Stretko

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Stretko

Príspevok od používateľa Hensym »

Ako ta moze tak urazit, ze ta traja chlapi preberali pri pive v totalne anonymnom kontexte, ze mas potrebu to tu na dve strany rozoberat?

Ved to ani baby v puberte nie su takto vztahovacne,... :)

Ono aj fakt, ze si mal potrebu zalozit "svoju" temu a rozbehnut tam obhajobu ako na sude o niecom svedci. Ved tu snad nikto nevie ani tvoje krstne meno. Ja som sa z fora nazivo stretol asi s dvoma ludmi, zvysok tu pozna tak maximalne moj nick a ak by aj 300 ludi anonymne v bare preberalo moje filtivne alter ego, tak mam uplne v pi*i a vecer zaspavam s rovnakym pokojom s akym zaspavam teraz.

Mal by si niektore veci brat trosku s nadhladom. :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ja som napísal svoj tip a kedže nechce povedať co ohladom mna rozoberali tak som napísal že je mi jedno nech si o mne myslí kto chce co chce o urážaní nepadla reč. Len istá osoba sem zase došla rýpať tak som mu opäť vrátil požičané.Niesom z tých čo si nechava srať na hlavu a idem po krku niekomu ako pes po udenom. Také časy že som si nechal všetko drevo rubat po chrbate to uz dávno skončilo aj v reálnom zivote. :wink: Bud tak dobrý ešte ty sa mi vyjadri v tej mojej téme v LVP, čakám už len na tvoj názor nech sa to uzavrú tie dotahovačky v temach v LVP.
Hensym
VIP
VIP

Dakedy si to precitam ked sa zaseknem na dlhsie na zachode a vyjadrim sa ako som slubil. Uz som to aj citat zacal, ale nemal som pocit ze sa dozvedam nieco nove o tebe. Kazdy uzivatel ktory je tu aktivnejsi sa za ten cas uz dako vyprofiloval a rovnako ak ty, da sa odhadnut povaha, osobnost, nazory...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak kolký ani nevedeli moj vek ani temy ze mám a tam to je všetko uvedené. Sudili niečo na základe prečitania minima príspevkov.
Uz len na tvoj nazor som uprimne zvedavý lebo v prvých prispevkoch si riadne prestrelil. No a potom tá téma v LVP premna hasne a určitý uzivatelia spolu snou, vedia ktorí sú to ignore list a adios a ked sa zatvrdnem nepohne uz nikto o kom som presvedčený o čo mu ide.
K téme stretka nech niesom uplne OT - chýba tu ovela viac žien, ako ich sem prilákať na toto forum hm? žeby potom šli s vami slobodnými niekde na stretko.
Hensym
VIP
VIP

Necital som tvoje aktualne temy, ale v poslednom cca roku ta tu aj ja registrujem viac, a tiez som tipoval, ze mas hlboko pod 20... vlastne 99% uzivatelov netusim, kolko maju rokov, ani ma to dako nezaujima, ale podla vyjadrovania a nazorov si robim daku predstavu.

Akymi prispevkami som prestrelil?

Ignore list a "adios" tiez nie je dospele riesenie, aj preto som tipoval hlboko pod 20. Takto sa kritika nekonfrontuje. A ak si myslis, ze sa sem niekto ciele prihlasuje aby ta nejako diskreditoval, tak neviem co na to povedat. Je to diskusne forum... netoci sa cely vesmir okolo tvojej osoby.

Zeny na taketo fora velmi nechodia a myslim ze vacsina osadenstva ma svoje zeny doma, nepotrebuju ich volat na stretka. Aj preto chceli uprimne radit napr v spominanej teme v LVP, ale nevyslo. A ty mas zenu doma, ked hovoris o "nas slobodnych"?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

"Akymi prispevkami som prestrelil?"... vyjadril som sa v mojej téme. Kritika a osobné naražky mimochodom pravidlo 7, je rozdiel.
"A ak si myslis, ze sa sem niekto ciele prihlasuje aby ta nejako diskreditoval" ... nielen mna, aj terepina, predtým qwertyho a dalších čo tu niesu uz. Asi si povedali ze kašlu na nejake dotahovačky lebo diskusiou sa to nedalo nazvat s partičkou ehm zeby týchto?.. :smt033
" A ty mas zenu doma, ked hovoris o "nas slobodnych"? - týkalo sa to len slobodních, ked chcú aj zadaní ja im nebranim.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Blastbit napísal: 01 aug 2022, 21:35 aacid- chod si šlahnuť do žily alebo zelené :wink: alebo vieš čo? radšej nie na kolko máš aj adhd toto u teba sposobuje tieto reakcie.
Ja som napísal ze tipujem ze sa o tomto zrovna bavili sak o com asi ked sa toto tu furt rieši.Kedže mi nie je schopný normálne o tom napísať co ohladom mna riešili,tak som dal svoj tip.
musim povedat ze si mi zlepsil naladu na dnes, dakujem :D
proste akurat som dopisal dva prispevky v tvojich dvoch oblubenych temach ako prizemne sa spravas a potom si precitam toto :D :D :D
Blastbit napísal: 01 aug 2022, 22:57Ja som napísal svoj tip a kedže nechce povedať co ohladom mna rozoberali tak som napísal že je mi jedno nech si o mne myslí kto chce co chce o urážaní nepadla reč.
inak to ze sa tu rozculujes a dookola rozoberas toto jasne dokazuje ze ti je uplne jedno kto si o tebe co mysli a co rozprava...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

No aspoň nejaké pozitívum od rána. K téme - z tích ludí čo boli na stretkách kto je taký najzábavnejší človek s ktorým ste sa stretli?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

urcite barman, bez neho by to nebolo ono
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Pokial dobre namieša drinky prečo nie, možno nabuduce bude šťastie na fešnú barmanku.
Lentilk_a
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Lentilk_a »

A bude to stretko niekedy😄

Autoeditácia príspevku po 25 sek:
A bude to stretko niekedy? 😄
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Môžeš zorganizovať a prídu tak 2 ľudia :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

myslim, ze v dnesnej dobe a veku ludi co chodia na forum je to skor utopia, na toto realne nikto moc casu uz nema, kazdy si zije svoj zivot a bez urazky, malo kto investuje svoj volny cas na to aby ho travil s niekym koho realne ani nepozna :D, teda aspon vychadzam z toho, ze nas tu je uz tak malo, ze slusny pocet ludi na to aby sa to dalo nazvat stretkom bude problem pospajat.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Tak, tak. Mna fascinuje, ze niekto kto tu napise jeden jediny prispevok, tak sa zrovna pyta na stretko.
chudoba
Expert
Expert

Príspevok od používateľa chudoba »

Mávate také megastretká niekedy že veľa ludí z fórumu?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

nie, realne ako sme pisali vyssie, na stretka v dnesnej dobe uz kazdy kasle, max sa stretne par jedincov co sa bud poznaju alebo su blizko seba
Napísať odpoveď