funguje...a este aj vzdy rano ranajky..bez toho si uz den neviem ani predstavit..neviem sice preco ta to trapi prave teraz vecer..ale budis...Pomaha to..aspon mne..cloveka to uplne nastartuje..ako sex
spanoo napísal:funguje...a este aj vzdy rano ranajky..bez toho si uz den neviem ani predstavit..neviem sice preco ta to trapi prave teraz vecer..ale budis...Pomaha to..aspon mne..cloveka to uplne nastartuje..ako sex
len rozmyslam ze ci mam rano dat ladovku bo sa mi nechce spat a rano vstavat...ako snad kazdemu
Mne rano nepomoze nic, ani hrncom po hlave . Zazvoni budik, po pol hodine vylezem z postele, nic nestiham, obleciem sa, ocesem a bezim do skoly. Vlastne ten beh na bus ma celkom preberie . Ale inac zvacsa tak do deviatej nekomunikujem, nie som schopna. Potom uz normalne a druha najaktivnejsia faza prichadza v neskorych vecernych hodinach...
7iro napísal:len rozmyslam ze ci mam rano dat ladovku bo sa mi nechce spat a rano vstavat...ako snad kazdemu
myslim ze by ti viac pomohlo keby si siel spta uz teraz a rano by si nebol unaveny
ja uz asi pojdem...heh..zajtra sa idu so mnou lucit...mal by som byt vyspaty..bo mam dlhy den ...skola sa ide lucit s maturantami
Na mňa veľmi pozitívny účinok nemá, ale vlastne kedykoľvek sa ráno zobudím, je mi v sprche strašná kosa aj bez studenej sprchy. Ráno radšej super horúcu kávu, tá ma preberie.
V lete si dávam studenú sprchu večer. V tom horku sa mi lepšie spí. Ráno problémy zo vstávaním nemám a ani som nikdy nemával, takže to ja riešiť nemusím
Frikso napísal:V lete si dávam studenú sprchu večer. V tom horku sa mi lepšie spí. Ráno problémy zo vstávaním nemám a ani som nikdy nemával, takže to ja riešiť nemusím
ono to paradoxne funguje opacne. ked si das studenu sprchu (alebo napoj), tak telo zaregistruje, ze sa ti znizila teplota a zacne sa teplota zas zvysovat (termoregulacia). najprv je to prijemne, ale potom to prejde. v lete je vraj dobre dat si horucu sprchu a potom sa telo samo ochladi. alebo aj horuci caj. najprv je to neprijemne, ale potom prichadza ochladenie. ak sa mylim, opravte ma. ja osobne to nepraktizujem. mne ked je teplo, tak pustim ventilator a dufam, ze mi neprechladne krk alebo oci
turtlak69 napísal:ono to paradoxne funguje opacne. ked si das studenu sprchu (alebo napoj), tak telo zaregistruje, ze sa ti znizila teplota a zacne sa teplota zas zvysovat (termoregulacia). najprv je to prijemne, ale potom to prejde. v lete je vraj dobre dat si horucu sprchu a potom sa telo samo ochladi. alebo aj horuci caj. najprv je to neprijemne, ale potom prichadza ochladenie. ak sa mylim, opravte ma. ja osobne to nepraktizujem. mne ked je teplo, tak pustim ventilator a dufam, ze mi neprechladne krk alebo oci
Zcasti to je pravda, na pustiach piju teple napoje aj cez den (arabi), ale u nas tazko sa to ujme ten prvy pocit je celkom neprijemny dat si v horku teply caj
7iro napísal:Zcasti to je pravda, na pustiach piju teple napoje aj cez den (arabi), ale u nas tazko sa to ujme ten prvy pocit je celkom neprijemny dat si v horku teply caj
no prvy pocit prijemny byt nemusi, ale ked to pamaha tak preco nie? ale pud sebazachovy mi to nejako moc nedovoli