|
|
|
| Autor |
Správa |
.:M4jco:. Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.05.2007 Príspevky: 204 Bydlisko: Krakenfniare Karma: 
|
Zaslal: 25 Máj 2008, 11:18 Predmet: |
|
|
Na pokeci ide hlavne o tú náhodu. V jeden deň som sa nudil, pozerám sa že kto je online, a vidím tam jednu babu, a hovorim si, tu som v meste ešte nevidel tak som jej napísal a ukázalo sa že je nechutne v ppohode, vo všetkých smeroch samozrejme
Ale niekedy sa z tej náhody môže ukázať aj nejaká fenomenálna pi*a ktorá prechádza fázov 3/\/\0 hovadiny pri ktorej strati veľa farebných tekutín, aj keď sa nájdu trapky ktoré si pichnu kružidlom do prstu a hovoria si emo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Zubrienka197 Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.11.2007 Príspevky: 2
Zaslal: 26 Máj 2008, 22:03 Predmet: |
|
|
| cez pokec som sa stretla s pár chalanmi, vždy to však bolo trápne a oničom..až kým som nenatrafila vďaka pokecu na svoju jedinú lásku..Janíka, s ktorým chodím dva a pol roka |
|
| Návrat hore |
|
 |
SmrtiKridlo Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.05.2008 Príspevky: 23 Bydlisko: BA- Drubravka =) Karma: 
|
Zaslal: 26 Máj 2008, 22:36 Predmet: |
|
|
| =P hmm pokec cez pokec som si nasiel par super fajn kamaratok =D ale raz to bola hroza takze tak =P pokec=hop alebo trop ^^ |
|
| Návrat hore |
|
 |
Piti Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.11.2004 Príspevky: 110 Bydlisko: Slovakia, Zilina Karma: 
|
Zaslal: 27 Máj 2008, 8:21 Predmet: |
|
|
ja som sa stretol pred doma rokmi s jednou babou z pokecu s ktorou som si vtedy pisal mozno pol roka, 3/4te... mno a prerastlo to v obrovsku lasku a teraz si nemozem uz bez nej predstavit zivot
Cize pokec je na nieco dobry, ale uz to nie je to co to byvalo kedysi :-\ |
|
| Návrat hore |
|
 |
marteenka.s Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.09.2006 Príspevky: 30
Zaslal: 10 Jún 2008, 19:38 Predmet: neboj sa pokecu |
|
|
Rozisla som sa s chalanom a odvtedy bol pokec mojim domovom. pisala som si s mnohymi, lebo som marne hladala lasku. Prikazdom jednom stretku sa chalan na mna vrhol a pomaly sa siel znasilnit francuzakmi. Takychto pripadov bolo ale 6. Potom som dala pauzu stretla som sa s jednou babenou, mala kamosa ktory mal paradnu dvojkolesovu hondicku tak ma previezol na nej, bolo to uzasna skusenost. Potom zapracoval osud, pisala som si s jednym chalanom a povedala som si, tak s tymto chodit urcite nebudem, potom sme sa stretli v meste ako partia a zalubila som sa. chodime spolu rok aj 7 mesiacov fakt aj ked som si vravela ze uz ziadneho POKECARA, tak NIKDY nehovor NIKDY |
|
| Návrat hore |
|
 |
DejmiJohn Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2008 Príspevky: 191 Bydlisko: Učko DCA Karma: 
|
Zaslal: 10 Jún 2008, 20:02 Predmet: |
|
|
no, na pokeci treba najprv natrafit na spravnych ludi, potom je to uz vpohode, ...
raz som si zacal pisat s jednou babou a piseme si doteraz ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|