Stretavky s ludmi z pokecu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

turtlak69 napísal:ako tak vidim, tak pomerne dobre skusenosti citam. ale nejako mi nie je jasne ako ste sa s tym dotycnym/dotycnou dali do reci. obcas pozriem sklo a ked vidim tie sproste reci a to sklo dychajuce debilitou, tak nemam vobec chut sa s nikym ani dat do reci. to radsej IRC, len skoda, ze uz pomaly nikto ani nevie co to je
Tak toto by zaujimalo aj mna...
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

poviem ti to je asi nahoda... u mna to bolo tak ze sa mi pacil vymenili sme si ICQ, ale asi 2 roky sme sa neozvali ..a potom raz sa ozval (pomylil si ma so svojou kamoskou) a nadal mi co za hudbu to pocuvam :D a ja mu nato ze a ktosi ty ze mi kazes co mam pocuvat...a potom to slo samo rok sme si pisali ..bolo to fain..teraz sme sa stretli...vsetko bolo fain az do vcera.. :(
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Eritrea: A co sa stalo vcera???
xivo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xivo »

na azet som mal svojsky nazor, no som sa nudil jeden vikend .. tak idem spamovat ... a pisem haluze a ozvala sa mi babenka .. ze ake haluze pisem :lol: .. .tak si teraz piseme .. piseme .. uz ju mam aj v ICQ aj v telefone :) a na 3.6 mame naplanovane stretko v NR :) tak sa tuho tesim a este tuhsie stresujem :D super baba :) fakt len nazivo to je nazivo .. potom napisem ako bolo (bude) :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja mam s tým aj dobré ani zlé skusenosti.. s jedno takouto kamoškou z pokecu som si dal stretko neprišlo.. z iného vyrástlo fuper kamarátstvo..
je to individuálne..
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Pokec..je sám o sebe čudná vec :) Našiel som tam pár super ľudí..to nevravím že nie, ale aby som si tam hľadal partnerku na celý život tak to nie..Aj tak žiadnu nechcem :D Mal som stretko raz s babou z pokecu..dopadlo to ako tak..ale potom som sa vykašľal naňu..Extra sa mi nepáčila a ona asi chcela viac..ale to ja nemusím :P Poslednú dobu používam pokec len v chvíľach keď potrebujem s niečím pomôcť v pc alebo niečo súrne hľadám..aneb keď kecám s kamošmi ktorých nemám na icq...
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Soviet: pokec to je zraz IT odbornikov :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Retne napísal:Soviet: pokec to je zraz IT odbornikov :D
No jasné :D Málo kedy tam niekto poradí..ale s phpčkom mi sem tam dobre pomohli :) A napríklad našiel som tam aj kamoša ktorý robí v azete (voľačo s mailami má na starosti)..A ten mi pomohol mnoho mnoho krát..Človek chce schváliť fotku ktorú by normal neschválili, tak nieje problém,originál nick..Platby cez paypal mi platieva on a tak :) Aspoň za toto vďačím pokecu..Bez tohto chlapíka by sa úplne ináč vyvýjali veci :)
robofilo
Novice
Novice

Re: Stretavky s ludmi z pokecu

Príspevok od používateľa robofilo »

