neprišlo.. z iného vyrástlo fuper kamarátstvo..
je to individuálne.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1851 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 19 Máj 2008, 11:09 Predmet: |
|
|
Pokec..je sám o sebe čudná vec Našiel som tam pár super ľudí..to nevravím že nie, ale aby som si tam hľadal partnerku na celý život tak to nie..Aj tak žiadnu nechcem Mal som stretko raz s babou z pokecu..dopadlo to ako tak..ale potom som sa vykašľal naňu..Extra sa mi nepáčila a ona asi chcela viac..ale to ja nemusím Poslednú dobu používam pokec len v chvíľach keď potrebujem s niečím pomôcť v pc alebo niečo súrne hľadám..aneb keď kecám s kamošmi ktorých nemám na icq... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1820 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 19 Máj 2008, 11:13 Predmet: |
|
|
Soviet: pokec to je zraz IT odbornikov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet King

|
Zaslal: 19 Máj 2008, 11:18 Predmet: |
|
|
| Retne napísal: |
Soviet: pokec to je zraz IT odbornikov  |
No jasné Málo kedy tam niekto poradí..ale s phpčkom mi sem tam dobre pomohli A napríklad našiel som tam aj kamoša ktorý robí v azete (voľačo s mailami má na starosti)..A ten mi pomohol mnoho mnoho krát..Človek chce schváliť fotku ktorú by normal neschválili, tak nieje problém,originál nick..Platby cez paypal mi platieva on a tak Aspoň za toto vďačím pokecu..Bez tohto chlapíka by sa úplne ináč vyvýjali veci  |
|
| Návrat hore |
|
 |
robofilo Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.05.2008 Príspevky: 3
Zaslal: 19 Máj 2008, 22:18 Predmet: Re: Stretavky s ludmi z pokecu |
|
|
| wesley17 napísal: |
cawte...
neviem ci tu takato tema je, hladal som a nic som nenasiel..
Stretavate sa s ludmi, ktorych ste dovtedy v zivote nevideli,a poznate ich len z pisania na pokeci??
ako dopadavaju tieto vase stretavky? a aky mate na to nazor? moze vam to spolu klapat, alebo nebodaj najst tam svoju zivotnu lasku.. ?  |
Dobra otazka Ja osobne som tiez fanusikom pokecu a mozem povedat ze u mna to bolo zaujimave. Jedneho dna mi napisala holka ktoru som dovtedy nikdy nevdiel. Ked som ju zbadal, zatvoril som vsetky baby s ktorymi som pisal a venoval som sa len jej lebo ma naozaj velmi zaujala. No laska na prvy pohlad. Po styroch dnoch som uz bol pri nej na diske a hned v ten den sme sa dali dokopy A cudujte sa svetu ja s nou chodim uz 9 mesiacov. A je to kraaaaasne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
axXis Professional

Stav:  Založený: 29.05.2007 Príspevky: 1498 Bydlisko: morálny prah Karma: 
|
Zaslal: 19 Máj 2008, 22:33 Predmet: |
|
|
Hmm, no.
Mam jedneho kamosa, ktory spoznal nejaku dievcinu na pokeci. (sai tak mesiac, dva dozadu) a clovek by neveril co s nim spravila za taky kratky cas. Mikinu Marduk-Fuck me jesus vymenil za Emily the strange, vlasy takmer az po pas si dal ostrihat a prefarbit tak, ze ma fialovu EMO ofinu (v sucasnej dobe uz tusim ciernu) a zajtra si ide dat taky ten fasa piercing do huby a jeho posledna objednavka z metalshopu bol ruksak Nightmare before christmas. A to ani nejdem spominat ako mu j*ebe z nej, uz sa s nim neda pomaly ani porozopravat. Takze stretavky s ludmi z pokecu rozhodne neprosievaju. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet King

|
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2295 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2008, 23:07 Predmet: |
|
|
| Citácia: |
Čo robíš?
Ide o jedinca s IQ plyšového medvedíka, ktorý si zrejme myslí, že popri surfovaní stíhate aj štrikovať. |
to ako ked sa spytam niekoho ze co robi to som medvedik?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
IkemeR Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.03.2007 Príspevky: 48
Zaslal: 24 Máj 2008, 12:29 Predmet: |
|
|
| turtlak69 napísal: |
ako tak vidim, tak pomerne dobre skusenosti citam. ale nejako mi nie je jasne ako ste sa s tym dotycnym/dotycnou dali do reci. obcas pozriem sklo a ked vidim tie sproste reci a to sklo dychajuce debilitou, tak nemam vobec chut sa s nikym ani dat do
reci. to radsej IRC, len skoda, ze uz pomaly nikto ani nevie co to je |
Čo je to IRC?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2936 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak69 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 2412 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 25 Máj 2008, 10:56 Predmet: |
|
|
| IkemeR napísal: |
Čo je to IRC?  |
co je to google? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|