|
|
|
| Autor |
Správa |
Rastaman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 435 Bydlisko: Garden of Eden Karma: 
|
Zaslal: 16 Apr 2006, 16:38 Predmet: |
|
|
| Aryan Angel napísal: |
| Vitusko mna by len zaujimalo podla coho zistim ci niesom nahodou Avar alebo Turek. Diki. |
Tak to musis Ty vediet > opytaj sa doma rodicov
Pozri > ak nie si modrooky blondiak a nie si biely ako prava ruska devacka tak mas predkov z Indie ASI |
|
| Návrat hore |
|
 |
cubix Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 358
Zaslal: 16 Apr 2006, 16:38 Predmet: |
|
|
| Vitusko napísal: |
Pozri, ja sa nechcem robit nejaky mudry, ale keby si mal aspon zakl. vedomosti z historie Slovanov, by si vedel, ze v 6.st. boli na uzemi Madarska avari ktori nas vyuzivali > nase uzemia a dokonca znasilnovali nase zeny, s ktorymi mali deti (ktore len tak nezmizli z tadialto)
K tym St.Madarom> myslim, ze oni nemali s Avarmi nic spolocne (nie som ale isty)
A madar som urcite neni a aj keby, tak co ? hadam s tym nemas problem ?
 |
no a? a rusi pocas druhej svetovej vojny tiez znasilnovali nase zeny - takze som napoli rus ?
ty musis byt teda ale velmi logicky zmyslajuci clovek.
jasne mne nevadi ze si madar, len nepis take hovadiny. END |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 3584 Bydlisko: Not Kosher Karma: 
|
Zaslal: 16 Apr 2006, 18:24 Predmet: |
|
|
Tak to musis Ty vediet > opytaj sa doma rodicov
Pozri > ak nie si modrooky blondiak a nie si biely ako prava ruska devacka tak mas predkov z Indie ASI |
Avari a Turci prisli z Indie? A len modrooky ? Tak to nas je tu dost tych Avarov Boze ja nemam modre oci.. asi som Turek, divne ze brat ano.. budem verit tvojim antropologickym vedomostiam alebo nam tu uz nepis tie vtipy. |
|
| Návrat hore |
|
 |
POiNTER Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.05.2005 Príspevky: 347 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 16 Apr 2006, 18:43 Predmet: |
|
|
| Aryan Angel napísal: |
| Boze ja nemam modre oci.. . |
A to si hovoris Arijsky anjel  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 3584 Bydlisko: Not Kosher Karma: 
|
Zaslal: 16 Apr 2006, 18:53 Predmet: |
|
|
to je v pichi co ..
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1697 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 16 Apr 2006, 19:22 Predmet: |
|
|
Vitusko: ty si vzdy nalozis taku kopu na tanier a potom to nedokazes zjest... este napis ze aj eskimaci dobivali nase uzemie a budeme spokojni  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rastaman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 435 Bydlisko: Garden of Eden Karma: 
|
Zaslal: 16 Apr 2006, 20:48 Predmet: |
|
|
Inak vy co tu vypravate, ste inaksi machri > akurat tak na internete > musite si volaco dokazovat?
Niekto chce mat asi co najviac prispevkov nie? Preco sa vzdy najdu ludia, ktori musia do kazdeho rypat > to sa musite pri kazdej prilezitosti ohlasit?
Ja som napisal iba svoj nazor a vy "najvacsi krali" tu musite do toho pindat!
Lahke je sa z niekoho vysmievat, sak to vie kazdy k****
Chcete povedat, ze nemame zmiesanu krv s ostatnymi narodmi? a preco sem pletes volakych Rusov?
Ja "zjem" vzdy vsetko, ale volakedy sa to neda ked dajaki debilkovia prekrutia vsetko co clovek napise > dobre sa vam pinda, ze?
Zacal som ja prvy do vas je**t hmm? tak co |
|
| Návrat hore |
|
 |
cubix Medium Star

