Ale niekedy sa z tej náhody môže ukázať aj nejaká fenomenálna pi*a ktorá prechádza fázov 3/\/\0 hovadiny pri ktorej strati veľa farebných tekutín, aj keď sa nájdu trapky ktoré si pichnu kružidlom do prstu a hovoria si emo
Stretavky s ludmi z pokecu
-
.:M4jco:.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Na pokeci ide hlavne o tú náhodu. V jeden deň som sa nudil, pozerám sa že kto je online, a vidím tam jednu babu, a hovorim si, tu som v meste ešte nevidel
tak som jej napísal a ukázalo sa že je nechutne v ppohode, vo všetkých smeroch samozrejme
Ale niekedy sa z tej náhody môže ukázať aj nejaká fenomenálna pi*a ktorá prechádza fázov 3/\/\0 hovadiny pri ktorej strati veľa farebných tekutín, aj keď sa nájdu trapky ktoré si pichnu kružidlom do prstu a hovoria si emo
-
Zubrienka197
Novice
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
marteenka.s
Light Expert
neboj sa pokecu
Rozisla som sa s chalanom a odvtedy bol pokec mojim domovom. pisala som si s mnohymi, lebo som marne hladala lasku. Prikazdom jednom stretku sa chalan na mna vrhol a pomaly sa siel znasilnit francuzakmi. Takychto pripadov bolo ale 6. Potom som dala pauzu stretla som sa s jednou babenou, mala kamosa ktory mal paradnu dvojkolesovu hondicku tak ma previezol na nej, bolo to uzasna skusenost. Potom zapracoval osud, pisala som si s jednym chalanom a povedala som si, tak s tymto chodit urcite nebudem, potom sme sa stretli v meste ako partia a zalubila som sa. chodime spolu rok aj 7 mesiacov
fakt aj ked som si vravela ze uz ziadneho POKECARA, tak NIKDY nehovor NIKDY