To je lineup jak delo, ľudia, čo je?
Stretko
-
xivo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Shark NX napísal:Hej hej ja som spolu z fizz volny od 25. Cize kludne
Buduci tyzden by som mal odost volnejsi ..
Ale neva .. a kde to chcem(e) ist ? ... vecer na pivo ? .. alebo cez den na zlate piesky ?
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
takze ktory den? , a hlavne cas?jin napísal:Shark, Jin, Kibo, turtlak a i-cube + kachna
a ešte by snáď dnes niekto prebrowsoval fórum a pridal sa...ako ja som aviable do 30.06 do 16:00
A vypadá to aj celkom komorne, čiže ani nejaká rezervačka by snáď nebola potrebná.
ale bojim sa ,ze tam nebudem mat s kym kecat, sak nikoho nepoznam
neda sa spravit tak, ze si kazdy napise cas kedy by mu to vyhovovalo, tak sa budeme dohadovat vecnost az sa nakoniec nic nezorganizuje, lebo sa nikdy na nicom nedohodneme. Nech sa napise jeden datum, s odstupom napriklad - tyzden. Kto skutocne ma zaujem, tak pride aj ked mu to nevychadza podla planov, a kto nemoze, ten pride zase nabuduce. Od toho treba nejaky cas, aby sa na dany den vedeli potencialni zaujemci zariadit. Kedze dneska mame utorok 24.6.2008, dajme cca tyzden na pripravu - 30.6, alebo 1.6 (organizacieschopny/chtivy jedinec si napise jeden datum, miesto a cas)... A ostatni uz podla moznosti. Prajem, nech sa to konecne podari.