Studena sprcha rano - pomaha Vam?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Studena sprcha rano - pomaha Vam?

Príspevok od používateľa 7iro »

Ked ste strasne rozospaty pomoze Vam ladova sprcha? Mneaj ano ale potom som zasa taky stuhnuty :lol:

Pocul som ze princip je v tom ze sa Vam vtom momente pod sprchou zrychli krnvy obeh, funguje to u Vas?
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

no skusal som to jedno obdobie a okrem castych krcov a omnoho viacej prechladnuti nic ine... :roll:
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

funguje...a este aj vzdy rano ranajky..bez toho si uz den neviem ani predstavit..neviem sice preco ta to trapi prave teraz vecer..ale budis...Pomaha to..aspon mne..cloveka to uplne nastartuje..ako sex :wink:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

U mna to funguje tak ze si to potom za tyzden odlezim s nejakym prechladnutim. Takze zimnu sprchu nepraktizujem. Radsej energeticky napoj s cokoladou.
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

spanoo napísal:funguje...a este aj vzdy rano ranajky..bez toho si uz den neviem ani predstavit..neviem sice preco ta to trapi prave teraz vecer..ale budis...Pomaha to..aspon mne..cloveka to uplne nastartuje..ako sex :wink:
len rozmyslam ze ci mam rano dat ladovku bo sa mi nechce spat a rano vstavat...ako snad kazdemu :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Mne rano nepomoze nic, ani hrncom po hlave :D. Zazvoni budik, po pol hodine vylezem z postele, nic nestiham, obleciem sa, ocesem a bezim do skoly. Vlastne ten beh na bus ma celkom preberie :). Ale inac zvacsa tak do deviatej nekomunikujem, nie som schopna. Potom uz normalne a druha najaktivnejsia faza prichadza v neskorych vecernych hodinach...
spanoo
Star
Star

7iro napísal:len rozmyslam ze ci mam rano dat ladovku bo sa mi nechce spat a rano vstavat...ako snad kazdemu :D
myslim ze by ti viac pomohlo keby si siel spta uz teraz a rano by si nebol unaveny :lol:
ja uz asi pojdem...heh..zajtra sa idu so mnou lucit...mal by som byt vyspaty..bo mam dlhy den :smt039 ...skola sa ide lucit s maturantami :lol:
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

bolek napísal:...druha najaktivnejsia faza prichadza v neskorych vecernych hodinach...
O polnoci by som skaly thhal, napodobne :lol: Ale tukam po nete, budem razo skusat striedave (studena-tepla) ci sa budem citit lepsie..
spanoo
Star
Star

no ja vam neviem..ja som asi najproduktivnejsi a naj pracovitejsi ked spim :lol:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Na mňa veľmi pozitívny účinok nemá, ale vlastne kedykoľvek sa ráno zobudím, je mi v sprche strašná kosa aj bez studenej sprchy. Ráno radšej super horúcu kávu, tá ma preberie. :coffee:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

treba chodit skoro spat... a potom nemusis mat rano dilemu ze si unaveny :wink:

EDIT:
mi-chau napísal:Zaslal: 15 Máj 2007, 0:08 :)
rano ma preberu len dve veci : sparta light & moja
studenu sprchu ani bohovi, tu len poopici
ja sa nestazujem ze som cez den a hlavne rano unaveny :sleeping: :P
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Šu-Do napísal:treba chodit skoro spat... a potom nemusis mat rano dilemu ze si unaveny :wink:
Zaslal: 15 Máj 2007, 0:08 :)
rano ma preberu len dve veci : sparta light & moja
studenu sprchu ani bohovi, tu len poopici
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Mna prebrala vzdy nenormalne ... aj imunitu mi to posilnilo ...
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

potom daj vediet ci pomaha.lol//spanoo
Pomaaha
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

hej akurat ku chorobe :roll: ,imo lepsia je vlazna .prijemnejsiua aj lepsie osviezi
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

V lete si dávam studenú sprchu večer. V tom horku sa mi lepšie spí. Ráno problémy zo vstávaním nemám a ani som nikdy nemával, takže to ja riešiť nemusím :D
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

radsej si o par min dlhsie pospim a studenu vodu nanesiem len na tvar :P
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Frikso napísal:V lete si dávam studenú sprchu večer. V tom horku sa mi lepšie spí. Ráno problémy zo vstávaním nemám a ani som nikdy nemával, takže to ja riešiť nemusím :D
ono to paradoxne funguje opacne. ked si das studenu sprchu (alebo napoj), tak telo zaregistruje, ze sa ti znizila teplota a zacne sa teplota zas zvysovat (termoregulacia). najprv je to prijemne, ale potom to prejde. v lete je vraj dobre dat si horucu sprchu a potom sa telo samo ochladi. alebo aj horuci caj. najprv je to neprijemne, ale potom prichadza ochladenie. ak sa mylim, opravte ma. ja osobne to nepraktizujem. mne ked je teplo, tak pustim ventilator a dufam, ze mi neprechladne krk alebo oci :)
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

turtlak69 napísal:ono to paradoxne funguje opacne. ked si das studenu sprchu (alebo napoj), tak telo zaregistruje, ze sa ti znizila teplota a zacne sa teplota zas zvysovat (termoregulacia). najprv je to prijemne, ale potom to prejde. v lete je vraj dobre dat si horucu sprchu a potom sa telo samo ochladi. alebo aj horuci caj. najprv je to neprijemne, ale potom prichadza ochladenie. ak sa mylim, opravte ma. ja osobne to nepraktizujem. mne ked je teplo, tak pustim ventilator a dufam, ze mi neprechladne krk alebo oci :)
Zcasti to je pravda, na pustiach piju teple napoje aj cez den (arabi), ale u nas tazko sa to ujme ten prvy pocit je celkom neprijemny dat si v horku teply caj :wink:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

7iro napísal:Zcasti to je pravda, na pustiach piju teple napoje aj cez den (arabi), ale u nas tazko sa to ujme ten prvy pocit je celkom neprijemny dat si v horku teply caj :wink:
no prvy pocit prijemny byt nemusi, ale ked to pamaha tak preco nie? ale pud sebazachovy mi to nejako moc nedovoli :D
Napísať odpoveď