Zaslal: 16 Apr 2006, 21:14 Predmet: |
|
|
Niekto chce mat asi co najviac prispevkov nie? |
j mas pravdu - a aj sam to svojimi prispevkami dokazujes. Nuz mal by si sa nad sebou zamysliet - vyliezt niekedy aj do ludskej spolocnosti a neoxidovat furt na forach. A ked uz tak - ziadny narod neni "cisty" ale to je samozrejme - len neviem preco by slovania mali byt akurat potomkami Turkov, Avarov.
P.S.: slovania nie su z Indie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rastaman Medium Star

|
Zaslal: 16 Apr 2006, 21:38 Predmet: |
|
|
Ale ked to sa neda neodpisat na tvoje pripomienky >>> napisal som niekde ze Slovania su z Indie HMMMM? odpovedz mi!
Ziadny narod nieje cisty > sak ty si napisal to iste, kvoli comu si ma zacal buzerovat (ze SL. su zmiesany s Avarmi ...)
Slovania a potomkovia Turkov >>> nie nie Zase si zle pochopil
PS:Skus si precitat nejaku encyklopediu o prichode Slovanov na nase uzemie a potom sa mozeme rozpravat Dobre? dik  |
|
| Návrat hore |
|
 |
cubix Medium Star

Zaslal: 16 Apr 2006, 21:41 Predmet: |
|
|
PS:Skus si precitat nejaku encyklopediu o prichode Slovanov na nase uzemie a potom sa mozeme rozpravat Dobre? dik  |
skus si precitat svoje predosle prispevky Dobre? dik  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru wannabe

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2408
Zaslal: 17 Apr 2006, 10:12 Predmet: |
|
|
Ale ked to sa neda neodpisat na tvoje pripomienky >>> napisal som niekde ze Slovania su z Indie HMMMM? odpovedz mi!
Ziadny narod nieje cisty > sak ty si napisal to iste, kvoli comu si ma zacal buzerovat (ze SL. su zmiesany s Avarmi ...)
Slovania a potomkovia Turkov >>> nie nie Zase si zle pochopil
Mohol by som vediet od koho su tie enciklopedie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Komo Star

Stav:  Založený: 17.03.2005 Príspevky: 578 Bydlisko: Komjatna Karma: 
|
Zaslal: 20 Apr 2006, 10:07 Predmet: |
|
|
| Pekny clanok, ale ako si pisal, pre niekoho stara znama vec |
|
| Návrat hore |
|
 |
HardiKrishna Medium Expert

Stav:  Založený: 20.03.2006 Príspevky: 133
Zaslal: 20 Apr 2006, 16:21 Predmet: |
|
|
| p4ra napísal: |
| Tomasito: To co som povedal je moj nazor a ty s nim suhlasit nemusis. Slovaci jednoduchou trpia nejakym komplexom, su rasisti, aj xenofobi. Taketo individua su v kazdej krajine sveta, ale ako sa spravaju Slovaci, to nie je normalne. Nerozumiem potrebe doslovne nenavidiet: gayov, Romov, Madarov, Zidov, Americanov.. Slovaci v podstate nemaju radi nikoho, len sami seba. |
vsade su rasisti, nie len slovaci a nepis ze len na Slovensku, bo ma maximalne vytacas, citas nazov temy? tak citaj pozorne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6601 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 20 Apr 2006, 16:22 Predmet: |
|
|
| HardiKrishna napísal: |
vsade su rasisti, nie len slovaci a nepis ze len na Slovensku, bo ma maximalne vytacas, citas nazov temy? tak citaj pozorne  |
Ty citaj, co som napisal ja. Som povedal, ze v kazdej krajine su taketo individua. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5010 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 20 Apr 2006, 18:03 Predmet: |
|
|
| Zaujimave, ze najvacsi rasisti su prave zidia (vid. Talmud). Ktory z narodov, resp. ktore z nabozenstiev ma vo svojom svatom pisme zakotveny vyvoleny narod? Pritom ako som uz spominal, ostatne narody povazuju za gojov (gój = hovado, otrok). Podla zidovskych tradicii sa nikto nemoze stat zidom, musi sa narodit ako zid, mat zidovske geny, dokonca sa mozu sobasit len medzi sebou, nehovoriac o sionizme ako rasistickej ideologii, ktora o.i. hlasa nadradenost zidov nad ostatnymi narodmi. That´s it |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|