Boa to si mozno jakby ty. Neviem ako moze "Slovak" trepnut takuto hovadinu, alebo ze by dalsi Madar na hojku ?!Vitusko napísal:Aj tak sme iba zmeska vselijakych narodov od Avarov, St. Madarov alebo Turkov
Štúdia z Harvardu - Židia ovládajú USA
Cubix, ty ma seres > mas komplexy alebo si taky nevzdelany ?
Hadam si nemyslis, ze sme vsetci cistokrvni Slovania ???
Preco by "Slovak" nemohol napisat pravdu ? Co si zase nejaky rasista trapny kt. machruje na internete?
Clovek napise nieco, co zrani tvoju "slovensku dusu" a uz ho musis buzerovat > vies co ? VYSPI SA
Preco by "Slovak" nemohol napisat pravdu ? Co si zase nejaky rasista trapny kt. machruje na internete?
Clovek napise nieco, co zrani tvoju "slovensku dusu" a uz ho musis buzerovat > vies co ? VYSPI SA
no neviem kto tu je nevzdelany a rasista... pokial je nezvanie niekoho madarom ukazkou rasizmu nuz ...Vitusko napísal:Cubix, ty ma seres > mas komplexy alebo si taky nevzdelany ?
Neviem ci sme tu vsetci cistokrvni Slovania ale ty to isto nie si
BTW spat k tomu tvojmu bludu si napisal:
Aj tak sme iba zmeska vselijakych narodov od Avarov, St. Madarov alebo Turkov - CO MAJU DO PI*E SPOLOCNE AVARI, TURCI SO SLOVANMI??? A POKIAL VIEM TAK MADARI SU POTOMKAMI AVAROV. SA VRAT NA ZAKLADNU SKOLU!!!!
Pozri, ja sa nechcem robit nejaky mudry, ale keby si mal aspon zakl. vedomosti z historie Slovanov, by si vedel, ze v 6.st. boli na uzemi Madarska avari ktori nas vyuzivali > nase uzemia a dokonca znasilnovali nase zeny, s ktorymi mali deti (ktore len tak nezmizli z tadialto)cubix napísal: CO MAJU DO PI*E SPOLOCNE AVARI, TURCI SO SLOVANMI???
K tym St.Madarom> myslim, ze oni nemali s Avarmi nic spolocne (nie som ale isty)
A madar som urcite neni a aj keby, tak co ? hadam s tym nemas problem ?
no a? a rusi pocas druhej svetovej vojny tiez znasilnovali nase zeny - takze som napoli rus ?Vitusko napísal:Pozri, ja sa nechcem robit nejaky mudry, ale keby si mal aspon zakl. vedomosti z historie Slovanov, by si vedel, ze v 6.st. boli na uzemi Madarska avari ktori nas vyuzivali > nase uzemia a dokonca znasilnovali nase zeny, s ktorymi mali deti (ktore len tak nezmizli z tadialto)
K tym St.Madarom> myslim, ze oni nemali s Avarmi nic spolocne (nie som ale isty)
A madar som urcite neni a aj keby, tak co ? hadam s tym nemas problem ?
ty musis byt teda ale velmi logicky zmyslajuci clovek.
jasne mne nevadi ze si madar, len nepis take hovadiny. END
Avari a Turci prisli z Indie? A len modrooky ?Vitusko napísal:Tak to musis Ty vediet > opytaj sa doma rodicov![]()
Pozri > ak nie si modrooky blondiak a nie si biely ako prava ruska devacka tak mas predkov z Indie ASI
Inak vy co tu vypravate, ste inaksi machri > akurat tak na internete > musite si volaco dokazovat?
Niekto chce mat asi co najviac prispevkov nie? Preco sa vzdy najdu ludia, ktori musia do kazdeho rypat > to sa musite pri kazdej prilezitosti ohlasit?
Ja som napisal iba svoj nazor a vy "najvacsi krali" tu musite do toho pindat!