wesley17 napísal:cawte...
neviem ci tu takato tema je, hladal som a nic som nenasiel..
Stretavate sa s ludmi, ktorych ste dovtedy v zivote nevideli,a poznate ich len z pisania na pokeci??
ako dopadavaju tieto vase stretavky? a aky mate na to nazor? moze vam to spolu klapat, alebo nebodaj najst tam svoju zivotnu lasku.. ? :P
Dobra otazka :) Ja osobne som tiez fanusikom pokecu a mozem povedat ze u mna to bolo zaujimave. Jedneho dna mi napisala holka ktoru som dovtedy nikdy nevdiel. Ked som ju zbadal, zatvoril som vsetky baby s ktorymi som pisal a venoval som sa len jej lebo ma naozaj velmi zaujala. No laska na prvy pohlad. Po styroch dnoch som uz bol pri nej na diske a hned v ten den sme sa dali dokopy :D A cudujte sa svetu ja s nou chodim uz 9 mesiacov. A je to kraaaaasne :oops:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Hmm, no.
Mam jedneho kamosa, ktory spoznal nejaku dievcinu na pokeci. (sai tak mesiac, dva dozadu) a clovek by neveril co s nim spravila za taky kratky cas. Mikinu Marduk-Fuck me jesus vymenil za Emily the strange, vlasy takmer az po pas si dal ostrihat a prefarbit tak, ze ma fialovu EMO ofinu (v sucasnej dobe uz tusim ciernu) a zajtra si ide dat taky ten fasa piercing do huby a jeho posledna objednavka z metalshopu bol ruksak Nightmare before christmas. A to ani nejdem spominat ako mu j*ebe z nej, uz sa s nim neda pomaly ani porozopravat. Takze stretavky s ludmi z pokecu rozhodne neprosievaju.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Soviet napísal:Heh aký článok o pokeci :P
http://lesk.zoznam.sk/cl/100225/243457/ ... -individui
Čo robíš?
Ide o jedinca s IQ plyšového medvedíka, ktorý si zrejme myslí, že popri surfovaní stíhate aj štrikovať.
to ako ked sa spytam niekoho ze co robi to som medvedik? :D
IkemeR
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa IkemeR »

turtlak69 napísal:ako tak vidim, tak pomerne dobre skusenosti citam. ale nejako mi nie je jasne ako ste sa s tym dotycnym/dotycnou dali do reci. obcas pozriem sklo a ked vidim tie sproste reci a to sklo dychajuce debilitou, tak nemam vobec chut sa s nikym ani dat do
reci. to radsej IRC, len skoda, ze uz pomaly nikto ani nevie co to je
Čo je to IRC? :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Inteligenciu na tejto stránke najlepšie vystihuje táto téma http://www.hojko.com/hlasky-z-pokecu-t56680.html
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

IkemeR napísal:Čo je to IRC? :D
co je to google?
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Na pokeci ide hlavne o tú náhodu. V jeden deň som sa nudil, pozerám sa že kto je online, a vidím tam jednu babu, a hovorim si, tu som v meste ešte nevidel :D tak som jej napísal a ukázalo sa že je nechutne v ppohode, vo všetkých smeroch samozrejme :wink:

Ale niekedy sa z tej náhody môže ukázať aj nejaká fenomenálna pi*a ktorá prechádza fázov 3/\/\0 hovadiny pri ktorej strati veľa farebných tekutín, aj keď sa nájdu trapky ktoré si pichnu kružidlom do prstu a hovoria si emo :roll:
Zubrienka197
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Zubrienka197 »

cez pokec som sa stretla s pár chalanmi, vždy to však bolo trápne a oničom..až kým som nenatrafila vďaka pokecu na svoju jedinú lásku..Janíka, s ktorým chodím dva a pol roka
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

=P hmm pokec cez pokec som si nasiel par super fajn kamaratok =D ale raz to bola hroza takze tak =P pokec=hop alebo trop ^^
Piti
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Piti »

ja som sa stretol pred doma rokmi s jednou babou z pokecu s ktorou som si vtedy pisal mozno pol roka, 3/4te... mno a prerastlo to v obrovsku lasku :) a teraz si nemozem uz bez nej predstavit zivot :)

Cize pokec je na nieco dobry, ale uz to nie je to co to byvalo kedysi :-\
marteenka.s
Light Expert
Light Expert

neboj sa pokecu

Príspevok od používateľa marteenka.s »

Rozisla som sa s chalanom a odvtedy bol pokec mojim domovom. pisala som si s mnohymi, lebo som marne hladala lasku. Prikazdom jednom stretku sa chalan na mna vrhol a pomaly sa siel znasilnit francuzakmi. Takychto pripadov bolo ale 6. Potom som dala pauzu stretla som sa s jednou babenou, mala kamosa ktory mal paradnu dvojkolesovu hondicku tak ma previezol na nej, bolo to uzasna skusenost. Potom zapracoval osud, pisala som si s jednym chalanom a povedala som si, tak s tymto chodit urcite nebudem, potom sme sa stretli v meste ako partia a zalubila som sa. chodime spolu rok aj 7 mesiacov :) fakt aj ked som si vravela ze uz ziadneho POKECARA, tak NIKDY nehovor NIKDY
Napísať odpoveď