Lahke je sa z niekoho vysmievat, sak to vie kazdy k****
Chcete povedat, ze nemame zmiesanu krv s ostatnymi narodmi? a preco sem pletes volakych Rusov?
Ja "zjem" vzdy vsetko, ale volakedy sa to neda ked dajaki debilkovia prekrutia vsetko co clovek napise > dobre sa vam pinda, ze?
Zacal som ja prvy do vas je**t hmm? tak co
Niekto chce mat asi co najviac prispevkov nie? Preco sa vzdy najdu ludia, ktori musia do kazdeho rypat > to sa musite pri kazdej prilezitosti ohlasit?
Ja som napisal iba svoj nazor a vy "najvacsi krali" tu musite do toho pindat!
Lahke je sa z niekoho vysmievat, sak to vie kazdy k****
Chcete povedat, ze nemame zmiesanu krv s ostatnymi narodmi? a preco sem pletes volakych Rusov?
Ja "zjem" vzdy vsetko, ale volakedy sa to neda ked dajaki debilkovia prekrutia vsetko co clovek napise > dobre sa vam pinda, ze?
Zacal som ja prvy do vas je**t hmm? tak co
j mas pravdu - a aj sam to svojimi prispevkami dokazujes. Nuz mal by si sa nad sebou zamysliet - vyliezt niekedy aj do ludskej spolocnosti a neoxidovat furt na forach. A ked uz tak - ziadny narod neni "cisty" ale to je samozrejme - len neviem preco by slovania mali byt akurat potomkami Turkov, Avarov.Vitusko napísal: Niekto chce mat asi co najviac prispevkov nie?
P.S.: slovania nie su z Indie
Ale ked to sa neda neodpisat na tvoje pripomienky >>> napisal som niekde ze Slovania su z Indie HMMMM? odpovedz mi!
Ziadny narod nieje cisty > sak ty si napisal to iste, kvoli comu si ma zacal buzerovat (ze SL. su zmiesany s Avarmi ...)
Slovania a potomkovia Turkov >>> nie nie Zase si zle pochopil
PS:Skus si precitat nejaku encyklopediu o prichode Slovanov na nase uzemie a potom sa mozeme rozpravat Dobre? dik
Ziadny narod nieje cisty > sak ty si napisal to iste, kvoli comu si ma zacal buzerovat (ze SL. su zmiesany s Avarmi ...)
PS:Skus si precitat nejaku encyklopediu o prichode Slovanov na nase uzemie a potom sa mozeme rozpravat Dobre? dik
Mohol by som vediet od koho su tie enciklopedie?Vitusko napísal:Ale ked to sa neda neodpisat na tvoje pripomienky >>> napisal som niekde ze Slovania su z Indie HMMMM? odpovedz mi!
-
HardiKrishna
Light Star
vsade su rasisti, nie len slovaci a nepis ze len na Slovensku, bo ma maximalne vytacas, citas nazov temy? tak citaj pozornep4ra napísal:Tomasito: To co som povedal je moj nazor a ty s nim suhlasit nemusis. Slovaci jednoduchou trpia nejakym komplexom, su rasisti, aj xenofobi. Taketo individua su v kazdej krajine sveta, ale ako sa spravaju Slovaci, to nie je normalne. Nerozumiem potrebe doslovne nenavidiet: gayov, Romov, Madarov, Zidov, Americanov.. Slovaci v podstate nemaju radi nikoho, len sami seba.
Zaujimave, ze najvacsi rasisti su prave zidia (vid. Talmud). Ktory z narodov, resp. ktore z nabozenstiev ma vo svojom svatom pisme zakotveny vyvoleny narod? Pritom ako som uz spominal, ostatne narody povazuju za gojov (gój = hovado, otrok). Podla zidovskych tradicii sa nikto nemoze stat zidom, musi sa narodit ako zid, mat zidovske geny, dokonca sa mozu sobasit len medzi sebou, nehovoriac o sionizme ako rasistickej ideologii, ktora o.i. hlasa nadradenost zidov nad ostatnymi narodmi. That´s it